[Kayseri - MT]

yok alakası yok. ama sadece fake profil ile milleti işletmek pek sık olan olay bu sitede
milletin işi gücü geyik yapmak

deme ferhat abi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
neyse sizde bayan olduğum için pek istemiyosunuz aranızda sanırım kayserili kafası işte ne yapalım neyse

Tuni işte tam bir kayserilidir kendisi..... Geri kafalılık onun özünde var .... :)

herkesin dediği gibi kayseride bayandan motosiklet sürücüsümü olur sanırım kayseride olmazmış

ne yapayım qardaş 6 seneme qirdim bu şehirde olalı. artıkh qhayserili oldukh:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:04 PM ----------

ferhat abi geçen hafta mersindeydim. bi görsen bi sürü bayan sürücü vardı. ama hiç biri kask takmıyordu... bizim kayseri ii o konuda herkes kask takıyor

enduro demişken. dün bi arkdaşı mı da alarak ali dağ çıktık. o toprak yoldan. yukarı çıkarken bi cross bi de enduro gördük yolda. yamaç paraşütü yarışmsı vardı güzeldi :) adamin biri dağ çakıldı ama allahtan bişeyi yok. hızlı girmedi dağ...

hatırlamaz olurmuyım ya. ondan önce de ferhat abinin nick i başkaydı. herhalde sıkıldıkçaz nick değiştiriyo ferhat abi :)

yaa ne diyosan anlamıyorum ben neyse iyi akşamlar size kayseri kafalılar

sanada iyi akşamlar aydın kafalı ferhat abi aman karıştırdım güneşte amannn ayda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 PM ----------

aklı sıra ferhat abide bizi kekliyecek

neyse aydan. akşam osmanlı evinde olacaz gelirsen tanışırız... ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:17 PM ----------

pardon ayda diyecektim. akşam 9 gibi osmanlı evinde oluruz herhalde... o zaman anlarız profilin fake mi real mi?

osmanlı evine gitmicez tuni

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 PM ----------

yeni bir cafe bulduk kendimize motorcu yeri olacak sahibide motorcu

yaa ne diyosan anlamıyorum ben neyse iyi akşamlar size kayseri kafalılar

İyi Akşamlar Kayseri Mt
şşşşttt. Kayserinin yerlisiyim ve laf ettirmem ! Aydın kafalı arkadaşım.
Kayseride ekmek yiyorsun havasını soluyorsun kayserililerle yaşıyorsun laf vurma Yakışmıyor !!
Yazdıklarınada bakılırsa fake bir profilsin veya bayan olduğunu farzedersek ımm neyse..
Fake olduğunu varsayarak ileri gitmiyorum ^^

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar