nediyosan anlamıyorum ferhat kim banamı diyosun
kusura bakma ayda hanım. seni ferhat abi zanettik.
o sabıkalı bu konuda daha önce de başka profil oluşturup bizi kekledi. o yüzden sana böyle tepki gösterdik.
günaydın kayseri mt yeni mekanımız tellioğlu cafe süper bir ortam sahibi ferdi beyde bize çok yardımcı oldu onada buradan tşkr ederim :rendeer:
herkese selam dün akşama doğru geldik baya yatmışımbirazdan fotolar geliyor
Tuni benide gezdirseneee
Tuni senin motorda geri vitesde varmış bunuda öğrenmiş olduk:queen::cherry:
önceden ferhat abi fake progil oluşturarak işlettiği için bizde bu sefer direk o geldi aklımıza. o yüzden öyle kaba konuştuk. üzgünüm.günaydın arkadaşlar evet ben ferhat deilim bunuda istediğiniz zaman ispatlaya bilirim ama dün çok kaba konuştunuz tuncay bey ve ünlü motor
akşam gittik oraya. o yüzden ferhat abi bilir bu soruyu artıkBunu fake olup olmadığınızı öğrenmek için sormuştum ferhat abi galiba bilmezdi bu soruyu![]()
teşekkürlergüzel gezmişiniz
akşam gittik oraya. o yüzden ferhat abi bilir bu soruyu artık![]()
günaydın arkadaşlar evet ben ferhat deilim bunuda istediğiniz zaman ispatlaya bilirim ama dün çok kaba konuştunuz tuncay bey ve ünlü motor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:22 PM ----------
tellioğlu unlu mamülleri bizim binanın yan tarafında
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:24 PM ----------
neyse artık bir özür dilersiniz benden artık
bu gün akşam olmaz ancak cumartesi akşamları çıka bilirim ben müsaitseniz buluşa biliriz