Kawasaki Ninja 320 Ye Vuruyo

Çekim gayet net ve açık düzgün bi çekim
Gerçek bi çekim herkez bi kulp takmış ama kaç kişi 300 km sürate çıktı ??

300km hızda bi araç size doğru gelirse anlamazssınız hızını
taki yanınızdan geçene kadar

Eğer bu motosikletin arkasındada bi kamera olsaydı ozaman doğru bi çekim olduğunu daha iyi anlardınız

Mert, adamın çıktığı hız değil de düzgün ve başarılı frenajı daha etkileyici bence...

yok o degilde onune araba cıktıgında aha girdi dedin 280 den 100 buyuk adrenalın boyle ani firenlemelerde dizlerimin titreyerek depoya pır pır carpıyo of buyuk adrenalın...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mert, adamın çıktığı hız değil de düzgün ve başarılı frenajı daha etkileyici bence...

Videonun ana teması sorulsa eminim ben bu frenajı derdim..... Adam nerden gördü de frenledi?....:silent: Ve nasıl ustalıkla yavaşladı.....:):)

Biz olsak yapışmıştık arabaya, ya da solda bariyerleri sayıyorduk..... :queen::queen:

yaww videonun adı bile "kawasaki ninja 300 kmh" hay allah iyiliğini versin emi :)

Çekim gayet net ve açık düzgün bi çekim
Gerçek bi çekim herkez bi kulp takmış ama kaç kişi 300 km sürate çıktı ??

300km hızda bi araç size doğru gelirse anlamazssınız hızını
taki yanınızdan geçene kadar

Eğer bu motosikletin arkasındada bi kamera olsaydı ozaman doğru bi çekim olduğunu daha iyi anlardınız

ben gördüm 300 ü akşam gelirken, azrail in sana selamı var :mrgreen:

aynen öle..
emin olunki 300 ile giderken tırlar araçlar böyle görünüyor..
nerdeyse her gün gidiyoruz, görüyoruz, tecrübeyle sabittir:wiinkk:
abi göstergenin oynaması da deiğin gibi şamandırada hassasiyet sonun varsa gaz çekip frene basmada ileri geri benzinin depoda oynamasından kaynaklanıyodur:cat:

sanada selamı var, ayağınızı denk alın diyo :p

GKN

ben gördüm 300 ü akşam gelirken, azrail in sana selamı var :mrgreen:

sanada selamı var, ayağınızı denk alın diyo :p

seninde ist e geldiğin çok belli oluyo, saada erhan ın selamı var, çok geyik yapmasın üstünü çizerim dio:p

bu 1100 xx lerde direksiyon amortisörü yok mu?
frenaj iide , kafayı çok salladı amcam :)
tabi gidon boşluğu, maşalardaki yağ keçelerinin kaçırması, lastik balansı, gibi bi çok seçenek te olabilir, neyse fazla teknige girmeyelim:p

Son düzenleme:
gayet güzel video am emin abininde dediği gibi azraile slm atmak bu iş.helede böle bi yolda...amcam ii duruyor,hızlanıyor vesselam ama bu iş öle izlemekle kadar basit değil.gaza gelmeyelim..

Burasa yazılanlar dışında dikkatimi çeken en önemli ayrıntı, motosiklete yol veren o otomobil sürücüsüydü. Tebrik ve takdir ediyorum.:cat::cat:

çook güzeel yaaa :cyclopsan adama ne güzel yol veriyolar bizde olsa gıcıklığına yol vermezlerdi:pr:

İlk izlediğimde video biraz değişik gelmişti ama bazı arkadaşların dediği gibi hiç 300 e çıkmadığım için idda etmiyorum..

harika video daha önce defalarca izledim herseferinde sürüşüne hayran kaldım ayrıca blackbird de harika bi makine.

10 km kadar kullanma şansım oldu 2006 modelini. inanılmaz bi sürüş konforu var, ebatlarına göre kontrolü çok kolay, son sürat denemedim ancak 220 km/h kadar çıktım, ilk kez bu güçte bi makine kullandığım için yetti bana fazlasıyla.
ama en harika yeri frenleri. dual cbs fren kesinlikle edinilmesi gereken bi donanım.

ALLAH AKIL FİKİR VERSİN ÖNDEKİ ARABANIN Bİ HATASI HAYATINA MAL OLucakdı :S

Benzin göstergesinde sorun yok.

İncelerseniz çıkışta motorun kilometre saati 002054 bitişte ise 002080 yani toplamda 26 km lik yol yapılmış.Benzin göstergesinin aniden düştüğü an videonun 25. saniyesi.Tam o sırada normalde bir üst geçidin altından geçerken birden geçit kayboluyor.Hatta hava bile aniden kararıyor.

Yani adam bütün yolu göstermek yerine süratli olduğu yerleri montajlamış videoda.

Hızının gerçekliği konusunda yorum yapamam.Henüz o kadar tecrübem yok :)

bu video gerçektir,
rusya'da deneme sürüşü yapılan videodur. Tırlar uzun araçlardır, dolaysıı ile yanından 300 le bile gitseniz vızz diye geçemezsiniz (30-35mt uzunluğu var)

ayrıca dikkatinizden kaçan birşey var:

araç 300 le giderken nasıl bir fren yapıyorsa 120km ye düşüyor 3-4 sn içinde :mrgreen:
kullanan kişinin çok deneyimli bir sürücü olduğu belli :)

tırlara kadar laf atmışsınızda yurt dışındaki hız limitleriyle buradaki hız limitleri çok çok farklı orada 120mil sınır varken burada 90km/h bu değerlendirmedeki 1. hatanız

avrupa ülkelerinde 3 yaşından büyük tırların trafikte kullanılma izinlari yoktur yeni buradaki gibi eski yürümeyen bir tır göremezsiniz ayrıca tonajlarıda bizimkiler gibi 2 3 kat aşılmış felanda değildir buda 2. yanlışınız..

aynı zamanda yurt dışındaki tırlar var burada türkiyeye getirilen tırların çekiş güçlerinden yol performanslarına kadar herşeyi daha fazladır lojistik firmamız olduğu için 2 sene öncesine kadar bunların hepsini biliyorum :cat:

Ben 80-90 Km süratle sollama yaparken bile çoğu zaman aceminin biri ani şerit değiştirir de kucaklaşırız diye üç buçuk atarken bu motorcu kardeşimiz 300 Km'ye giderken bile sollama yapacağında sinyalini yakmışya helal olsun..O süratte sinyaller komple xenon olsa bile hata affetmez Allah korusun..:farao:
Ama asıl ekşın fren yapma olayında olmuş..Çan çin çon 100'lük Cup bile bu kadar çabuk yavaşlayamaz...
::deliir::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar