Kawasaki Ninja 320 Ye Vuruyo

Mersin İl Temsilcisi
BENCE FAKE DEĞİL. ÇÜNKÜ 300 km hızda iki direk arasında 1-2 ( 2 saniye) diye sayarsanız ( iki direk arası 50 metre) direği az da olsa geçersiniz. 83,33 metre hız yapıytor ortalama.

Bence en güzel tarafı 300 km hızla giderken önündeki aracı farkedip 120 km hıza düşmesi mükemmel tecrübe abiyi ayrıca tebrik ederim :p

hemen gerçekmi yalanmının peşine düşmüşsünüz fıstık gibi gidiyo işte makina daha acılmamıs km si düşük o enteresan ama önüne araba cıkınca nasıda yavaşladı süper motor

Ben bu videoyu izlemiştim.Hatta sık kullanılanlara da eklemiştim.Bu makine kırmızı bir honda cbr 1100 xx blackbird.Bu video daha uzun aslında burada hem marka yanlış hem daha kısa alınmış.300 km yı geçiyor aslında.Kawasaki felan değil yani ,kawa nerde geçecek 300 ü?:queen:

Ben bu videoyu izlemiştim.Hatta sık kullanılanlara da eklemiştim.Bu makine kırmızı bir honda cbr 1100 xx blackbird.Bu video daha uzun aslında burada hem marka yanlış hem daha kısa alınmış.300 km yı geçiyor aslında.Kawasaki felan değil yani ,kawa nerde geçecek 300 ü?:queen:
Kesinlikle cbr 1100 xx ve video gerçek.

Videonun ana teması sorulsa eminim ben bu frenajı derdim..... Adam nerden gördü de frenledi?....:silent: Ve nasıl ustalıkla yavaşladı.....:):)

Biz olsak yapışmıştık arabaya, ya da solda bariyerleri sayıyorduk..... :queen::queen:

Kesinlikle o frenaj bölümünü defalarcxa izledim harika

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar