walla dostlar bu motoru aramaya tam başlamışken bildiğim ve güvendiğim bi motorcudan bu motora sadece görüntü demesi ile bütün hayallerimi yıkması bir oldu... offf üstad tam anlamı ile beni bitirdi.. bide üstüne bunun ikinci elini alma alıcaksan sıfırını al diye üstüme baskı kurması ve zayıf olduğunu düşündürmesi ile resmen psikolojik baskı uygaladılar.. karar veremiyorum.. şu adamlara temiz bi araç götürmedikçe benle dalga gecicekler gibi gözüküyolar.. sinirimi bozdu adamlar walla..
şimdi bu sözleri söyleyen motorcu elbette ki bu granaj kısmındaki R yapısından dolayı 600 gücü beklemesinden kaynaklanan bir tepki.
tam bir 600 yapısında olan bu motor 250 cc oldugunu unutursa böyle tartışma ortamı dogması dogal.
insanların birilerinin fikrine saygı duymaması beni hep rahatsız etmiştir.
sen onun fikrine göre hareket edeceksen hemen hemen aynı paralara 900 rr ,zx6, cbr 600 f, başka bir race 600 lük tarzı motor alman o motorcuyu daha çok sevindirecektir. o motorcu sadece hızı kafasına takmış ve ses isteyen olaylara at gözlügüyle bakan birisi
bu motor bu kadar boş bir motor mu ki de ben 2006 model cbr 600 f imi satıp ninja 250 aldım. ve kullanıyorum. yakıt olmuş 4 bin artık zevklerimi bu yönde tasarlamalıyım.
zayıf dedigin motor şu anda internette35 bin yapmış satılık bir ninja var ne sorunu yaşamış hayasung gibi kırank mı kırmış piston mu çıkarmış o senin ustan kaç defa ninja 250 tamir etmiş de zayıf mış