Ne yazıkki biz motor sürücüleri için sadece kurallara uymak gerekmiyor.Birde sağımızdaki solumuzdaki araçların kurallara uyup uymadıgını takip etmemiz gerekiyor.
Katalogda ön 32 arka 36 görünüyor. Ama orjinal arka lastik 130/70-17 dir. Seninki biraz daha geniş.
sağolasın üstadım bi bakayım havalarına artık... :cat:
Artçılı kullanacaksan 36-42 standart basınçlar....
Kullanacağın duruma göre sen ayarlayacaksın artık.... :cat::cat::cat:
merhaba arkadaşlar. öcenlikle şunu belirteyim 2004 model er-5'imi şubat ayında aldım ve keyfini ala ala sürüyorum çok da memnunum. daha önceleri cbf150 kullanıyordum. ancak sizlere 60 sayfanın tamamını okuyamadımğımıbelirterek bir kaç soru sormak istiyorum.
1: gösterge tüm er-5lerde çok ses çıkarıyor ve fazla oynuyor mu?
2: lastikleri değiştirmek istiyorum üzerinde metzeller vardı ve fiyat olarak yine metzeller uygun gibi gözükse de iyi bir seçimmidir?
motor kazalı değil fakat gösterge kısmında özellikle bozuk yollarda baya bi ses var.

Cekokk kardeş sahibinden de gördüğüm kadarıyla daha yeni aldığın motoru satıyorsun; hayrola birşey mi oldu da satmaya karar verdin?
İkinci olarak yanılmıyorsam sen motoru 6000TL'ye almıştın ve sahibinden de gördüğüm ilanında yanılmıyorsam 7250TL istiyorsun??? Bu fiyat forumdan biri olarak ben almak istesem en son ne olur? 6250'ye anlaşalım mı? (Bu arada sen sormadan belirteyim de yanlışlığa mahal vermeyelim; benim yaş da 33)
Yanlış anlama insan 30'u geçtikten sonra yaş konusunda biraz daha hassas oluyor. Tribe giriyor iki dakikadaale:
bu 110 ve 130 lastikler için mi peki :silent:
Evet..Standart lastik boyutları için.... :cat::cat::cat:
arkadaşlar muhabetiniz bol olsun...
er5 hayaliyle başladığım sezona artık KLR 650 ile devam edeceğim er5 çok istediğim bir motordu ama nasibim başkaymış çok titiz bir arkadaştan kız gibi derler ya öyle bir motor aldım sonuçta yine aynı çatı altındayız forza KAWASAKI
arkadaşlar yeniden benhafta sonu deliler gibi gezdim 120 km yol yaptım şehir içinde iyice öğrendim motoru sürmeyi. akşamında motoru yıkadım cıncık gibi oldum yanlız zinciri temizlemeden üzerine ıpone zincir sipreyi sıktım bir sorun yaratmaz umarım aldıgım yer bişey olmaz dedi ama kuşkulandım ister istemez :silent: ayrıca 30 km falan sonra zincirden ses gelmeye basladı yüksek hızlara cıkınca durdugumda baktım. sanırım ayaklıga sürtüyo sürekli veya şaseye anlayamadım nasıl oldugunu.
ayrıca sürüş sırasında 120 km yol yaptım hiç arka fren kullanmadım hep devir düşürerek sürdüm bir zararı olmaz umarım bu konuda ayrıca tavsiyelerinizi bekliyorum...???
Dün çok Sıcaktı Motorun Üstünde Durmak bile Zordu Bir kaç Kere DUr Kalk Yaptım Motor Fan Çalıştırdı Bir sorun Yaratmaz dimi bu ?:salut:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:15 ----------
Uploaded with ImageShack.us
birkaç foto koyim de forum canlansın
sabah 10 sularıydı antalya konyaaltını inletiyordum egzoz sesiyle orjinal egzozu actırıldıgın çok vahşet bir ses çıkıyor tavsiye ederim arkadaslar tiger akropoviç falan halt etmiş
burda da tükkanımın önündeyim mola verdim saat 1 sularıydı
motorun çok güzelmişaynı kasktan bende de var inş motordan da olucak
![]()
![]()