eyw kardeşim ne demek,amin en iyi edilecek dua o dur serkan abicim sağ salim ailesine arkadaşlarına bağışlasın allah tabi beni bende mayısta yolcuyum inşallah
ayrıca abicim senin ne kadar vefalı vede kadir kıymet bilen bi insan oldğunu biliyorum gözlerinden okunuyor emin ol ben öle şakasına dedim hee![]()
anladım zaten şaka oldugunu yınede bazı şeylerı hatırladıgımı vurgulamak ve nedenınıde bıldırmek aısından yazdım onları...
herkes askere gidio biz hala okul bitsin diye bekliyoruz nasıl gıcık oluom waryaaa bitmedi gitti şu okul ahh ulen ahh
yaww yeme bizi behh
hehehehe
kımse kolay kolay isteklı askere gıtmes,
halkımız askerlıkten daima sogutur gençleri.
aslında askerlıkten sogutan yıne başka ve üst devre denilen kıdemli askerlerdır,
askerlık çok iyi ve rahattır ,fakat bu son 3 bilemedım 5 ay için geçerli,
usta çırak muhabbetı yani,
işi öğrenene kafdar ezilirsin mantığı,
şunu unutmayın askerde ''ASKERLİKTE MANTIK YOKTUR'' denir
aslında en mantıklı şeyler neredeyse askerde yapılır,
bir düşünün 5000 asker var ve bir komutan onlara emırler yağdırıyor,
asker tükürse boğacaktır,
fakat askerlık işte,
Herkes Emir Altındadır Orada,,,
Herkese Şimdiden Hayırlı TezkereleRR......:cat:
arkadaşlar herkese slmlar... ben motorun üzerindeki yazıları çıkarmak istiyorum. yamaha sticker takımını yapıştırcam. ama depodaki yazıları falan nasıl sökeceğimi bilmiyorum.. bi arkadaş ısı uygula demişti ama ben yinede size sorayım dedim. başka bi yöntemi war mı bunun ? tşkkürler...
arkadaşım bu senın sordugun sorunun cvp'ı gerıde sayfalar arasında var fakat sanırım 10 sayfa gerıde olmalı bulman zaman alacaktır kısaca yazayım senın için,,,
bak şimdi,
bizdekı motorlar boyadan boyadan sonra stıcer yapıştırılmış olur,
stıcer üzerine VERNİK vurulmuştur,
anlayacağım o yazılar çıkarılmaz,
eğer çıkartmaya kalkarsan boyasıda o anda çıkacaktır,
ve üzerıne ne yazısı ve stıcer'i yapıştırırsan yapıştır,
orası belırgın bi iz oluşturacaktır,
eğer kafaya koydun ise,
o yazıların üzerine yapıştır,
hee dersen kii yazılar bellı oluyor altan,
o zamanda yazıların üzerine bulundugu grenajın rengınde tabelacıdan folyo halınde stıcer al ve motor üzerındeki yazı boyunca yapıştır,
ve o senın yapıştırmış oldugun folyo stıcer'in üzerine istediğin yazıyı veya şekli yapıştır sanırım anlaşılır vaziyette anlatabilmişimdir...
Sana Kolay Gelsin...
Son düzenleme: