[İzmir - MT]

c.tesi günü gidon sınavı vardı,
bakmadılar bile bana, o sürsün şurda biz gidiyoz dedi komisyon, araba sürücüsü adayıyla birlikde arabada gittiler.

benimde öyle oldu zaten kullanmayı biliyonmu dedi motorum var dedim iyi o zaman dedi. verdiler bi tane mt125 10 gittim sadece.

Pazara gene yol var.... Tiyoyu vereyim de.....:p

Neeeeee :queen: :queen: :queen:

neeee biri yolmuuu dediii....hiçç sevmemmmm.....:pr::pr::pr:

:cat::cat::cat:

Abi yol sevilmezmi allah aşkına :mrgreen:

benimde öyle oldu zaten kullanmayı biliyonmu dedi motorum var dedim iyi o zaman dedi. verdiler bi tane mt125 10 gittim sadece.

Sana başka motor vermişler yine.Ben direk kendi motorumla girdim direksiyon sınavına :cat:

çallı ile aynı bardaktan su içtin galiba YOL dedinmi :queen:çıkıyorsun ortaya senin dizin yokmu bu akşam otur seyret :mrgreen:

Mutlaka terasta bir bardak çayımı içmiştir :wiinkk:

yok abi bugün dizimmm...yol yapalım tabikide abiii....

Yol yol yol :mrgreen: :queen: :cat: :cherry: :p :) :bounce: :rendeer: :wiinkk:

İçimden bir ses bu defa karaburun diyor :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hadi beyler..Toplantı başlığı açıldı..Teşriflerinizi bekleriz.....:cat:

mis gibi kumru koktu burnuma GRİP mi oluyorum acaba :p şöyle bol kaşarlı sucuklu yanında turşu,ayran :mrgreen:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Cengiz abi,yemin ediyorum ağzım sulandı,acıktım :pr::pr::pr:
Yav birde fotoğraf buldu iyi mi :pr:
Bir gün grubu toplayıp sana baskın yapıcam zaten,doyur doyurabilirsen sonra...

okuldan bi arkadaşıma motor bakıyoruz ay sonunda ehliyetini alıp aramıza katılacak.
önceleri böle 200 cross fln tarzı bişiler bakıyoduk ona ama şimdi almışken iyisinden alayım diyo artık nx4 falcon fln bakıyor bildiğiniz gördüğünüz hesaplı güzel enduro tarzı motor varsa haber verirseniz sevinirim.

ben kahinlik yapayım, o eleman en duru motor benimki olsun der , enduru enduru diye gezer durur, sonunda naked alır, ahada buraya yazıyom..

(8-9 bin arası bi bütçesi olsa bööle demezdim tabii)

ben motoru satip gidiyom arkadaslar, kolpa soyle arkadasina naked isterse benimkini verelim... ceket falan filan biseylerde ayarlarim...

Pazara gene yol var.... Tiyoyu vereyim de.....:p

ben pazar a Ayvalık a gidiyorum gelsene kanka... Bugun de Gureli abinin yanindaydim kahve, sohbet, Semra ablamin borekleri, is guc derken aksam oldu...

hallederiz tuncerim sac kavurma olur,siz isteyin yeter :cat:sadece sizden istediğim bahara kadar bekleyin,çatının tadı başka türlü çıkmaz,çaylar,kahveler dahil tüm hizmet benden BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ :wiinkk:

topik açakmı 23 nisan 2008 çenkis abinin terasdayız,
abi BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ derken MT yi kastediyon dimi, yoksa aşiretn falan var mahallede gelmeden önce aba altından sopa mı gösteriyonda ben anlamıyom :)

topik açakmı 23 nisan 2008 çenkis abinin terasdayız,
abi BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ derken MT yi kastediyon dimi, yoksa aşiretn falan var mahallede gelmeden önce aba altından sopa mı gösteriyonda ben anlamıyom :)

SEN YENİSİN GALİBA :queen:23 nisan 2008 de çiçekliköyde yada yakaköyde kahvaltıdayız :) topikleri takip et istersen bir yıllık program yapıldı sen neredeydin :queen:

SEN YENİSİN GALİBA :queen:23 nisan 2008 de çiçekliköyde yada yakaköyde kahvaltıdayız :) topikleri takip et istersen bir yıllık program yapıldı sen neredeydin :queen:

abi o yıllık program yaz başında yapılmıştı dimi, :p
ondan soora spide yangın çıktı ya yakaköy civarı yandı, ondan soora senin terasa kaydırmadıkmı 23 nisan toplantısını :queen:

tamam anlaşıldı :mrgreen:zaten senden şüphelenmiştim yakacağın belliydi ormanı, yakacağına direk söyleseydin sana gelmek istiyorum diye :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar