[İzmir - MT]

İnanmıyorum yaa gerçek mi bu panda::eek:hmy::

alptunaykp2.jpg

Alaaa Alper abide sonunda internet efsanesi Sedat abiye benzicek sanırsam:queen::queen:

AAAA Bademin elbisesini çalmışlarrrr , Alp tunay seni bidaha eve almam demek badem seni boşuna ısırmadı. elbisesini çalıp panda ayısına giydirmişsin.

ya ne bu ALp_Tunay dan alamadığınız kardeşim. adam sizi mangalda yedirdi içirdi tüm gün ayakta durdu her bişeyi pişirdi orada APV41 ile siz hala adama sarıyorsunuz. bakın intikamı kötü olur bilesiniz. bir daha ki mangalda tavuk diye panda koyar önünüze anlamadan yersiniz

Yamyam mısınız be :) Panda yenir mi Zati hayvanların nesli tükeniyor,nesli tükenmese neysee:p

Çok şekermiş yaww uyyyyy canım benim,guduuuuuuuuuuuu:queen:

okuldan bi arkadaşıma motor bakıyoruz ay sonunda ehliyetini alıp aramıza katılacak.
önceleri böle 200 cross fln tarzı bişiler bakıyoduk ona ama şimdi almışken iyisinden alayım diyo artık nx4 falcon fln bakıyor bildiğiniz gördüğünüz hesaplı güzel enduro tarzı motor varsa haber verirseniz sevinirim.

arkadaşın kesenin ağzının büyüklüğünü söylesin, bizde ona 6,60 a kadar makine söyleyelim, ama sen yinede büyük makinenin helede kross olursa tehlikesini ona bir anlat :cyclopsan

valla 6000ytl si var bütçe olarak zaten cross değilde enduro tarzı bişi daha mantıklı nx4 göstermiştim ona çok sevdi onun kafasından o var ama bence almışken şöle 650 lik freewind yada pegaso fln tarzı bişiler alıp uzun süre kullanmak lazım. ama bi yandan da ilk motor olması onu endişelendiriyor.

gördüm onu baktık hatta ilanada eski model içine sinmedi 2000 den yukarı olsun istiyor bencede ilk motor için 2000 den aşağısı zor olur.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
gördüm onu baktık hatta ilanada eski model içine sinmedi 2000 den yukarı olsun istiyor bencede ilk motor için 2000 den aşağısı zor olur.

2000 den yukarı pegasso veya o tarz bişey aynı paraya olmaz..... Biraz daha keseyi açması lazım......

İlandaki pegasso yenilere pek benzemez... Aralarında birçok değişiklikler var.... Yakıt ve çekiş konusunda yenilerden bir hayli üstün....:cat::cat:

bence 2. el ufak bi makinayla başlasın yaza zarar etmeden onu satıp büyük bişey alır hem bu sürede biraz tecrübe edinmiş olur.
bide hiç motora binmeden tarz belirlemekte iyi değil bence, hele enduro yüksek ve kullanımı kolay olan bir makina değil 650'lik makina aşabilir...yinede kendi bilir

ben kahinlik yapayım, o eleman en duru motor benimki olsun der , enduru enduru diye gezer durur, sonunda naked alır, ahada buraya yazıyom..

(8-9 bin arası bi bütçesi olsa bööle demezdim tabii)

sen ne zaman alıyosun ehliyetini? bitmedimi sınavlar fln?
kilometre yapamadık beraber:) sen hep şöförünle geliyosun:queen:

c.tesi günü gidon sınavı vardı,
bakmadılar bile bana, o sürsün şurda biz gidiyoz dedi komisyon, araba sürücüsü adayıyla birlikde arabada gittiler.

pazara kadar al şu evrağıda biraz aşındıralım yolları söz bişi istemeyeceğiz ( hele bi al sen :p )

soora gittim kumda oynadım biraz zaten :p

abi cuma dosya hazır olacakmış büyük ihtimalle, soora bayrama kadar yine izin alıp boş olacam zaten. haftaya cepte yani.

fincandamı gördün alper abi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar