yürü be sercan...tam kaçırılmıyacak toplantıyı kaçırmışım ama neyse sen tek başına huzurevi MT'ye yetmişsin:queen:
merhaba kardeşim beliki sen mt. den deyilsin galiba sen hangi taraftasın bilelim .
yürü be sercan...tam kaçırılmıyacak toplantıyı kaçırmışım ama neyse sen tek başına huzurevi MT'ye yetmişsin:queen:
merhaba kardeşim beliki sen mt. den deyilsin galiba sen hangi taraftasın bilelim .
Arkadaş çömez..Daha yenigeldi aramıza... Nerden bilsin..... Gençlere alırız onu...:queen::queen::queen:
pierzig kardeşim biz yokuz toplantıda :silent:
Vayy be çok şey kaçırmışız :salut:
Ceketleri aldık motora binemiyoruz :cherry: Şaka bi yana işyerimdeki mesai saatlerinin değişmesi nedeniyle aranıza katılamadım umarım birdahaki toplantıda görüşürüz..
alp abi bu dediyin fıstık antepte yetişiyor deyilmi :silent:
İncir altına gelmek isteyen olursa gelsin...Saat 5 gibi ordayız....
bende bi gezindim geldim...ilk buluşmama gittim bi kaç arkadaşla tanıştım çok sevimli insanlar:queen: bu haftada kısmetse ilk toplantıma gelcem...alper abi diye biriyle tanıştım toplantıya gel çok daha sevimli arkadaşlar var dedi bakalım cumaya kısmetse gelirim:rendeer:
ewet bende bu akşam chatkut arkadaşımızla tanışma fırsatını yakaladım artık kendisini tüm toplantı ve etkinliklerde görmek isteriz, katılımcı ve kalıcı olman dileklerimle...aramıza hoşgeldinnn....:queen::queen::queen::queen: