İşte Size YAMAHA YBR 125!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Lastiklerede Arap Sabunu Sürmüş Sana Hayırlı Virajlar

hoş geLdin aramıza.
aRacın soL Kısmını çekmemekte ısrarLısın Hayırdır Bir Şey mi oLdu :)

hoş geLdin aramıza.
aRacın soL Kısmını çekmemekte ısrarLısın Hayırdır Bir Şey mi oLdu :)

hoşbulduk...Motora bişey olmadı en ufak çiziği en ufak kazazı yok şuanda motorun....çekim açısından dolayı çekemedim zaten yağmurluydu hava dindiği gibi 4 foto çektim normalde temiz motor merak etme:cat:

hoşgeldin ..resimdeki kafa grenajı yada kafa karenajı hangisi doğru bilmiyorum.o orjinal mi, bana sanki büyük gibi geldi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoşgeldin öncelikle :rendeer: keyifli sürüşler diliyorum sana ama!!aynanı takmamazlık yapma :cat:

ayna meselesi ::plus1:: üstelik sen kesin kaskta takmıyorsundur ::evil::

Ne alaka ?

falcon4ul8.jpg

:):):)

hoşgeldin ..resimdeki kafa grenajı yada kafa karenajı hangisi doğru bilmiyorum.o orjinal mi, bana sanki büyük gibi geldi?

öncelikle hoşbulduk..kafa grenajı doğru,,,,o işte orjinal farklı deil yani..gerçi bu motorun %30 modifiye edilmiş hali bence modifiyede denmez buna ama canlıyı bulunca yavaş yavaş yapıyoz bitince modifiyesi yeni resimlerini ekleyecem buraya saygılarr...:cat:

Dostum ybren temizmiş güle güle kullan:wiinkk:

Ne alaka şimdi nerden çıktı lastiklere arap sabunu sürdüğüm hiç anlamış deilim he:silent:-bu arada lastikler IRC MARKA ÇİFT S li lastiklerdir bunuda ek not olarak vereyim

Bi de bende bunu araştırıyodum burda Irc a 60 ytl diyorlar sen ne kadara almıştın ??

Bi de bende bunu araştırıyodum burda Irc a 60 ytl diyorlar sen ne kadara almıştın ??

eywallah kardeşim sğl..Irc lastik duyduğun gibi 60 ytl civarı oynasa oynasa 5 ytl oynar.. ben 55 e almıştım arkadaş tanıdıktı takma parası falan vermedim yani

1000rr da bile ayna var o karizmasızda senmi karizmalısın?ya bırak ya bu işleri boş işlerle uğraşıyosun dostum:farao:

1000rr da bile ayna var o karizmasızda senmi karizmalısın?ya bırak ya bu işleri boş işlerle uğraşıyosun dostum:farao:

dostum yakışmıyor ybrye büyük duruyo hem direksiyonu deiştirecem yakında hemde ufak ayna takacam sen merak etme kasma kendini

Hoş Geldin:rendeer: motor gerçekten güzel:cat:

Allah kaza bela göstermesin..

fotoların hepsi aynı yerden çekilmiş farklı karalerden al önden falan bu arada hoş geldin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar