[istanbul]26 MART PAZAR DOLMABAHCE FUAR BULUŞMASI HERKESE FUAR DAVETIYESI

Ama deniz kenarı herzaman 1 numaradır :cat:

Poğça ve börekleri iyi yerden alın kaynamasın mideniz sonra. :queen:

CBR1000RR' Alıntı:
hocam dün akşam gelmedin hayırdır

hayırdır hocam merak etme. benim makineyi görmeyen bi benim +1 olacak şahs-ı muhterem kalmıştı. eve geliyorum ben diyince, hanımköylü oluvermek zorunda kaldık :cherry:

ama öğrendim ki gelen tek gt250r üzerinde baya bi test yapılmış, eheh iyi olmuş sanki dedim :cherry: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
NicemaN' Alıntı:
paşam poaça börekleri yanımızdamı getircektin onuda bi yaz istersen hazırlıklı gelsin millet sonra ortada kalmayalım :)

Herkes kendi poğaca börek çöreğini getirsin arkadaşlar..
Bilgi için Beşiktaş çarşı içinde 7-8 Hasanpaşa fırını vardır..Ürünleri gayet iidir..Bilginize..:wiinkk:

crato' Alıntı:
hayırdır hocam merak etme. benim makineyi görmeyen bi benim +1 olacak şahs-ı muhterem kalmıştı. eve geliyorum ben diyince, hanımköylü oluvermek zorunda kaldık :cherry:

ama öğrendim ki gelen tek gt250r üzerinde baya bi test yapılmış, eheh iyi olmuş sanki dedim :cherry: :cherry:
abi adına üzüldüm :mrgreen:

abi bide siyahına binerdim abi yoksa ilan falanmı verdiler lastik düşmanıdır makinanızı vermeyin die :queen:

yok abi maksat tanışmak olsun bea ama seninkindede tekere giderdim gelseydin :queen:

benide listeye ekleyin bende geliyorum...
pazar saat 11 de buluşmak ve görüşmek üzere... :cat:

yok abi maksat tanışmak olsun bea ama seninkindede tekere giderdim gelseydin :queen:

bak diyorum işte iyi ki gelmemişim diye :p

kısmetse haftasonu tanışırız abi, bakalım.

MUSTURAKİ' Alıntı:
arkadaşlar buluşma yerini fotoda gördüm ama oraya oto ile girilebiliyormu
kalabalık olursak oto ile gelicezde

Arabayla giriliyor park yeri var. Bende arabayla gelicem oraya.

çok erken yaa. o saaatte haftalık uyku stokumu yapıyor olurum herhalde. neyse bakalım kalkabilirsem gelirim olmazsa fuarda görüşürük.

bende gelcem:) arabayla gelcem suadiye tarafından motorsuz arkadaşlar arkada iki kişilik yer var bilginize....

beni de listeye iki kişi olarak ekleyin, bende gelicem yanımda bir arkadaşım daha gelebilir.. arabayla geliyorum malesef motorum yok :( tarabya tarafından gelicem o taraflardan gelecek olan varsa beraber gidebiliriz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar