[istanbul]26 MART PAZAR DOLMABAHCE FUAR BULUŞMASI HERKESE FUAR DAVETIYESI

bende orda olacağım bende davetiye var siz bana beleş poğaça verin davetiye yerine:p buluşma yerinde görüşürüz :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bende fuara buluşma yerinden gideceğim, bende bilet var ama yanımdaki arkadaşıma bilet gerekebilir,
bu arada herkese yetecek kadar bilet varmı elinizde, sonra kapıda kalan olmasın..

dostum teror bir önceki sayfada yazıyordu. poğaçaları fırıncı hasanpaşamı zühtüpaşamı birisi ısmarlıyomuş ama bende anlayamadım :cherry: :cherry: :cherry:

benide listeye eklerseniz sevinirim..hatta +1yolcum içinde bilet rica edicem :)

bende bende bende ben üsküdardan ve yaya geliceeeemmm birileri bana yardım etsin nası gelinir oraya

sn.moderetörüm benide eklermissiniz lütfen +1. .....womanrider.... Sanırım üsküdardan yaya gelmek oldukça uzun sürecektir..
üstelik köprüden yaya geçişinede izin verilmiyor :queen: :queen: :queen:
şaka bir tarafa sizin için en uygunu deniz yolu olacaktır yada otobüsle üsküdar-eminönü . eminönü-beşiktaş

bende geliyorum.. işallah bilet kalır 2 tane :) walla kalmassa kapıda kalırız ,kapıda kaldığıma diğil,tee tuzladan kalkıp geldiğime yanarım.. hatta donarım :D nys görüşmek üzere..

selam millet 3 ay inzivaya çekildim bi sürü yeni arkadaş katılmış aramıza neyse benide yaz hunter

MUSTURAKİ' Alıntı:
. .....womanrider.... Sanırım üsküdardan yaya gelmek oldukça uzun sürecektir..
üstelik köprüden yaya geçişinede izin verilmiyor :queen: :queen: :queen:
şaka bir tarafa sizin için en uygunu deniz yolu olacaktır yada otobüsle üsküdar-eminönü . eminönü-beşiktaş
canımın içi yaya dediysek ayaklarımın üstünde diil herhalde amuda kalkıp gelicem ona karışmıyolar zaten benimde raporum var kimse ceza yazamıyo bana:queen: ister yürürüm istersem koşarım köprüde karışana kızılcık,yeterli gelmez hala devam ederse kalaşnikof olmadı atarım bi bomba daıtırım köprüyü kimse kullanamaz kızdırmayın beniiiiiiii:queen:
+teşekkür ederim rehberliin için:rendeer:

Fuarda ilk bakacağım motor bu olacak. Ne güzel yapmış adamlar helal olsun.

51d7c6ea-3311-3d7a.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Erhan sana zahmet bi güncellesek..

slm millet.Davetiye almak istiyorum yanlız fuar girişinde yada ataköy civarında dağıtım yapılacak bir nokta varmı?
ilginize teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar