[istanbul]26 MART PAZAR DOLMABAHCE FUAR BULUŞMASI HERKESE FUAR DAVETIYESI

Arkadaşlar pazar günü havanın nasıl olacağını bilen varmı ya da tahmin edebilen ?

dostlar topik aşşalara düşmüş duyurulardanda kaldırılmış vazmı geçti millet sabahın o saatinde gelipte boşa beklemiyelim..

hava durumu cumartesi akşamı azıcık bir yağmur görünüyo... meteorolojinin sitesinde...
http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-turkiyetahminler.aspx?subPg=C
bu adresten kontrol edebilirsiniz... fakat yağmur dediği zamanlar bazen yağmıyor... nasıl oluyosa...:silent:
dostlar ben dolma bahçeye gelemicem... ben 2 arkadaşımla birlikte gelicem fuara arkadaşım bilet bulmuş bir yerden... fuar önünde buluşmak üzere...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kartal23' Alıntı:
hava durumu cumartesi akşamı azıcık bir yağmur görünüyo... meteorolojinin sitesinde...
http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-turkiyetahminler.aspx?subPg=C
bu adresten kontrol edebilirsiniz... fakat yağmur dediği zamanlar bazen yağmıyor... nasıl oluyosa...:silent:
dostlar ben dolma bahçeye gelemicem... ben 2 arkadaşımla birlikte gelicem fuara arkadaşım bilet bulmuş bir yerden... fuar önünde buluşmak üzere...

Arkadaşlar bahsi geçen sitedeki hava tahminleri özellikle 24 saat üzerindeki tahminlerde yanılma payı dünyadaki en yuksek sitelerden biridir.
Bu nedenle daha profesyonel sitelerden aldığımız tahmin durumuna göre;

25 Mart Cumartesi :
PArçalı çok bulutlu, sıcaklık 8 derece

26 Mart Pazar:
Parçalı bulutlu, sıcaklık 10 derece..

Dolayısıyle Pazar günü Buluşıleybıl..:mrgreen:

Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur diye bi atasözü var.

Cumartesi akşam bakıcaz nasıl olur diye.

bende oğlumla beraber gelmek istiyorum
oğlum 6 yaşında ama evde bütün gün motor sporları kanalını izliyor. anlayın artık nasıl fanatik

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ufaklıkla beraber bekleriz..:wiinkk:

Arkadaşlar bende yarın 24/3/2006 cuma günü ziyaret edecegim 13:00 15:00 arası oralardayım 15 adet fazla davetiyem var gelenlere verecegim yoksa kapıda gene motor adına orda olanlara dağıtacağım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
VALERYX' Alıntı:
NASIL OLCAK PEKİ :silent: HELP

Buluşma noktası haricinde davetiye dağıtımı yapabileceğimizi sanmıyorum arkadaşlar..:bounce:

bende bende bende :)
ben kamber olım fuar da dugun :)

gelıyoruuuuuummm

Not: sakın ha nıckımı yanlıs yazmayın sıteye c4 doserım bu kez :queen:

yettı canıma tak tak :)

Ben de gelebilişyorum Hafta sonu çalışması iptal resmi yazı gelmedi daha ama artık gelmesede ben Fuarda olacağım. :)

Sadobey +1

Slwer +1 yazmayı unutmuş o da +1 gelecek ibobey ile

Forumdan Uzaklaştırıldı
Millet ben yarın aile ile bi gitmeyş düşünüyorum maksat motor sevgisi aşılatıp iyi bişey alıdırtmak pazarda sizinle gelmeye çalışıcağım ama söz veremiyorum birde standda kim görevli ?? bunu bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim birde eğer birileriyle karşılaşırsak sakın buluşmaya motorla geldiğimi çaktırmayın :pr: neyse görüşmek üzere sevgiler birde dostdark sana kask borcum var senin kaska el koydular :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar