insanlık meger çoktan ölmüş!!!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun, arkadaşım,

Bu öndeki adama çarpanlartrafikteki başka soruna dikkatimi çekti,
Merak
Kaza oluyor hasar tespit uzmanı gibi ve afedersiniz öküzün trene baktığı gibi bakmaktan kendilerini alamıyolar, trafiği iyice kitliyorlar arkadaşlar. İnan kaç tanesiyle kavga ettim hatırlamıyorum nafile 7 den 77 ye merak içindeyiz ya. İnsan başına ne gelirse bundan gelir ya sabır bana :pr:

Malesef insan azmanlarının çoğu trafikte cirit atıyor. :pr:
Sabırlı adammışsın yine...

Geçmiş olsun.

Çok büyük geçmiş olsun..
Kendi hatalarını sana bağlamışlar.
Valla sabrın cok güçlüymüş. dünde bile bile bir araç üstüme kırdı. 1o mt İleridede durup camdan haraket yaptı napıyosun der gibi.
Kaskla kovalamaya başladım adamı :)
Ama şimdi yeni yeni uyanıyorum. Meğer araba kullanırken bende dikkat etmiyormuşum motorcu arkadaşlara..

arkadaşım çok geçmiş olsun, ya abi ben bu insanları hiç anlamıyorum, milletin hatası yüzünden kaza yapıyosun üstüne üstelik bide fırça yiyosun, nasıl iştir anlamadım, ama tek bildiğim şey bu özellik bizim türk insanına mahsus... tekrardan geçmiş olsun...

kusura bakmayın ama genelde Türk insanlarının insanlığı ölmüş.
yabancı kökenli akrabalarıma soruyorum acaba sizde böyle olur mu diye. asla öyle bişey olmaz diyolar.
Türk insanına özgü bi hareket bu kaza mahalinin yanından geçmek,yardım etmemek...

Bu olayın TÜRK'lükle ne alakası var anlamadım gitti !
Kaç yıl başka ülkelerde yaşadınızda, kaç kere kaza yaptınız ?
Burada kaza yapana hiç mi yardım edilmiyor ? Yardım edenler ne yapmış sayılıyor ?
Arkadaşımızın yanına bir araç sürücüsü gelmiş ''İyimisin, bir şeyin var mı?'' diye sormuş. Peki bunu neden Türk insanına mahsus bir şey olarak görmüyorsunuzda, nerede kötü nerede işe yaramaz şey var TÜRK'lükle bağdaştırıyorsunuz ?

Adam ilk yardım namına hiç bir şeyden anlamıyor, bilmiyor. (Sürücülerin geneli böyle) Bilmediği içinde durup müdahale edemiyor. Hadi diyelim bu insan birde vurdum duymaz olsun. Eminim durup arkadaşımızın yanına gelip ''senin yüzünden önümdeki arabaya vurdum'' diyen adam'da hiçbir şey bilmiyordu ve eğer önündeki arabaya çarpmasaydı basıp gidecekti. Birde umursamaz... Bu gibi şeylerin Türk'lükle alakası yoktur.. Her yerde her türlü insan vardır. Buna'da adım gibi eminim.

Arkadaşım sanada geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
topraam geçmiş olsun kazayı niğdede mi yaptın? nerden gerçekleşti olay ayrıca kaskın varmıydı

çok geçmiş olsun, büyük şehirler dışındaki tüm şehirlerimizde insanlık namına birşeylerin olduğuna inanırdım....halada inanıyorum...
1-2 bahane budalası moralimizi bozmasın....tekrar çok geçmiş olsun..

Hocam geçmiş olsun malesef arada böyle ufak tefek kazalar oluyor bütün motosiklet kullanıcılarının ortak derdi bu motosikletleri taşıt yerine koymuyorlar tek şeritli yolda araba sollamaya kalkarlar sollarken karşıdan başka araç gelirse sollamazlar ama motosiklet gelirse sollarlar nasıl olsa motosiklet kenara kaçar diye Böyle ökü...ler düşünmezler ya kaçamazsa ne olur diye çok sinirliyim öküzler..öküzler..öküzler..öküzler.. Dün bu öküzlerden biride bana rast geldi.Bilinçli sürücülerde var ve bunların hemen hemen hepsi daha önce motosiklet kullanmış yada kullanan sürücüler onlar motosiklet sürücülerinin durumunu anladığı için sıkıştırma yapmıyorlar...

''Bak sana bakacaz diye önümdeki adama vurduk biraz düzgün sürsene motoru ney bu sizden çektigimiz ''

ağzına çakardım ben olsam. gerizekalı ...
salak salak düşüncelere sahip ne insanlar var şu memlekette ya. her allahım...

+binbeşyüzzz25 waLLa hatta on1000beşyüz25

Walla kardeş önce geçmiş olsun diyim, sonrada bu yaratıklarla uğraşmak için ekip kurulup bunlar toplatıp itlaf edilmeli diye bir çare geliyor aklıma ama ondan sonra AİHM'e gider bunlar. Malum bize kurşun sıkanları savunduğu için bu mahkemeler bunlarada bakar :). Buna benzer bir olayda 2 hafta kadar İstanbul - Maslakta benim başıma geldi. Son 1,5 yıldır maslak yolunu kullananlar bilir, atraksiyon dolu macera dolu bir yoldur. Her yer kazılı, çizgisiz, çukurlarla ve yol yapım (aslına yapamayım) araçlarıyla dolu bir güzergah. Karayollarına yazı yazdım o bölgeye biz bakmıyoruz dediler ve kestirip attılar. Herneyse uzuyor. Ayazağa yolundan çıkıldığında yol üçe ayrılır, 1 en sağdan Atatürk Oto Sanayiye gider, 2 ortadan levent tarafına, 3 en yoldan da sarıyer yönün gider. Ben iş yerime gelebilmek için en sağdan oto sanayi yönüne gitmek zorundayım önümde de bir tane (34 M 2458) plakalı bir canavar var. Bu amcam sabah mahmurluğu yada henüz insana dönüşememiş olmasından kaynaklı ortadan gitmesi gereken yolda en sağdan gidiyor. Bende normal insanlar gibi onu geçmek için solundan hareketlendim, tam şoförün araca inip bindiği kapının hizasındayım, bu yaratık tam sol yaptı ve benim üzerime çıkmaya uğraşıyor. Arkamda kız arkadaşım muhtemelen çığlık çığlığa ama kask olduğu için duyamıyorum. her ikimizinde omzunu sıyırıyor minibüs. Nasıl yaptığımı bilmiyorum sola yattım gazladım, minibüsü geçtim sağa yattım kurtardım. Nasıl yaptığımı hala bilmiyorum bir yere sadaka falan vermiş olmalıyım. Baktım ki ne durdu ne bir şey yaptı, öyle sinirlendimki cinayet işleyebilecek durumdaydım. Güzergahıma gitmedim, kız arkadaşımın bütün çimdik ve yumruk darbelerine rağmen minibüsün peşine düştüm yakaladım önüne geçip durdum. Utanmadan arlanmadan, elini kaldırıp pardon diyor. Pardon kırılan kemikleri tamiretmiyorki sakinleşiyim. Motordan da inemiyorum zıkkım olası yan ayaklık yok benimkinde :(. bolcana ......................... küfrettikten sonra adam gibi araba kullanmasını tavsiye edip yoluma devam ettim. Hayır o diil şimdi minibüs kalabalık omzuma çarpacak o kadar insan telef olacak minibüsü omuzlayıp devirmek istemedim :) şaka bir yana anlatırken bile gerildim.
Kazasız sürüşler.

Son düzenleme:
Az evel kaza yaptım.Aslında bu kaza o kadar önemli degildi fakat sonrasında olanlar beni gerçekten insanlık ölmüş dedirtti.Kırmızı ışıkta bekliyordum,ki yine yerlerin hiç bi mantığı olmamasına rağmen belediye ekipleri tarafından sulandığını gördüm.(Bu konuda onlarca kez belediyeyi uyarmamıza rağmen parke taşlı yolları ıslatmaktan vazgeçmediler)neyse yeşil yandı önümdeki arabalarla ve malum trafik canavarı otobüsçü abilerle harekete geçtik ilkerideki kavşaktan sola dönecek olan arabalar sol şeritte seyrediyorlar bende orta şeritten yoluma devam etmeyi planlarken en sağ şeride yanaşmış olan yolcu otobüsü birden sola sinyal yaktı ve önüme doğru kırdı frene dokunmamamla beraber motorun beni altına alması bir oldu.Kaskım sayesinde ufak tefek çiziklerle kazayı atlattım.Arkadan bir araba yanıma yanaştı sağolsun birşeyin varmı yardımcı oluyummu diye sordu.Bende zaten yavaş yavaş motorumu düzeltmiştim ki sağ taraftaki iki arabadan adamların indigini gördüm bana yardımcı olacaklarını düşünürken içlerinden biri --Bak sana bakacaz diye önümdeki adama vurduk biraz düzgün sürsene motoru ney bu sizden çektigimiz diyince birden şoka girdim.Bende bu lafının üzerine sert çıkışınca adam sustu bastı gitti ama ben bu yaşananları heralde uzun süre üzerimden atamıyacam...:salut:

geçmiş olsun ..........
söz konusu adamların anaları belli baba ları bin elli galiba.....

arkadasım buyuk gecmıs olsun amam dedıgın gıbı fotosentez yapan bu tıplerden turkıyeyı nası arındırızı cıddı cıddı dusunmuyor ddılım..ıcımden oyle kufurler gectıkı okurken....tekrar gecmıs olsun

Geçmiş olsun. Biz Ankara'da "eyvah barajlar kuruyor" diye düşünürken Niğde'de yolların sulanması da ilginçmiş.

Sen bı guzel dovucektın o adamları gorcektı o zaman dunyanın kac kucak oldugunu
Tovbe yarabbım ya
Bu arada gecmıs olsun En buyuk kazan bu olur ınsallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar