Walla kardeş önce geçmiş olsun diyim, sonrada bu yaratıklarla uğraşmak için ekip kurulup bunlar toplatıp itlaf edilmeli diye bir çare geliyor aklıma ama ondan sonra AİHM'e gider bunlar. Malum bize kurşun sıkanları savunduğu için bu mahkemeler bunlarada bakar

. Buna benzer bir olayda 2 hafta kadar İstanbul - Maslakta benim başıma geldi. Son 1,5 yıldır maslak yolunu kullananlar bilir, atraksiyon dolu macera dolu bir yoldur. Her yer kazılı, çizgisiz, çukurlarla ve yol yapım (aslına yapamayım) araçlarıyla dolu bir güzergah. Karayollarına yazı yazdım o bölgeye biz bakmıyoruz dediler ve kestirip attılar. Herneyse uzuyor. Ayazağa yolundan çıkıldığında yol üçe ayrılır, 1 en sağdan Atatürk Oto Sanayiye gider, 2 ortadan levent tarafına, 3 en yoldan da sarıyer yönün gider. Ben iş yerime gelebilmek için en sağdan oto sanayi yönüne gitmek zorundayım önümde de bir tane (34 M 2458) plakalı bir canavar var. Bu amcam sabah mahmurluğu yada henüz insana dönüşememiş olmasından kaynaklı ortadan gitmesi gereken yolda en sağdan gidiyor. Bende normal insanlar gibi onu geçmek için solundan hareketlendim, tam şoförün araca inip bindiği kapının hizasındayım, bu yaratık tam sol yaptı ve benim üzerime çıkmaya uğraşıyor. Arkamda kız arkadaşım muhtemelen çığlık çığlığa ama kask olduğu için duyamıyorum. her ikimizinde omzunu sıyırıyor minibüs. Nasıl yaptığımı bilmiyorum sola yattım gazladım, minibüsü geçtim sağa yattım kurtardım. Nasıl yaptığımı hala bilmiyorum bir yere sadaka falan vermiş olmalıyım. Baktım ki ne durdu ne bir şey yaptı, öyle sinirlendimki cinayet işleyebilecek durumdaydım. Güzergahıma gitmedim, kız arkadaşımın bütün çimdik ve yumruk darbelerine rağmen minibüsün peşine düştüm yakaladım önüne geçip durdum. Utanmadan arlanmadan, elini kaldırıp pardon diyor. Pardon kırılan kemikleri tamiretmiyorki sakinleşiyim. Motordan da inemiyorum zıkkım olası yan ayaklık yok benimkinde

. bolcana ......................... küfrettikten sonra adam gibi araba kullanmasını tavsiye edip yoluma devam ettim. Hayır o diil şimdi minibüs kalabalık omzuma çarpacak o kadar insan telef olacak minibüsü omuzlayıp devirmek istemedim

şaka bir yana anlatırken bile gerildim.
Kazasız sürüşler.