insanlık meger çoktan ölmüş!!!

Az evel kaza yaptım.Aslında bu kaza o kadar önemli degildi fakat sonrasında olanlar beni gerçekten insanlık ölmüş dedirtti.Kırmızı ışıkta bekliyordum,ki yine yerlerin hiç bi mantığı olmamasına rağmen belediye ekipleri tarafından sulandığını gördüm.(Bu konuda onlarca kez belediyeyi uyarmamıza rağmen parke taşlı yolları ıslatmaktan vazgeçmediler)neyse yeşil yandı önümdeki arabalarla ve malum trafik canavarı otobüsçü abilerle harekete geçtik ilkerideki kavşaktan sola dönecek olan arabalar sol şeritte seyrediyorlar bende orta şeritten yoluma devam etmeyi planlarken en sağ şeride yanaşmış olan yolcu otobüsü birden sola sinyal yaktı ve önüme doğru kırdı frene dokunmamamla beraber motorun beni altına alması bir oldu.Kaskım sayesinde ufak tefek çiziklerle kazayı atlattım.Arkadan bir araba yanıma yanaştı sağolsun birşeyin varmı yardımcı oluyummu diye sordu.Bende zaten yavaş yavaş motorumu düzeltmiştim ki sağ taraftaki iki arabadan adamların indigini gördüm bana yardımcı olacaklarını düşünürken içlerinden biri --Bak sana bakacaz diye önümdeki adama vurduk biraz düzgün sürsene motoru ney bu sizden çektigimiz diyince birden şoka girdim.Bende bu lafının üzerine sert çıkışınca adam sustu bastı gitti ama ben bu yaşananları heralde uzun süre üzerimden atamıyacam...:salut:

çok geçmiş olsun bu tür cahil insanlara ancak gülerim:queen:ne hikmetse suç hep bizde olur araba kullanıcıları biz haklı olsak dahi suçu bize yüklerler:pr::pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kusura bakmayın ama genelde Türk insanlarının insanlığı ölmüş.
yabancı kökenli akrabalarıma soruyorum acaba sizde böyle olur mu diye. asla öyle bişey olmaz diyolar.
Türk insanına özgü bi hareket bu kaza mahalinin yanından geçmek,yardım etmemek...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
''Bak sana bakacaz diye önümdeki adama vurduk biraz düzgün sürsene motoru ney bu sizden çektigimiz ''

ağzına çakardım ben olsam. gerizekalı ...
salak salak düşüncelere sahip ne insanlar var şu memlekette ya. her allahım...

bişi diseyim vaaaaaaar ama gonlum el vermiyo anne nede olsa yani ne diyimki baıma geldi bilen bilio yerde kaldımda inip bakmadı bile neyse neyse demektende gına geldi

Az evel kaza yaptım.Aslında bu kaza o kadar önemli degildi fakat sonrasında olanlar beni gerçekten insanlık ölmüş dedirtti.Kırmızı ışıkta bekliyordum,ki yine yerlerin hiç bi mantığı olmamasına rağmen belediye ekipleri tarafından sulandığını gördüm.(Bu konuda onlarca kez belediyeyi uyarmamıza rağmen parke taşlı yolları ıslatmaktan vazgeçmediler)neyse yeşil yandı önümdeki arabalarla ve malum trafik canavarı otobüsçü abilerle harekete geçtik ilkerideki kavşaktan sola dönecek olan arabalar sol şeritte seyrediyorlar bende orta şeritten yoluma devam etmeyi planlarken en sağ şeride yanaşmış olan yolcu otobüsü birden sola sinyal yaktı ve önüme doğru kırdı frene dokunmamamla beraber motorun beni altına alması bir oldu.Kaskım sayesinde ufak tefek çiziklerle kazayı atlattım.Arkadan bir araba yanıma yanaştı sağolsun birşeyin varmı yardımcı oluyummu diye sordu.Bende zaten yavaş yavaş motorumu düzeltmiştim ki sağ taraftaki iki arabadan adamların indigini gördüm bana yardımcı olacaklarını düşünürken içlerinden biri --Bak sana bakacaz diye önümdeki adama vurduk biraz düzgün sürsene motoru ney bu sizden çektigimiz diyince birden şoka girdim.Bende bu lafının üzerine sert çıkışınca adam sustu bastı gitti ama ben bu yaşananları heralde uzun süre üzerimden atamıyacam...:salut:

O pisikoloji ile bana bunları söyleyecekler , bilemiyorum neler olurdu orada..

Ne mantığı var ne de anlamı.. Cami duvarına pislemişler ama sen yine verilecek en uygar tepkiyi vermişsin.. Başkalarından bulurlar artık belalarını..

Kazan için çok geçmiş olsun.. Ama yerlerin ıslak olduğunu farkettiğin an alarma geçmeliydin.. En tehlikesiz durumlardan bile paranoya içgüdülerinle kaza senaryoları çıkarmalıydın..

Korumaların sayesinde hasarsız atlatman sevindirici.. Arasıra böyle ufak kazalara karışmanın daha bilinçli motor kullanımı konusunda faydalı olduğuna inanıyorum.. Bunun avantajını kullanırsın umarım..

Çok geçmiş olsun.. :cat:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok geçmiş olsun. Bu otobüslerden nedir çektiğimiz yau?? Diğer olaysa trajikomik olmuş baya. Nasıl insanlar bunlar anlam veremiyorum. Sen önüne baksana pislik herif. Ben olsam kaskla dalardım heralde o adama. Ağız burun bırakmazdım. Boşver arkadaşım, bulmuş o cezasını. Beter olsun. Sen iyisin ya önemi yok hiç bişeyin...

insanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum diye bi söz var.meclisten dışarı.resmen bu söz vukuu bulmuş.sanada geçmiş olsun kardeşim:rendeer:

üzücü bir olay. memleketimde her kültürde insan var işte. kimi koşar yardım eder kimisi küfür. bazen allahım sopalasam mı bile dersin ? neyse bu konu hakkında daha çok şey yazarım da ağır olur. geçmiş olsun arkadaşım

arkadaşım çok geçmiş olsun, ya abi ben bu insanları hiç anlamıyorum, milletin hatası yüzünden kaza yapıyosun üstüne üstelik bide fırça yiyosun, nasıl iştir anlamadım, ama tek bildiğim şey bu özellik bizim türk insanına mahsus... tekrardan geçmiş olsun...

Geçmiş olsun işte insanların hepsi aynı degil duyarlı vatandaşlarda var ama

insanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum diye bi söz var.meclisten dışarı.resmen bu söz vukuu bulmuş.sanada geçmiş olsun kardeşim:rendeer:

Yok o laf böyle olmalıydı insanları tanıdıkça hayvanları daha bi seviyorum..

Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
Kazadan sonra gidip Nğde Belediyesine bu yolları sulama işinden vaz geçmesi konusunda uyarmak için mesai saati bittigi için ancak bekçiyle konuşabildim.Yarın gidip yetkili biriyle bu konuyu konuşacagım daha geçen gün bu yüzden araba takla attı fakat hala devam ediyorlar sanırım birimiz ölmeden bu iş bi son bulmayacak.

arkadasım motorcunun halını motorcu anlar .. sana gecmıs olsun ama gercekten cok sınır bozucu vallaha helal olsun cok sabırlı davranmıssın ben arabayla gıderken motorsıkletlere gerektıgınden cok fazla deger verıyorum cunku bende motorcuyum onun bı korumasının olmadıgını bılırım neyse sen kafanı takma ALLAH senı korumus hepımızı ALLAH korusun..

gerçekten çok geçmiş olsun kardeş. Ne yazıkki halkımız hala bilinçlenmedi :(

Konuşsam tesiri yok,sussam gönül razı değil. Geçmiş olsun arkadaşım,hafif atlatmana sevindim. O varlıklara (insan demeye dilim varmıyor) herşeyin en kötüsünün hak olduğunu düşünüyorum. Vesile ile ben de başımdan iki hafta önce geçen basit bir olayı anlatayım: e-5 florya kavşağında sıkışık trafikte milim milim ilerlerken hiçbir kusurum olmamasına rağmen yandaki arabadan gelen laf aynen şöyleydi : "git lan motorcu bu yolda kullanma" .

Nedense dünyadaki müslüman ülkelerin hepsi bu halde. Acaba dinde mi bir sorun var demekten kendimi alıkoyamıyorum.Ruh halimi anlayın artık.

çok çok geçmiş olsun..böyleleri olduktan sonra insanda moral diye bişey kalmaz..ben olsam o adama kafa göz girişirdim hatta ODUNU VERİRDİM :)

Konuşsam tesiri yok,sussam gönül razı değil. Geçmiş olsun arkadaşım,hafif atlatmana sevindim. O varlıklara (insan demeye dilim varmıyor) herşeyin en kötüsünün hak olduğunu düşünüyorum. Vesile ile ben de başımdan iki hafta önce geçen basit bir olayı anlatayım: e-5 florya kavşağında sıkışık trafikte milim milim ilerlerken hiçbir kusurum olmamasına rağmen yandaki arabadan gelen laf aynen şöyleydi : "git lan motorcu bu yolda kullanma" .

Nedense dünyadaki müslüman ülkelerin hepsi bu halde. Acaba dinde mi bir sorun var demekten kendimi alıkoyamıyorum.Ruh halimi anlayın artık.

ilginç bi yorum, dinle konunun ne alakası var anlam veremedim :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar