- Konu Yazar
Az evel kaza yaptım.Aslında bu kaza o kadar önemli degildi fakat sonrasında olanlar beni gerçekten insanlık ölmüş dedirtti.Kırmızı ışıkta bekliyordum,ki yine yerlerin hiç bi mantığı olmamasına rağmen belediye ekipleri tarafından sulandığını gördüm.(Bu konuda onlarca kez belediyeyi uyarmamıza rağmen parke taşlı yolları ıslatmaktan vazgeçmediler)neyse yeşil yandı önümdeki arabalarla ve malum trafik canavarı otobüsçü abilerle harekete geçtik ilkerideki kavşaktan sola dönecek olan arabalar sol şeritte seyrediyorlar bende orta şeritten yoluma devam etmeyi planlarken en sağ şeride yanaşmış olan yolcu otobüsü birden sola sinyal yaktı ve önüme doğru kırdı frene dokunmamamla beraber motorun beni altına alması bir oldu.Kaskım sayesinde ufak tefek çiziklerle kazayı atlattım.Arkadan bir araba yanıma yanaştı sağolsun birşeyin varmı yardımcı oluyummu diye sordu.Bende zaten yavaş yavaş motorumu düzeltmiştim ki sağ taraftaki iki arabadan adamların indigini gördüm bana yardımcı olacaklarını düşünürken içlerinden biri --Bak sana bakacaz diye önümdeki adama vurduk biraz düzgün sürsene motoru ney bu sizden çektigimiz diyince birden şoka girdim.Bende bu lafının üzerine sert çıkışınca adam sustu bastı gitti ama ben bu yaşananları heralde uzun süre üzerimden atamıyacam...:salut: