""iLk@yy""MoToR ALMaMDaKi UĞRaŞLaRıNDaN DoLaYı SoNSuZ TeŞeKKüRLeR...

ooo maşallah cako depe depe kullan hayırlısı olsun artık...yakışır ...

oo hayırlı olsun elin yüzün gözük manetin tekerlek haricinde hiç bir yerin asvalta deymesin :queen::rendeer: darısı başıma :cherry: beklemek kadar zor bişey yok off off gelse artı şu p.tesi günü

Allah bizede bu günleri gösterir inşallah Kız gibi makina almışın helal olsun Kazasız sürüşler.
Sanki kendim almış gibi içimde bir kıpırtı oldu bir hoş oldum anltılmıyor :cat:

GKN

doğancım hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güle güle kullan :)

Hayırlı olsun kazasız belasız çok temiz görünüyor.

ya şu motoru kalasla nasıl çıkarıp
indiriyorsunuz allasen :pr:

hayırlı olsun sonunda aldın...valla kendi motorumu aldığım zaman ki gibi sevindim...

Valla ben Giresun dayım ; O işle İLKay arkadasım ilgilendi :mrgreen:

Bu arada herkese sonsuz tesekkürler dostlarım...

helal size arkıadaşlar. çakılaz valla çokı sevindim :) zaten hüseyin de ( hüceyn ) kıararsız bu tip makıinada. ama sonunda aldın ve bu yazı motosikletsiz geçirmeyeceksin ya, kendim kadar sevindim inan. motosiklet kardeşliği gerçekten farklı...

bu arada o kaynağı bir tek ben göreedim nedense...

boşver gece gece herkes bişe atıp tutuyor zaten bişe gördüğünü iddia edip

Cako hayırlı olsun güle güle bin.:rendeer: İlkay sen bir tanesin.Bir çiçekte sana :rendeer:

saol korkut abi

Cako hayırlı,uğurlu olsun.10 Numara motor almışsın valla.Cego abim de harbi adammış:)Yani 6000 tl verirlerken 5500 tl'ye satmak her kişinin yapacağı şey değil,er kişinin yapacağı şeydir.:)

6750'dendi ilan ilk sonradan 6000 yapmış eski sahibi :cat:

İlkayy kardeş bende seninle kanka olmak istiyorum :D eline sağlık hakkını vermek lazım İlerde bende motor alirsam calacam kapini bak :) yardimlarini esirgeme :rendeer:

kısmet kardeşim

Arkadaşlar ; kaynak maynak yok ; El değmemiş; anahtar dokunmamış ; goncagül motorum Bana; ve tüm dostlarıma hayırlı olsun :cherry:

akşam uyuyamamışsın heyecandan :queen:

arka kuyruktaki çatlağa ne demeli :silent:

kedi arkasını görmüşte bişe sanmış hesabı uraşmayın lan çocukla (=

devamlı gülücük saçarak kullanın motoru güzel renk denk gelmiş

Valla ben motorumdan memnunum ; daha kullanamadım ama olsun; Tek sorunu yok; sıfır ayarında... :cherry:

Son mesajımdan sonra yazan tüm arkadaslara sonsuz tesekkürler :)

Bu arada tekrar tekrar hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin :rendeer: İlkay abi sanada bi çicek bozuk motoru aldıgın için :rendeer: :queen:

Bu arada tekrar tekrar hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin :rendeer: İlkay abi sanada bi çicek bozuk motoru aldıgın için :rendeer: :queen:

olm gece gece adamın moraliniz bozdunuz zaten bozuk die uğraşmayın yazık hakkaten lan
çocuk daha motor almış ama görememiş hasretler içinde bide bozuk die kurt düşürüyorsunuz içine anlamıyor olsak neden biz gidip bakalım işi sağlama almak için ustasınada gösterelim ki :cat: uzatmayın daha konuyu

20 30 bin devirenleri var aynı makinanın hiç bişe olmamışta 2400'deki makinadamı olucak adam uzun yol bile yapmamış nerdeyse bom boş yollarda kullanmış paso

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar