iki resim arasındaki farkı bulun lütfen

seni gidi yaramaz 60 yaşında adamla dalga geçmeye utanmıon dimi seni gidi seni o senin deden sayılır:mrgreen::mrgreen::queen:

:pİhtiyar heyeti artık biz genclerle sidik yarıştırmasın...meydanı satoya smirnoya bıraksınlar...kazıkmı çakacaklar bu dünyaya...ayıp ya...:p

:pİhtiyar heyeti artık biz genclerle sidik yarıştırmasın...meydanı satoya smirnoya bıraksınlar...kazıkmı çakacaklar bu dünyaya...ayıp ya...:p

mete ağa ihtiyar heyeti belli olduna göre şimdi de delikanlı başkanı seçelim. ben seni çok uygun gördüm hiper bi delikanlısın. benim adayım sensin.
delikanlı başkanı mete_han. :cat::cat::cat:

mete ağa ihtiyar heyeti belli olduna göre şimdi de delikanlı başkanı seçelim. ben seni çok uygun gördüm hiper bi delikanlısın. benim adayım sensin.
delikanlı başkanı mete_han. :cat::cat::cat:

yok kanka bende tahtı aranızdan birine devretmek istiyodum...dünya dönüyor artık...zaman değişti...Smırno velahtım olsun..sende zaman içinda bişeyler döşersen olur artık...parayla değil kitlemeyle...:p

yok kanka bende tahtı aranızdan birine devretmek istiyodum...dünya dönüyor artık...zaman değişti...Smırno velahtım olsun..sende zaman içinda bişeyler döşersen olur artık...parayla değil kitlemeyle...:p

aynen ağam bende kendini hazır hissetmiyom zaten smir bence doğru seçim o zaman delikanlı başkanı smir (ele başı). yav üstadım şimdi dünya dönüyor dedin dönen sadece dünyamı varmı başka dönenler şöle kitle bi cevap.:mrgreen:

aynen ağam bende kendini hazır hissetmiyom zaten smir bence doğru seçim o zaman delikanlı başkanı smir (ele başı). yav üstadım şimdi dünya dönüyor dedin dönen sadece dünyamı varmı başka dönenler şöle kitle bi cevap.:mrgreen:

Dönmek deyimini kullandın hemen üstadın fürek'e laf geldi o dönme konusunda uzmandır dönmenin inceliklerini ona sormak lazım sitede fırıldak gibi döndüğünün birçok ispat konusu bulunmakda eşşek gibi anırmadan tutda,fatih ürek olayıma kadar zaten fatih ürekde oldu :queen::queen:

Dönmek deyimini kullandın hemen üstadın fürek'e laf geldi o dönme konusunda uzmandır dönmenin inceliklerini ona sormak lazım sitede fırıldak gibi döndüğünün birçok ispat konusu bulunmakda eşşek gibi anırmadan tutda,fatih ürek olayıma kadar zaten fatih ürekde oldu :queen::queen:

yanLış söLedin haCı abİ. o fürek deil yürek bi kere. benim üstadım dönmez döndürür varmı kanıtın ispatlayabilcen mi. smir de gelmedi nerde kaldı bu herif yhaa.

yiğenim yiğidim bak bu bbaday abin biraz asker ocağından üst devrem olur...ordanda tanıyom...duşa girdimi tüm alay peşinden giderdi ne hikmetse...:queen:parlak bir abindir..çok süslü bakımlıdır...dünya tersine dönmüş artık...:pgel biz ona Hibinyo diyelim...abin o kadar bakımlıdır ki peruk taksa Bora olur Büşra...:p

satocum elinden geleni ardına koyma...bak Gültekin abimiz kaçtı bu diyardan...yavaş yavaş...alpde ağzının payını aldı kala kala bu lalezar kaldı...onu haklamak artık daha kolay...:bounce:saldır yiğidim...Herşey vatan için...:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
mete bu aralar siteye küsmüşsün doğru mu? bi ara 10 gün girmediydin :p
bi topik vardı bunlan ilgili sonra dua yerine geçmesin :queen:
kendin yetmedin çırak yetiştirip salıyorsun piyasaya. genç dimağları zehirleyip ateşe atıyorsun.
meteye uyanı meteden beter ederük oğa göre ayaklar denk aluna ::pala::
ispat için bakınız konu dışı metehana kitleme topikleri.
yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arıza sebebiylen aranızda olamıyom..... Devam edin kitlemeye ben yetişirim.....

vuğrunn yiğüdlarım acımayın bunlara doğru gültekin saflarımızı terketmiş olabilir ama aslan gibi tiger geldi alpda kitliyor ben zaten ecelin olacam saldırın bakalım görelim gücünüzü

mete bu aralar siteye küsmüşsün doğru mu? bi ara 10 gün girmediydin :p
bi topik vardı bunlan ilgili sonra dua yerine geçmesin :queen:
kendin yetmedin çırak yetiştirip salıyorsun piyasaya. genç dimağları zehirleyip ateşe atıyorsun.
meteye uyanı meteden beter ederük oğa göre ayaklar denk aluna ::pala::
ispat için bakınız konu dışı metehana kitleme topikleri.
yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır :p

Arıza sebebiylen aranızda olamıyom..... Devam edin kitlemeye ben yetişirim.....

vuğrunn yiğüdlarım acımayın bunlara doğru gültekin saflarımızı terketmiş olabilir ama aslan gibi tiger geldi alpda kitliyor ben zaten ecelin olacam saldırın bakalım görelim gücünüzü

heyttt beee...savulunn errkekklerr yazmış ardarda...amanda amanın...hepimiz korktuk...sato...smrino...batuu...(başka kim vardı la..):silent:

burun Hibinyolara...Alllaa allaa alla alllaaa....Kankasını seven vursun bunlara...yeniden mutlu prırıl pırıl bir forum için..vurun aslanlar gahpeye...:queen:

Motosikleti
vurun Hibinyoya...
biz de öyle yapiyik zati :queen:

bu arada forumda ne kadar tanıdığın adam varsa ismini yazıp yandaş çekme gayretlerin de korkunun bir ifadesi olsa gerek :p
mahsun ibo özcan alişan yetişin.

bikere batuyu geç, ben ona sütlaç ısmarlayacam muşta lokantasından
muşta lokantası, ağzınızın tadı
muşta lokantası sütlacın adı :queen:
şimdi haberler:
senin ne faydan var la sütlacı da kendin yersin tekteker 200 kilo çeker ayu. motorun amortismanlarını da heba ettin, honda mühendisleri yana yana seni arıyor :queen:

mete kızmıyorsun değil mi la? ama kızsan da önemli deel :cherry:

evladım seninuyku saatin gelmedimi hadi git yat :queen::queen::queen:

valla dedoş...beni tanımışın...:phemen zıbarayım...

bu arada forumda ne kadar tanıdığın adam varsa ismini yazıp yandaş çekme gayretlerin de korkunun bir ifadesi olsa gerek :p

şimdi haberler:
senin ne faydan var la sütlacı da kendin yersin tekteker 200 kilo çeker ayu. motorun amortismanlarını da heba ettin, honda mühendisleri yana yana seni arıyor :queen:

adamları sütlaclarla kandırmayın...:pbak benim askerler kuru ekmeğe talim ederler...işte fark burda paşam...:bounce:seninkiler lejyoner paralı asker...benimkiler vatan millet sakarya tayfası...

kızmıyo şekerim...sana hiç kızarmıyım...:cherry:Anadolu kaplanım ben...köy yoğurdum...:p

şimdi haberler:

''ayşegül hanım bu kadın hergün pırasa yapıyor hergün ishalim paçalarımdan akıyor'' birden aklıma geldi :queen:

neyse konumuza dönelim dediğin gibi bütün forumu dolaşıp kendine eleman arıyor ama biz bikere tamekip kurdum yıkılmayız :cat:

aaa kızıyorsa altına buz koyalım ama ne koyacaz kızsın hibinyo

Motosikleti
la mete bak şimdi aklıma geldi.
geçenlerde istanbuldan fazerciler geldi. gelişim sürücü kursu ibrahim abi de vardı içlerinde(cbf600 ü vardı) sana selam yolladım, ben öyle birini tanımıyorum dedi :queen:
forumda yakın ahbap pozisyonuna girip yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez havası estirdiğini anımsadım bir anda.
saf anadolu çocuğuyuz emme kandırılmaya gelmeyiz
bundan sonra sen sağ ben selamet
nelveda düşman beldenin şişman güzeli :queen:

istanbuldan fazerciler geldi. gelişim sürücü kursu ibrahim abi de vardı içlerinde(cbf600 ü vardı) sana selam yolladım, ben öyle birini tanımıyorum dedi :queen:
forumda yakın ahbap pozisyonuna girip yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez havası

aha nelerde duyuyorum msn de bizimi işletiyomuş bütün istanbulmotosikletpiyasası kankam herkez beni tanır filan bak sen öğreniyoruz yavaş yavaş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar