iki resim arasındaki farkı bulun lütfen

ünlü bi kişililkle uğraşıyosunuz arkadaşlar hayran kitlesi oldukça geniş. sizlerde onu kıskandığınız için çekemiyonuz ve kötülemeye çalışıyonuz ama boşuna o bitane üstadımız bizim.
Seni Seviyoruz metehandro. izindeyiz.
sdsdec2.jpg

mete bu duyduklarım doğrumu yalan dee yaaalaaan deee . fazerciler senin tanımıyormu kuzum sen nediosun dadımı getirin banaa sütlaç yapsın:) ben lejyoner tanımam 300 spartalı yada 300 kilo spartalı tanırım :) çok mesut ve bahtiyar idim bu duyduklarım karşısında dehşete kapıldım :) yalaan deeee yaalaaaan :)

:pİhtiyar heyeti artık biz genclerle sidik yarıştırmasın...meydanı satoya smirnoya bıraksınlar...kazıkmı çakacaklar bu dünyaya...ayıp ya...:p
onlar hala yaslanma psikolojisi icinde biraz daha can cekirisler,zaten bu gidisle alp_tunay klavye basinda bize laf yetistirmeye calisirken son nefesini verir. hatta mezar tasina yazilacak bi sozde geldi ama yazmayayim :queen:
mete ağa ihtiyar heyeti belli olduna göre şimdi de delikanlı başkanı seçelim. ben seni çok uygun gördüm hiper bi delikanlısın.benim adayım sensin.
delikanlı başkanı mete_han. :cat::cat::cat:
ihtiyar heyeti
1=gultekin - 3 aydir emekli,artik foruma ugrayamiyo
2=bbaday - romanyadan ithal kof komuru.kacak isci oldugunu tespit ettik turkiyede,asiri spordan prostatlari kaybettigi soyleniyo
3=alp_tunay - yengeden izin alabildigi zamanlarda foruma ugrayabilen kilibik,kel,fodul birisi,omru kisalmaya basladi
4=taygirmbz - yeni tureyen kimil zararlilarindan biri ama daha neyle karsi karsiya oldugunu bilmiyo,hayat uzun ,gosteriririz anam :queen:
yok kanka bende tahtı aranızdan birine devretmek istiyodum...dünya dönüyor artık...zaman değişti...Smırno velahtım olsun..sende zaman içinda bişeyler döşersen olur artık...parayla değil kitlemeyle...:p
gorevimi layikiyla yerine getirecegimden emin olailirsiniz.bu aralar nete ugrayamiyom fazla,eve net cetkirmeye ugrasiyoz,cektirelim ondan sonra izleyin catirtiyi :cherry:
aynen ağam bende kendini hazır hissetmiyom zaten smir bence doğru seçim o zaman delikanlı başkanı smir (ele başı). yav üstadım şimdi dünya dönüyor dedin dönen sadece dünyamı varmı başka dönenler şöle kitle bi cevap.:mrgreen:
teveccugunuz :p
duşa girdimi tüm alay peşinden giderdi
yoksa hormonel degisiklikler spor yaparken degilde o donemdemi basladi?? asker ocagi zordur,duz duvara tirmanmak daha zordur,bulunca bakimliyi,asker birakir duvari :queen::queen:
mete bu aralar siteye küsmüşsün doğru mu? bi ara 10 gün girmediydin :p
bi topik vardı bunlan ilgili sonra dua yerine geçmesin :queen:
kendin yetmedin çırak yetiştirip salıyorsun piyasaya. genç dimağları zehirleyip ateşe atıyorsun.
meteye uyanı meteden beter ederük oğa göre ayaklar denk aluna ::pala::
ispat için bakınız konu dışı metehana kitleme topikleri.
yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır :p
ne yaptinki ne yapabileceksin??bunlar reklam kokan hareketler aygir
Arıza sebebiylen aranızda olamıyom..... Devam edin kitlemeye ben yetişirim.....

desene yine kaciyon ariza bahanesiyle,kac kac,kacanin anasi aglamaz
yoksa er-5 mi ariza yapti,katalogta okumadinmi azami yuk sinirini,o motor o kilo ile ancak seni tasir,artci nie aliyonki ?

helal sana smir cevapları şak şak diye kitlemişin eee ne de olsa kimin kankası. sen gelmion mu memlekete gezelim acık.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
smirnof uzun zamandır sitede yoktun. kafayı bi yere mi çarptıydın vah goçum geçmiş olsun :p
bu meteye fazla takılma, bak yukardan kuş geçiyor diyip senin önündekileri de yedi aç kaldın. hem bedenen hem zihnen pek gelişemedin sana da yazık oldu.
bundan sonra senden şöyle bir başlık bekliyoruz:
yedi cüceleri ziyarete gittim, kapıdan girerken eğilmeyi unutup kafayı çarptım.
hadi goçum fazla güneşte kalma üşütüp hasta olabilirsin :queen:

smirnof uzun zamandır sitede yoktun. kafayı bi yere mi çarptıydın vah goçum geçmiş olsun :p
bu meteye fazla takılma, bak yukardan kuş geçiyor diyip senin önündekileri de yedi aç kaldın. hem bedenen hem zihnen pek gelişemedin sana da yazık oldu.
bundan sonra senden şöyle bir başlık bekliyoruz:
yedi cüceleri ziyarete gittim, kapıdan girerken eğilmeyi unutup kafayı çarptım.
hadi goçum fazla güneşte kalma üşütüp hasta olabilirsin :queen:
taygir,bunlari son can cekismelerin olarak sayiyorum.
gunde en fazla 1 saat nete ugrayabiliyom.ruslar guzel,hayat guzel olayi,fazla zaman kalmiyo yengelerden :bounce: .ama size kitlemeye yetiyo zaman,yakinda eve adsl geliyo o zaman izleycez forumdan nasil donlari toplayamadan kacacaniz :queen::queen:
helal sana smir cevapları şak şak diye kitlemişin eee ne de olsa kimin kankası. sen gelmion mu memlekete gezelim acık.
dur daha yahuu yeni donduk memleketten,1 hafta oldu henuz.ancak haziranda gelirim seneye

Ruslar spirnofu incelemeye almışlar turk erkekleri boylu poslu yapılı olur bu nerden çıktı bizim erkeklerimiz gibi iskelet adam bu nasıl türk diye bilim adamları araştırma yapıyomuş

birde fazla gunes almayan yerler var,zenci usulu :queen::queen::queen: belkide budur fazla ilginin sebebi :bounce:

vay be...helal olsun size 6000 mesajımda...smırno ve son mezunumuz sato ben biraz yorgunum misafirde vardı...kızım falan derken bilgisayarı açamadım 2 gündür...davamızın onurlu şahinleri...buralar size emanet...saygı ve sevgilerimle...

acımayın...san damlanıza kadar...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
vay be...helal olsun size 6000 mesajımda...smırno ve son mezunumuz sato ben biraz yorgunum misafirde vardı...kızım falan derken bilgisayarı açamadım 2 gündür...davamızın onurlu şahinleri...buralar size emanet...saygı ve sevgilerimle...

acımayın...san damlanıza kadar...:p

Olm bişey yaptıkları yok..Fasulyeden nimet sayıyolar ya...:queen::queen::queen:..Kaale bile almıyoruz.... Seni bekliyoruz biz....

Aslı varken keremi naapalım dimi.....:queen::queen::queen::queen:

satocum arkadaşlar bi vicid görelim diyolar...bizim smırno gibi kemik şovmu yaparsın artık bilemem...ama adetdendir...bizim camiaya giren bi badi şov yapar...:p

Motosikleti
satocum arkadaşlar bi vicid görelim diyolar...bizim smırno gibi kemik şovmu yaparsın artık bilemem...ama adetdendir...bizim camiaya giren bi badi şov yapar...:p

senin şu türk kaslarıyla dolu vicıdını da görelim mete :cherry:

Motosikleti
zangief' Alıntı:
aboww ...:pbi salmışım göbüşü sorma...:)görüntü kirliliği olmasın forumda taygıraparkat...:p
sağa bi aduuket çekerim yarı göbeğin gider, jetonuna yazık olur :queen:

sağa bi aduuket çekerim yarı göbeğin gider, jetonuna yazık olur :queen:

M.BISON lara gelesin emi...:p

VEGA saldırı anındaki sesi hatırlıyormusun...sende o sesi çıkarabilirmisin...:phani uuzun saçlı ibnemsi herif...Bence üretici şirket KONAMI o karakteri GAY lere hoş görünebilmek adına çıkardı...çünkü bir projede yumuşakça olması Amerikan Gay Lobisinin hep desteğini alır...:p

Taygır senin için VEGA diyolar nedyon...:cherry:

yeterLimidir mete han agam. bu arada olumsuz yorum yapanLarIn vİcutLarInI göreLim:queen::queen:

satocfoto0002cr7.jpg

satofoto0002ao3.jpg

satofoto0007yg9.jpg

satofoto0009zv0.jpg

satofoto0012fa1.jpg

satofoto0024sx1.jpg

satofoto0028oi8.jpg

satofoto0020mh6.jpg

Son düzenleme:
iiiiş cümle alem vucud gördüü sato yeter size dağılın ülen..:p tövbee edin tövbeeee yazık olacek yoksaa :mrgreen: yıkılın :cherry: sato sal şu rotu üstlerine :cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar