iki resim arasındaki farkı bulun lütfen

iki resim arasındaki farkı bulun.ben sadece bir tane fark bulabildim.birinin altında patates,dierinin altında er5 var :queen::queen::queen::queen:

sen bayağıdır nafakanı almadın alp_fodul.ilham kaynağım bathu'nun sana mudurnu pilici benzetmesi.her tavuk yeyişimde sen aklıma geliyon.sen ve göbeğin

Modlar lütfen kapamasın topic'i,bayağıdır geyik dönmüyo,bu sayede başlar belki.en azından 1-2 gün silmeyin,sonra silersiniz

fodul hala göremediği topic'i yada görmezdenmi geliyo ne :queen:

hey ne oluyor burada yettim gayrii puhahahaha:queen::queen::queen:
olm simirnouf bombasın sen yaa koptum yarıldım :queen::queen:
ben farkı buldum biri yolunmuş dieri yolunmamış:queen::queen:
ulem ne adamsın sen

:queen::queen: ama kızınca alttaki resimden bi farkı kalmıycak ki. oyun bozuluyo o zaman :queen::queen::queen::queen::queen:

zuahuzuhauzhuhaa,bak şimdi sanada kızacak.sen ona şu topic'in linkini göndersene özelden,görsün topic'i.ben gönderirsem olmaz

şeytani duyGuLar :cherry:

Ne bu ; Tavuk çiftLiği mi :cherry:
alp'e tavuk deme,tavuklara yazık :cherry::cherry::cherry::cherry:
hey ne oluyor burada yettim gayrii puhahahaha:queen::queen::queen:
olm simirnouf bombasın sen yaa koptum yarıldım :queen::queen:
ben farkı buldum biri yolunmuş dieri yolunmamış:queen::queen:
ulem ne adamsın sen

yolunmamış dediğin alp'in kafadaki sayıyla 10 tane kıl parçası ise sayılmaz :queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
gönderiom linki smir yakında damlar

şimdi görmezlikten gelse bile farketmedim ayağına yatamaycak.şimdi çıktı o ,derin uykularındadır.yarın sabaha yazar bi cvp ama yazacağı kalıp şeyler.moldova tarzanı yazcak,sonra kankası arap tayı bbaday gelcek 1-2 zevzeleleycek son olarakta oturduğu yerden dogrulup klavyeye ulaşabilirse alp'in 2 kat cusseye sahip kıltekin gelir.3'ünü birden zip dosyaya atıp rapidshare'e upload edcem.bi daha bize bişeyler kitlemeye çalışanlar önce onları download edecek ve başlarına neler gelebileceğini hesaplaycaklar :cherry::cherry::cherry::cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sanırım alttaki tavuk çıplak :queen: {yaw adam alınmasın sonra tanışmıyos etmiyoz :rendeer:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ha iyi ozman bi fark daha buldum

alttaki vatandaşımız koruma kullanmamış bu hale gelmiş üstekide korumalı korumalı hala yaşıyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar