bu bence 2007 -2008 yılının bomba topici olcak. ama üstadın bakışlarına bittim kaç numaralı bakışını atmış acaba bi gelsede bizi bi güzel kalaylasa.
Erhan abiden konuyu sabitlemesinimi istesek ne :queen::queen:
bu alpin 1 numaralı bakışı,bakışın adıda kızarmaktan korkan tavuk bakışı :cherry::cherry::cherry:
hala piyasada yok smirnouf adam az pişmişini koyar demi bak yok işte puhahaha:queen: şok şok şok, flaş flaş flaş, tükürük tükürük tükürük :queen: yılın konu başlığı ve iki resim arasındaki fark
biri mudurnu piliçi dieri bandit çok pişmiş piliç yada bandit beyaz show piliçlerinden :queen::queen:
şimdi o görmezden geliyo,akşama grubunu toplar gelir savaş meydanına,tabii yerse :cherry::cherry:alla alla adamın başına bişey gelmesinşaka felan yaparken gerçek olmasınç baksanız bu topici görmedi...:queen::queen:
:mrgreen: bi fark daha var biri canlı biri cansız![]()
korkuyonmu yoksa tek başına :queen::queen::queen: yusuf yusuf galiba :bounce:kankam taaruza geçerse bende geçeceğim beklemedeyim :bounce:
saldırın yiğitlerim ,saolun,bana mete_han abinin yokluğunu aratmıyonuz :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:Yaşasın Lavukları ay pardon taVukları koruma cemiyeti :mrgreen:
puhahahaha alp geldii görüyorum ufuktaaa
:queen::queen::queen:
yemezki gelsinn,2 gündür hep yazıyom bak diye ama bakmıyo,daha doğrusu bakmayı yemiyo :wiinkk::wiinkk:
az önce bende gönderdim,bu kadarda korkak olunmazkı canım![]()
yok yok smir bu adamın başına kesin bişi geldi topic öldü gidiyo yhaa mod lardan yardım mı istesek ne...