iki resim arasındaki farkı bulun lütfen

bu bence 2007 -2008 yılının bomba topici olcak. ama üstadın bakışlarına bittim kaç numaralı bakışını atmış acaba bi gelsede bizi bi güzel kalaylasa.

bu bence 2007 -2008 yılının bomba topici olcak. ama üstadın bakışlarına bittim kaç numaralı bakışını atmış acaba bi gelsede bizi bi güzel kalaylasa.

Erhan abiden konuyu sabitlemesinimi istesek ne :queen::queen:
bu alpin 1 numaralı bakışı,bakışın adıda kızarmaktan korkan tavuk bakışı :cherry::cherry::cherry:

hala piyasada yok smirnouf adam az pişmişini koyar demi bak yok işte puhahaha:queen: şok şok şok, flaş flaş flaş, tükürük tükürük tükürük :queen: yılın konu başlığı ve iki resim arasındaki fark
biri mudurnu piliçi dieri bandit çok pişmiş piliç yada bandit beyaz show piliçlerinden :queen::queen:

alla alla adamın başına bişey gelmesinşaka felan yaparken gerçek olmasınç baksanız bu topici görmedi...:queen::queen:

hala piyasada yok smirnouf adam az pişmişini koyar demi bak yok işte puhahaha:queen: şok şok şok, flaş flaş flaş, tükürük tükürük tükürük :queen: yılın konu başlığı ve iki resim arasındaki fark
biri mudurnu piliçi dieri bandit çok pişmiş piliç yada bandit beyaz show piliçlerinden :queen::queen:

biri mudurnu pilici,diğeri bandit çoraplı piliç :queen::queen::queen:

alla alla adamın başına bişey gelmesinşaka felan yaparken gerçek olmasınç baksanız bu topici görmedi...:queen::queen:
şimdi o görmezden geliyo,akşama grubunu toplar gelir savaş meydanına,tabii yerse :cherry::cherry:
:mrgreen: bi fark daha var biri canlı biri cansız:p

+1 :rendeer:

3 fark etti,yokmu arttıran :)

Mete_han abi,kanın yerde kalmayacak :wiinkk:

kankam taaruza geçerse bende geçeceğim beklemedeyim :bounce:

Yaşasın Lavukları ay pardon taVukları koruma cemiyeti :mrgreen:

puhahahaha alp geldii görüyorum ufuktaaa
:queen::queen::queen:

kankam taaruza geçerse bende geçeceğim beklemedeyim :bounce:
korkuyonmu yoksa tek başına :queen::queen::queen: yusuf yusuf galiba :bounce:
Yaşasın Lavukları ay pardon taVukları koruma cemiyeti :mrgreen:
saldırın yiğitlerim ,saolun,bana mete_han abinin yokluğunu aratmıyonuz :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::)
puhahahaha alp geldii görüyorum ufuktaaa
:queen::queen::queen:

yemezki gelsinn,2 gündür hep yazıyom bak diye ama bakmıyo,daha doğrusu bakmayı yemiyo :wiinkk::wiinkk:

yemezki gelsinn,2 gündür hep yazıyom bak diye ama bakmıyo,daha doğrusu bakmayı yemiyo :wiinkk::wiinkk:[/QUOTE]

bende özelden link i gönderdim. dediğin gibi görmezden gelio galiba çünki dier topiclere yazıo.:queen::queen::queen:

yemezki gelsinn,2 gündür hep yazıyom bak diye ama bakmıyo,daha doğrusu bakmayı yemiyo :wiinkk::wiinkk:

bende özelden link i gönderdim. dediğin gibi görmezden gelio galiba çünki dier topiclere yazıo.:queen::queen::queen:[/QUOTE]

az önce bende gönderdim,bu kadarda korkak olunmazkı canım :)

yok yok smir bu adamın başına kesin bişi geldi topic öldü gidiyo yhaa mod lardan yardım mı istesek ne...

bu topic ölmez,vatan bölünmez :cherry::cherry:
ölsede hortlatırız :bounce:

kampana kafa fodul'a bişey olduğu yok.bugun cbf500 ve er5 kıyaslamasında yazı yazmış,yani hayatta daha

Son düzenleme:
hadi arkadaşlar alp tunay buraya yumruk havaya. gelemezki gelemezki. hihihi :mrgreen::mrgreen:

puhahahahahahaaaaaaaaaa abi bu nasıl bi topik yaaaaa:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar