iki resim arasındaki farkı bulun lütfen

üstteki fotoğrafta Alp abi var alttaki fotoğrafta Mudurnu pilici var :queen:

Kardeşim ne güzelde yazmış nede olsa eskişehirli abisi gibi :mrgreen: alakası bile olmayan 2 tane resim koymuş milleti gayelana getiriyo bekle sen sana bi güzellik yapıyoruz çöp adam spinopuf

Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
bbaday, mete_han

meydan ikimize kaldı çek silahını fürek kapışalım bu site ikimizden birine fazla senin yüzünden masum insanlara kitliyolar

Son düzenleme:
biri mudurnu pilici,diğeri bandit çoraplı piliç :queen::queen::queen:

şimdi o görmezden geliyo,akşama grubunu toplar gelir savaş meydanına,tabii yerse :cherry::cherry:

+1 :rendeer:

3 fark etti,yokmu arttıran :)

Mete_han abi,kanın yerde kalmayacak :wiinkk:

vay be ayeni nesile bak be...helal olsun...bathuma satoma smırnoma abalıma bak...Allah yarattı dememişler...façayı aşağı almışlar..:rendeer:.Alpde panda içine çıkamaz artık..:p

Hep destek tam destek...yürüyün yiğitler...iş bilenin kılıç kuşananın...

bbaday, mete_han

meydan ikimize kaldı çek silahını fürek kapışalım bu site ikimizden birine fazla

senin için şöyle böyle diyolar doğrumu...:queen:

Çin işi japon işi
KINROAD alır bu mal kişi...:queen:

Son düzenleme:
senin için şöyle böyle diyolar doğrumu...:queen:

Çin işi japon işi
KINROAD alır bu mal kişi...:queen:

senin için herkes şöle böle diyo cümle alem konuşuyo senin fürekliğini kendinle karıştırdın herhalde allağın füreği

ben gittim çin aldım sen naptın sende gittin benim verdiğimin ne kadar fazlasına çin aldın ne fark etti dinime küfreden müslüman olsa cahil ayı bidebilgiliyim der gezersin

elimde fotoların var allama yayınlarım insan içine çıkamazsın

senin için herkes şöle böle diyo cümle alem konuşuyo senin fürekliğini kendinle karıştırdın herhalde allağın füreği

ben gittim çin aldım sen naptın sende gittin benim verdiğimin ne kadar fazlasına çin aldın ne fark etti dinime küfreden müslüman olsa cahil ayı bidebilgiliyim der gezersin

elimde fotoların var allama yayınlarım insan içine çıkamazsın

yayınlamazsan alp tungasın...:cherry:

sevgili Hibinyo TurkeıBoy...:p

bugün Bursa gezisine neden gidemedin bakayım sen...moturunda bi prpoblemmi var şekerim...ben 600 km yaptım...Düzceye gittik geldik...:bounce:bundan sonra senin adıan HİBİNYO.....okidoki...:p

yayınlamazsan alp tungasın...:cherry:

sevgili Hibinyo TurkeıBoy...:p

bugün Bursa gezisine neden gidemedin bakayım sen...moturunda bi prpoblemmi var şekerim...ben 600 km yaptım...Düzceye gittik geldik...:bounce:bundan sonra senin adıan HİBİNYO.....okidoki...:p

hırbo söledik işte periodik bakıma verdik diye anlasana makinama b.k atacağına kendi motoruna bak benim motor 13.000 e dayandı seninki kaçda daha şekerim 3000-5000:mrgreen:

aha bana hibinyo diyene bak msnde hatunlarla gördün zoruna gitti demi zoruna gitmesin ben senin deden olduğum halde filinta gibinim istediğin kadar uğraş yıldıramazsın az sonra fotonu yayınlarsam şaşırma yeni bir topicle madara etcem seni siteye

hırbo söledik işte periodik bakıma verdik diye anlasana makinama b.k atacağına kendi motoruna bak benim motor 13.000 e dayandı seninki kaçda daha şekerim 3000-5000:mrgreen:

aha bana hibinyo diyene bak msnde hatunlarla gördün zoruna gitti demi zoruna gitmesin ben senin deden olduğum halde filinta gibinim istediğin kadar uğraş yıldıramazsın az sonra fotonu yayınlarsam şaşırma yeni bir topicle madara etcem seni siteye

prıntscreenla msnden ırgızlık yaparak resim yayınlarsın anca...ben seni gece uykusunda fişlerim ruhun duymaz garahtersiz ES-ES...:p

o resimlerin hepisi fotoşaptır...:ppis zenci ya sev ya terket...:queen:

8 ayda 8000 yaptık anca be dedoş...:cherry:

prıntscreenla msnden ırgızlık yaparak resim yayınlarsın anca...ben seni gece uykusunda fişlerim ruhun duymaz garahtersiz ES-ES...:p

o resimlerin hepisi fotoşaptır...:ppis zenci ya sev ya terket...:queen:

8 ayda 8000 yaptık anca be dedoş...:cherry:

benim fotoşap'la filan işim olmaz zamanında başörtüsüyle çin çapırlarını kullanırken fotoların çıkmıştı onlardamı fotoşaptı aslında o zamanlardan içindeki fürekliğin ortaya çıkacağı belliydi saklama duygularını bizden 40.000 kişi kardeşiz radikal fürek :queen:

benim fotoşap'la filan işim olmaz zamanında başörtüsüyle çin çapırlarını kullanırken fotoların çıkmıştı onlardamı fotoşaptı aslında o zamanlardan içindeki fürekliğin ortaya çıkacağı belliydi saklama duygularını bizden 40.000 kişi kardeşiz radikal fürek :queen:

göster bakalım şu fotoları...malı görelim...ama ayrı topik açarsın sen...daha nasıl madara ederim diye 40.000 tilki vardır kafanda...:p

metehan agam hoş geldin ne giriş yaptın öle fırtına gibi. hasretinden pırangalar eskittik. topic çoştu gidio alp abi bu gece 12:45 te çevrimiçiydi kesin konuyu uzaktan takip edio hazırlık yapıo pusuya yattı. helllp:queen::queen:

HeP HazırLık yapsa Noolur be :mrgreen: Mete abey hoşgeldin :)

VuR VuR VuRMayan ... ( adam deil ; baska bişey ) :) :queen:

puhahahah metehandro hoşgeldin gelirken elin boş gelmeseydin azcık paça tesiri yüksek bomba yapıp geldseydin :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hakkaten nerde bu adam... :) konu kitlenecek adam oyk piyasada

alp0eg0.jpg

eylül 03 2007 saat 15:28 foto bu tarihte çekilmiştir yani bu gün....
:queen::queen::queen::queen:

puhahahahahahaaaaaaaaaa abi bu nasıl bi topik yaaaaa:queen::queen::queen:
bu mete_han abinin ocunu alma topici.kampana kafa foduldan basladik ama biyerler yemiyo gelsin yazi yazsin.ilerleyen gunlerde 400 mt kum pist arap tayi bbadaya konu accam.simdi malzeme toplama asamasindayim.
üstteki fotoğrafta Alp abi var alttaki fotoğrafta Mudurnu pilici var :queen:
2side ayniki,biz diger farklari soruyoz
Kardeşim ne güzelde yazmış nede olsa eskişehirli abisi gibi :mrgreen: alakası bile olmayan 2 tane resim koymuş milleti gayelana getiriyo bekle sen sana bi güzellik yapıyoruz çöp adam spinopuf

bbaday, mete_han

meydan ikimize kaldı çek silahını fürek kapışalım bu site ikimizden birine fazla senin yüzünden masum insanlara kitliyolar
masum dedidin fodul mu yoksa.zuahuzhahza,muhahahauha,uhauhaua,bosanda semerini ye.hem sen sirani bekle,yakinda bomba bi topicle sanada kitleycem !!
metehan agam hoş geldin ne giriş yaptın öle fırtına gibi. hasretinden pırangalar eskittik. topic çoştu gidio alp abi bu gece 12:45 te çevrimiçiydi kesin konuyu uzaktan takip edio hazırlık yapıo pusuya yattı. helllp:queen::queen:
o ancak pusuya yatar,pusuya yattigi yerdede uyur kalir
puhahahah metehandro hoşgeldin gelirken elin boş gelmeseydin azcık paça tesiri yüksek bomba yapıp geldseydin :)

burda alp ile kiltekin varken baska tesirli bombaya ne gerek var,ikisindede bomba tesirli gobek var ama saatlari yok.ne zaman nerde patlayacagi belli degil :)

alp0eg0.jpg

eylül 03 2007 saat 15:28 foto bu tarihte çekilmiştir yani bu gün....
:queen::queen::queen::queen:

uleyyn bu kadarda yusuf abi moduna gecilmezki :queen:

Son düzenleme:
konuyu gördü okududa yazacak kelime bulamıyor pusuda beklior :) 2. bir pearl harbor baskını smirnouf koru kendini :)

yakinda bomba bi topicle sanada kitleycem !!

Evladım zamanında ustanda çok kitlicem ayakları yapıyodu siteye madara oluyo şimdi ben öle şantaj yapmam kitlerim kendini değil moldovya ..sibiryada kutup ayısı ustanla titrerken bulursun çöp adam :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evladım zamanında ustanda çok kitlicem ayakları yapıyodu siteye madara oluyo şimdi ben öle şantaj yapmam kitlerim kendini değil moldovya ..sibiryada kutup ayısı ustanla titrerken bulursun çöp adam :queen:

smirnouf seni tehdit ediyo bu adam ::pokey:: :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
[URL=http://imageshack.us][/URL]

Düğünümüz var.....Aşkı da geldi.... Ama rusyaya geri kaçtı.... :queen::queen:

Bikerede kendi bulduğun esprilerle gel karşıma....Onun bunun ağzından çıkanlarla gelme....

Ne o tepelene tepelene baktın olmadı 2 tekerlek rusyaya mı kaçtın?.... Daha motora binemiyon olm.... Allah bilir yürürkende ayakların takılır.....:queen::queen::queen::queen:

Gerdekte dikkat et altta kalmamaya özen göster....:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar