seni gidi yaramaz 60 yaşında adamla dalga geçmeye utanmıon dimi seni gidi seni o senin deden sayılır:mrgreen::mrgreen::queen:
İhtiyar heyeti artık biz genclerle sidik yarıştırmasın...meydanı satoya smirnoya bıraksınlar...kazıkmı çakacaklar bu dünyaya...ayıp ya...
![]()
mete ağa ihtiyar heyeti belli olduna göre şimdi de delikanlı başkanı seçelim. ben seni çok uygun gördüm hiper bi delikanlısın. benim adayım sensin.
delikanlı başkanı mete_han. :cat::cat::cat:
yok kanka bende tahtı aranızdan birine devretmek istiyodum...dünya dönüyor artık...zaman değişti...Smırno velahtım olsun..sende zaman içinda bişeyler döşersen olur artık...parayla değil kitlemeyle...![]()
aynen ağam bende kendini hazır hissetmiyom zaten smir bence doğru seçim o zaman delikanlı başkanı smir (ele başı). yav üstadım şimdi dünya dönüyor dedin dönen sadece dünyamı varmı başka dönenler şöle kitle bi cevap.:mrgreen:
Dönmek deyimini kullandın hemen üstadın fürek'e laf geldi o dönme konusunda uzmandır dönmenin inceliklerini ona sormak lazım sitede fırıldak gibi döndüğünün birçok ispat konusu bulunmakda eşşek gibi anırmadan tutda,fatih ürek olayıma kadar zaten fatih ürekde oldu :queen::queen:
varmı kanıtın ispatlayabilcen mi.
aynen ağam bende kendini hazır hissetmiyom zaten smir bence doğru seçim o zaman delikanlı başkanı smir (ele başı). yav üstadım şimdi dünya dönüyor dedin dönen sadece dünyamı varmı başka dönenler şöle kitle bi cevap.:mrgreen:
Dönmek deyimini kullandın hemen üstadın fürek'e laf geldi o dönme konusunda uzmandır dönmenin inceliklerini ona sormak lazım sitede fırıldak gibi döndüğünün birçok ispat konusu bulunmakda eşşek gibi anırmadan tutda,fatih ürek olayıma kadar zaten fatih ürekde oldu :queen::queen:
mete bu aralar siteye küsmüşsün doğru mu? bi ara 10 gün girmediydin
bi topik vardı bunlan ilgili sonra dua yerine geçmesin :queen:
kendin yetmedin çırak yetiştirip salıyorsun piyasaya. genç dimağları zehirleyip ateşe atıyorsun.
meteye uyanı meteden beter ederük oğa göre ayaklar denk aluna :ala::
ispat için bakınız konu dışı metehana kitleme topikleri.
yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır![]()
Arıza sebebiylen aranızda olamıyom..... Devam edin kitlemeye ben yetişirim.....
vuğrunn yiğüdlarım acımayın bunlara doğru gültekin saflarımızı terketmiş olabilir ama aslan gibi tiger geldi alpda kitliyor ben zaten ecelin olacam saldırın bakalım görelim gücünüzü
burun Hibinyolara...Alllaa allaa alla alllaaa....Kankasını seven vursun bunlara...yeniden mutlu prırıl pırıl bir forum için..vurun aslanlar gahpeye...:queen:
biz de öyle yapiyik zati :queen:vurun Hibinyoya...
evladım seninuyku saatin gelmedimi hadi git yat :queen::queen::queen:
biz de öyle yapiyik zati :queen:
bu arada forumda ne kadar tanıdığın adam varsa ismini yazıp yandaş çekme gayretlerin de korkunun bir ifadesi olsa gerek
mahsun ibo özcan alişan yetişin.
bikere batuyu geç, ben ona sütlaç ısmarlayacam muşta lokantasından
muşta lokantası, ağzınızın tadı
muşta lokantası sütlacın adı :queen:
şimdi haberler:
senin ne faydan var la sütlacı da kendin yersin tekteker 200 kilo çeker ayu. motorun amortismanlarını da heba ettin, honda mühendisleri yana yana seni arıyor :queen:
mete kızmıyorsun değil mi la? ama kızsan da önemli deel :cherry:
biz de öyle yapiyik zati :queen:
bu arada forumda ne kadar tanıdığın adam varsa ismini yazıp yandaş çekme gayretlerin de korkunun bir ifadesi olsa gerek
mahsun ibo özcan alişan yetişin.
bikere batuyu geç, ben ona sütlaç ısmarlayacam muşta lokantasından
muşta lokantası, ağzınızın tadı
muşta lokantası sütlacın adı :queen:
şimdi haberler:
senin ne faydan var la sütlacı da kendin yersin tekteker 200 kilo çeker ayu. motorun amortismanlarını da heba ettin, honda mühendisleri yana yana seni arıyor :queen:
mete kızmıyorsun değil mi la? ama kızsan da önemli deel :cherry:
istanbuldan fazerciler geldi. gelişim sürücü kursu ibrahim abi de vardı içlerinde(cbf600 ü vardı) sana selam yolladım, ben öyle birini tanımıyorum dedi :queen:
forumda yakın ahbap pozisyonuna girip yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez havası