iki resim arasındaki farkı bulun lütfen

Evet aytaç 6 yıldır spor yapıyorum kendi halimizde yapıyoruz işte ama bazılarının zoruna gidiyo msn de göründe '' kanka biz saldık kendimizi bi taraf bi taraf birbine karıştı artık iflah olmam'' diyo spor yap sende başla diyorum dinlemiyo hep olduğu yerde homini gırtlak tıkınıyo böyle giderse kutup ayılarını geçecek kiloda :silent:

haklısın Bora abi spor yapıp ekmeği azaltmak lazım :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
haklısın Bora abi spor yapıp ekmeği azaltmak lazım :cherry:

Spor yapmadığı gibi her öğün 2 ekmek yiyor bu panda bozuntusu..... Ondan sonra kas kas deyip ağlıyor.....

Öte yandan kankası açlıktan karnı sırtına yapışmış bir vaziyette ayna karşısında poz veriyor......

:queen::queen::queen:

Spor yapmadığı gibi her öğün 2 ekmek yiyor bu panda bozuntusu..... Ondan sonra kas kas deyip ağlıyor.....

Öte yandan kankası açlıktan karnı sırtına yapışmış bir vaziyette ayna karşısında poz veriyor......

:queen::queen::queen:

Yaw kanka sende bi konu açsana iki resim arasındaki 4586 farkı bulun diye birine spirnof zombisinin diğerinede füreğin resmini koy bizde eğlenelim lorel ile hardiye yorumlar yaparız

:queen::queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şimdi uğraşamam bunlarla....Yarın açarım merak etme.... Bunlara kitlemek hobi haline geldi.... Gelen vuruyor giden vuruyor.....:p

Evladım zamanında ustanda çok kitlicem ayakları yapıyodu siteye madara oluyo şimdi ben öle şantaj yapmam kitlerim kendini değil moldovya ..sibiryada kutup ayısı ustanla titrerken bulursun çöp adam :queen:
uleyyn daha ne kitliycem,biri madara oldu iste foruma.o kampana kafanin yerinde ben olsam siteye ugramam bidaha,adam yuzsuz hala ugruyo ...
smirnouf seni tehdit ediyo bu adam ::pokey:: :queen:
ondan korkan onun gibi olsun :bounce::wiinkk:
[URL=http://imageshack.us][/URL]

Düğünümüz var.....Aşkı da geldi.... Ama rusyaya geri kaçtı.... :queen::queen:

Bikerede kendi bulduğun esprilerle gel karşıma....Onun bunun ağzından çıkanlarla gelme....

Ne o tepelene tepelene baktın olmadı 2 tekerlek rusyaya mı kaçtın?.... Daha motora binemiyon olm.... Allah bilir yürürkende ayakların takılır.....:queen::queen::queen::queen:

Gerdekte dikkat et altta kalmamaya özen göster....:queen::queen::queen:
uleyyn baska foto bilmezmisin sen,baska numaralarla gel artik,bak sana 1 topic actimsiz daha gelmeye yediremeden 3. sayfaya kadar uzadi.
Limuzinim canım kardeşim şimdi sana bi gerçeği açıklamak istiyorum...abi dyon ama kızar bak sonra...ona abi deme bence...bilmediğin bazı gerçekler var...:queen:

abin halter çalışırken çoookkk şeylerini kaybetti...hormonsal dengeler yani...Artık Allah ıslah etsin ne diyelim...sen yinede benden duymuş olma...abin biraz artık şey oldu...yani şey işte anla...şeyimsi...:queen:

kendisi artık bir HİBİNYO....:queen:

Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
mete_han

yuh be diğer 7 kişi kim acaba...
abowwwwwwwwwwwwww,dogrumu la bu bdayday ??? , dogruysa cok uzuldum :queen::queen::queen:
hehe...lafımın ucu kankamada gitti desene...:p

çahtırmayın ayna karşısındaki fotoları benide güldürdü smirin...:queen:
bende zaten geyik olsun diye vermistim,hatta bunu daha sonra o topic'e yazmistim,ama mete_han abi bunu senden beklemezdim

Yaw kanka sende bi konu açsana iki resim arasındaki 4586 farkı bulun diye birine spirnof zombisinin diğerinede füreğin resmini koy bizde eğlenelim lorel ile hardiye yorumlar yaparız

:queen::queen::queen::queen::queen:

acin ulennn acin hadi,hadi acinda erkek gorelim,misilleme daha sert olur ona gore :bounce:

ama mete_han abi bunu senden beklemezdim

Sana yazıyoz anlamıyorsun spirnof bu adam dönek diye boşunamı dedik ona fürek diye bi otarafa döner bi butarafa dönmek ondan alışkanlık yapmış bence sen onun çıraklığını bırak yoksam sanada bulaşcak :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ustası adama resmen hibinyo diyo hala burda yazıyo..... Ben olsam kendimi kutuplara atardım....

Smirnofum sen inanma bu şebelebettinlere...ben senin diri vicidına güldüm sadece...bathudan sonra gayrısı yalan...:p

zuahaha alp_tunay abi çok karizmatiksin yaw er5 yakışmış.......... da o saçlar bozuyo yaw... :p

savvol metehandro bu arada smirnoufu 2 günlük kampa aldım sonuş bu nasıl ama :)

Smirnofum sen inanma bu şebelebettinlere...ben senin diri vicidına güldüm sadece...bathudan sonra gayrısı yalan...:p
bilmiyom artik,iyice dusuncelerim kotulesmeye basladi :bounce:
:queen::queen::queen::queen:
Diri ve kemikli...:queen::queen::queen:
yazana bak,hem kel hem fodul hemde kilibik
Kanka ben 4 tane kaburga saydım sonrasını hatırlamıyom sandalyeden düşmüşüm :queen::queen::queen::queen::queen:
bi tarafin kirilmadimi ???
zuahaha alp_tunay abi çok karizmatiksin yaw er5 yakışmış.......... da o saçlar bozuyo yaw... :p
sadece sacmi,o gobegi gormemek icin 6 numara $a$i olmasi lazim insanin :)

savvol metehandro bu arada smirnoufu 2 günlük kampa aldım sonuş bu nasıl ama :)
saol be bathu, ama cok fazla belli oluyo cakma oldugu :queen:
Gel yakından göstereyim evladım......
asil sen gel ben sana yakindan gostereyim.dudaklarin ucuklasin :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar