Evladım zamanında ustanda çok kitlicem ayakları yapıyodu siteye madara oluyo şimdi ben öle şantaj yapmam kitlerim kendini değil moldovya ..sibiryada kutup ayısı ustanla titrerken bulursun çöp adam :queen:
uleyyn daha ne kitliycem,biri madara oldu iste foruma.o
kampana kafanin yerinde ben olsam siteye ugramam bidaha,adam yuzsuz hala ugruyo ...
smirnouf seni tehdit ediyo bu adam :

okey:: :queen:
ondan korkan onun gibi olsun :bounce::wiinkk:
[URL=http://imageshack.us]
[/URL]
Düğünümüz var.....Aşkı da geldi.... Ama rusyaya geri kaçtı.... :queen::queen:
Bikerede kendi bulduğun esprilerle gel karşıma....Onun bunun ağzından çıkanlarla gelme....
Ne o tepelene tepelene baktın olmadı 2 tekerlek rusyaya mı kaçtın?.... Daha motora binemiyon olm.... Allah bilir yürürkende ayakların takılır.....:queen::queen::queen::queen:
Gerdekte dikkat et altta kalmamaya özen göster....:queen::queen::queen:
uleyyn baska foto bilmezmisin sen,baska numaralarla gel artik,bak sana 1 topic actimsiz daha gelmeye yediremeden 3. sayfaya kadar uzadi.
Limuzinim canım kardeşim şimdi sana bi gerçeği açıklamak istiyorum...abi dyon ama kızar bak sonra...ona abi deme bence...bilmediğin bazı gerçekler var...:queen:
abin halter çalışırken çoookkk şeylerini kaybetti...hormonsal dengeler yani...Artık Allah ıslah etsin ne diyelim...sen yinede benden duymuş olma...abin biraz artık şey oldu...yani şey işte anla...şeyimsi...:queen:
kendisi artık bir HİBİNYO....:queen:
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
mete_han
yuh be diğer 7 kişi kim acaba...
abowwwwwwwwwwwwww,dogrumu la bu
bdayday ??? , dogruysa cok uzuldum :queen::queen::queen:
hehe...lafımın ucu kankamada gitti desene...
çahtırmayın ayna karşısındaki fotoları benide güldürdü smirin...:queen:
bende zaten geyik olsun diye vermistim,hatta bunu daha sonra o topic'e yazmistim,ama
mete_han abi bunu senden beklemezdim
Yaw kanka sende bi konu açsana iki resim arasındaki 4586 farkı bulun diye birine spirnof zombisinin diğerinede füreğin resmini koy bizde eğlenelim lorel ile hardiye yorumlar yaparız
:queen::queen::queen::queen::queen:
acin ulennn acin hadi,hadi acinda erkek gorelim,misilleme daha sert olur ona gore :bounce: