herkese iyi akşamlar..yine geldim pc nin başına oturdum,ve yazayım dedim.
Saol Yörük kavuştum motoruma

özlemişim .. Sanada hayırl olsun alan arkdasa da hayırlı olsun inşallah daha iyilerine gecersin gezmeye devam

Bizi unutma gel takıl buralara sen bizim için hep gv 250 ci kalacaksın

cok dygusal oldu bee
can merak etme dostum.ben aranızdayım sizi hep takip edeceğim..
abicim hayırlı olsun..alan arkadaş çok şanslı valla gıcır gıcır makineyi kaptı..:bounce:
sana da artık enduro yolları göründü desene :mrgreen: transalp alacaksın büyük ihtimalle sanırsam ?
oralarda zor bulursun sen

atla buraya gel :cherry: bi gv 250 ciler olarak karşılama mesarimi yapalım sana
uğurcum, teşekkür ederim dostum,transalp alacağım hatta bir tane gözüme kestirdim istanbulda ama almışken tam kasıp dl650 mi alsam diye başladı şeytan dürtmeye..maliyet analizi yapıyorum.senede maksimum 5-6 bin km yaparım ben.xl650 ile dl650 arasında ortalama 3000 tl oynuyor.birisi dl650 5 lt yaksa xl650 6 lt yakıyor.her 100 km de 1 lt fazla ödesem 3000 tl için 80.000 km falan yapmam gerekecek o zamana kadar da muhtemelen gs1200 yaparım belli mi olur.

.o yüzden fiyat maliyet açısından xl650 daha mantıklı geliyor.kısmet..zaten yeni sezona kadar arabamla idare edeceğim bu sırada bebek falan büyüteceğiz.kısmet yani o zamana kadar da kafamda şekillenmiş olur.sizlerinde sürekli fikirlerinizi alacağım..
Çok yakında bende aranızda olacağım...
Güzel bakımlı bir GV250'im olacak... :flower:
Bildiğiniz bir GV250...:thumleft:
Açıklama'yı sahibinin yapacağını tahmin ediyorum. Emin olun en az kendisi kadar sevip, koruyacağım.
o açıklama çoktan yapıldı olgaç abi..bence seni senden tanıyalım artık...olgaç abi kimdir ne iş yapar,nasıl biridir falan filan
YÖRÜK, İlker, Hatay kelimeleri bir anlam ifade ediyor mu?
:cat::wiinkk:
İlker hocam(yörük) hayırlı olsun satmışsın motorunu her iki tarafa da hayırlı olsun.Enduro niyetlemişin heralde zaten genelde bizim motorlardan inen soluğu enduroda alıyor şimdiden hayırlı olsun diyelim.Benim de endurolar çok hoşuma gidiyor fakat biraz boydan kaybediyorum boyum 1.70 malum enduro yüksek motor bir de alakasız ama Burgman 400 çok hoşuma gidiyor gezilere genelde iki kişi gittiğim için arkada oturanında rahat etmesi lazım.
Yeni motor alırsam buradan yine ayrılmıycam demişin umarım sözünü tutarsın çünkü bu sözü daha önce veren bi çok kişi şu anda buralara uğramıyor bile.
dostum benim boyumda çok uzun sayılmaz 175 cm ile ayak parmaklarımın sadece uçları değiyor ama araştırdığımda forumdaki kullanıcılar 170 cm boyundakiler bile kullanıyor demişlerdi..alışmak lazım galiba..bu arada ben elimden geldiği kadarıyla internete her girdiğim de aranıza katılırım..ileride de böle olacak inşallah..sıkıntı yok gibi

hoş dediğin gibi eski gvcilerden kimse yazmıyor artık.kimse selam vermiyor.o yüzden haklısın dostum..
ben bizim motorlarda top case'in cirkin durduguna inanirim ama bu guzelmis, siz kesin alacaksaniz, getirme isi de cok zahmetli degilse ben de alabilirim.
olculeri de iyi gibi, normal kask + nazi kaski sigmis, belki 2 kask da sigabilir.
---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:48 ----------
bu linkte aciklama var sadece ahmet, capsler kurbaga olmus
linki yenileyebilir misin? +rep, come easy.
---------- Post added at 19:53 ---------- Previous post was at 19:50 ----------
fotografli link;
http://www.ebay.com/itm/Universal-m...&otn=2&po=LVI&ps=63&clkid=3589827667375154893
benim şahsi düşüncem yinede deri çantadan yana..o kadar güzel çantalar varki yurt dışındaki sitelerde..bu çantalara bakmazsınız..