hayırlı uğurlu olsun her ikinize de.. demek karaca size nasipmiş.. 
Ehliyetsiz, Tecrübesiz ve bu hava şartlarında zor kanımca.:king:Hayirli olsun kazarız belasiz sürüşler hataydan ankara yada surulebilir kanımca![]()
Ehliyetsiz, Tecrübesiz ve bu hava şartlarında zor kanımca.:king:
Tekrardan merhaba,
77 Ankara doğumluyum ve burada ikamet etmekteyim. Savunma Sanayi sektöründe çalışıyorum. Allah ömürlerine ömür katsın iki aslanım var. Çok uzun zamandır cruiser motosikletli arkadaşlara hep imrendim. Ne varki 2 yakın arkadaşımı motosiklet kazasında kaybeden biri olarak ailemi çok zor ikna ettim. Bekledim. Yaşımın biraz ilerlemesini bekledim. Çünkü inanıyorum ki yaş ilerledikçe damarladaki kan yavaşlıyor. bende biraz duruldum. Artık öfke kontrolü daha kolay. Sağa sola zıplamıyorum. Zamanı gelmiş.
Aslında siteye üyelik tarihime bakarsanız uzun süredir takip etmeye, fırsat buldukça okumaya çalışıyordum. Nasip bu zamanymış. Hayırlısı. Ankara trafiği biraz zorlayacak ama alışacağız. Alışmak zorundayız. Ankarada araba kullanmak bile zorken motosiklet nasıl olacak bakalım.
İlker Arkadaşımın karaca'sının satın alınabilecek en temiz GV250 olduğuna inancım sonsuz. Bu sebepten Ankaradan çıkıp Hatay'a gideceğim. Getirmek biraz sıkıntılı olacak gibi ama bakalım ne yapacağız. Otobüsün altına konabiliyormuş . kötüyü düşünmek lazım ya almazlarsa.....
Şimdilik bu kadar hepinize saygılar,
düz siyah yada siyah giri düşünüyorum sizce??
Motoru buldun da rengini soruyorsun :mrgreen:
Seçme şansı olacağını hiç sanmıyorum. Muhtemelen aynı renk gelecektir hepsi.
walla koreli amcamlara bile sorarım hangi renk geliyor diye (=
Can'ın arkadaşıyım ben olmadı "come easy men" derim :cherry:
sen mesuta sorarmısın diye yazmıssın diye ben bir daha atmıyayım dedim.dE DE oralarda cevrem geniş ingilizce aksanımı iyi bilrler tanmıyorsa bile duymuşluğu vardırattın mı mail canta 2 tana 3 tane oluyormu ne oılur kargosu düşük fatura olurmu
sen mesuta sorarmısın diye yazmıssın diye ben bir daha atmıyayım dedim.
Mesuttan hiç ses cıkmadı sen sor mesut bu ara ameliyat olacak bu hafta sonu yoğundur.
Bu kaskların fiyatı çok uygun geldi? Lakin kalite ne seviyelerde bilemem. Nasıl Kullanan var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...r-ixs-hx-246-kaskta-kampanya-62110291/detay/?
Görüntüsü bana hiç güvenilir gelmedi ben şahsen alıp kullanmam en değer verdiğim ekipman kask olduığundan çok iyi bir sey olmasada orta halli bir sey alınması taraftarıyım..
Baktım bilmeden de olda 4 yıldız alkışım kaski nolan n62 kullaniyorumbende motordan önce bütün bütçemi kask için ayırdım sonuşta kafa bu darbelerde Allah korusun şakaya gelmez.
Sharp çarpışma testlerine göz at istersen kaskı almadan en az 3-4 yıldız ben 4 yıldız aşağısına bakmıyorum açıkcası alması lazım.
http://sharp.direct.gov.uk/
Baktım bilmeden de olda 4 yıldız alkışım kaski nolan n62 kullaniyorum