Furkan'ın motoru tek parmak hareketimle çalıştırdım :mrgreen:
Motorda bir sorun yokmuş, çok soğuk hava ve acemilik birleşince çalışmamış. Vurdurarak tek seferde çalıştı.
Furkan'da şimdi muhtemelen yeni motorun heyecanı ve aküyü doldurmanın gerekliliği ile geziyordur
En uygunu budur abi birde süpper ingilizcenle bir oku üsteki demir ve arka lapaması ile kaca olur sipraiş vereceksen beraber verelim olmadı faturayı düşük keserse gelsin oyle tek paket sıkıntı olurmu bilmiyorum da bir konus sununla anlaşamassan come easy de adam beni tanır
http://www.ebay.com/itm/PREMIUM-SIL...Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item4aaf2bd55f
hız değli guzel ürün bu daha buyuk rıdvanın attığından yanılmıyormsam

Rıdvan ölçülerine bak aynısımı bu ?
Benim linkini verdiğimle aynı, üst demiri ve yumuşak model sırt dayama ile 160 $ +kargo. Standart sırt dayama ve üst demir ile 130 $
Ölçüleri; Boy: 56cm En: 43cm Yükseklik: 30 cm
Ahmet'in linkini verdiği çanta ölçüleri; Boy: 38cm En:30 cm Yükseklik: 25 cm
Armağan bunları getirtebilir mi bilmem, sonuçta büyük ebatlı şeyler. Ama getirtemezse kargosu çantadan fazla tutar.
uğurcum, teşekkür ederim dostum,transalp alacağım hatta bir tane gözüme kestirdim istanbulda ama almışken tam kasıp dl650 mi alsam diye başladı şeytan dürtmeye..maliyet analizi yapıyorum.senede maksimum 5-6 bin km yaparım ben.xl650 ile dl650 arasında ortalama 3000 tl oynuyor.birisi dl650 5 lt yaksa xl650 6 lt yakıyor.her 100 km de 1 lt fazla ödesem 3000 tl için 80.000 km falan yapmam gerekecek o zamana kadar da muhtemelen gs1200 yaparım belli mi olur.

.o yüzden fiyat maliyet açısından xl650 daha mantıklı geliyor.kısmet..zaten yeni sezona kadar arabamla idare edeceğim bu sırada bebek falan büyüteceğiz.kısmet yani o zamana kadar da kafamda şekillenmiş olur.sizlerinde sürekli fikirlerinizi alacağım..
Sen şimdiden Transalp'i al ama İstanbul'da bırak ben çocuk büyüyene kadar motoruna bakarım, zaten bir enduro hevesi var.

Ama 1200gs alma onda anca parkmak uçlarıma yere basıyor gibiyim. Devirirsem 1 motor parası gider sonra :mrgreen:
dostum benim boyumda çok uzun sayılmaz 175 cm ile ayak parmaklarımın sadece uçları değiyor ama araştırdığımda forumdaki kullanıcılar 170 cm boyundakiler bile kullanıyor demişlerdi..alışmak lazım galiba..bu arada ben elimden geldiği kadarıyla internete her girdiğim de aranıza katılırım..ileride de böle olacak inşallah..sıkıntı yok gibi

hoş dediğin gibi eski gvcilerden kimse yazmıyor artık.kimse selam vermiyor.o yüzden haklısın dostum..
Sana güzel bir link vereyim. Şu siteden motorun modelini seçip boy ölçünü yazıyorsun. O da sana motor üzerinde nasıl duracağını, ayaklarının yere ne kadar basacağını gösteriyor.
http://cycle-ergo.com/