Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

iyi akşamlar arkadaşlar..can hayırlı olsun,motoruna kavuşmuşsun..geçmiş olsun diyelim dostum..diğer herkese de selamlar..

arkadaşlarım şu an itibariyle karacamı,ona iyi bakacağını düşündüğüm,kendi camiamızdan bir arkadaşımıza sattım.o da yakında başlığımızda aktif bir üye olarak aramızda olacaktır muhtemelen..internetteki ilanı da kaldırdım..seneye kısmetse enduro ile devam edeceğim..ama hep buralardayım bundan şüpheniz olmasın..tekrar herkese esenlikler diliyorum..

Saol Yörük kavuştum motoruma :) özlemişim .. Sanada hayırl olsun alan arkdasa da hayırlı olsun inşallah daha iyilerine gecersin gezmeye devam :) Bizi unutma gel takıl buralara sen bizim için hep gv 250 ci kalacaksın :) cok dygusal oldu bee :)

iyi akşamlar arkadaşlar..can hayırlı olsun,motoruna kavuşmuşsun..geçmiş olsun diyelim dostum..diğer herkese de selamlar..

arkadaşlarım şu an itibariyle karacamı,ona iyi bakacağını düşündüğüm,kendi camiamızdan bir arkadaşımıza sattım.o da yakında başlığımızda aktif bir üye olarak aramızda olacaktır muhtemelen..internetteki ilanı da kaldırdım..seneye kısmetse enduro ile devam edeceğim..ama hep buralardayım bundan şüpheniz olmasın..tekrar herkese esenlikler diliyorum..

abicim hayırlı olsun..alan arkadaş çok şanslı valla gıcır gıcır makineyi kaptı..:bounce:
sana da artık enduro yolları göründü desene :mrgreen: transalp alacaksın büyük ihtimalle sanırsam ?
oralarda zor bulursun sen :p atla buraya gel :cherry: bi gv 250 ciler olarak karşılama mesarimi yapalım sana :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:salut::salut:Motorum çalısmıooo:salut:

O senin kutup ayısıyla olan ilişkin yapacak bir şey yok :p

Dün Uğur arayıp söyledi ama uzaktan yapacak bir şey yok. Akşam erken çıktığın zaman beni ara gelip bakalım. :)

Çok yakında bende aranızda olacağım...
Güzel bakımlı bir GV250'im olacak... :flower:
Bildiğiniz bir GV250...:thumleft:
Açıklama'yı sahibinin yapacağını tahmin ediyorum. Emin olun en az kendisi kadar sevip, koruyacağım.:)

Açıklama'yı sahibinin yapacağını tahmin ediyorum. Emin olun en az kendisi kadar sevip, koruyacağım.:)

Bizden birmi satıyor kim satıyor ya :) ugurun vardı birde bir ahmet niyetlenmişti kimse acıklasın hemen :)

Forumdan Uzaklaştırıldı

YÖRÜK, İlker, Hatay kelimeleri bir anlam ifade ediyor mu? :)

Bende bizim istanbuldaki gruptan sandım hayırlı olsun yörük ün motoru iyisdir bakımlı bir motor almışın kazası belasız..

Çok Teşekkürler.
Kazasız Belasız günler hepimizin olsun.

Her Türlü yardımlarınızı beklerim. :) ( Bilgi Açısından )

slm

arkadaşlar ben yeni başlıyacam bunun icin hyosung250GT R almak istiyorum benim için uygunmudur bide bu motor alınırmı sağlam mıdır ben 2007-2009 model yani 4000- 5000bin tl lik bişey almak istiyorum alınırmı lütfen yardımcı olurmusunuz kazasız belasız sürüşler dilerim...tarkan koksal...

Motosikleti
Honda sh125
Herkese selamlar arkadaslar yeni gelen arkadaslarada hos geldiniz diyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
yanlis baslik tarkan..

İlker hocam(yörük) hayırlı olsun satmışsın motorunu her iki tarafa da hayırlı olsun.Enduro niyetlemişin heralde zaten genelde bizim motorlardan inen soluğu enduroda alıyor şimdiden hayırlı olsun diyelim.Benim de endurolar çok hoşuma gidiyor fakat biraz boydan kaybediyorum boyum 1.70 malum enduro yüksek motor bir de alakasız ama Burgman 400 çok hoşuma gidiyor gezilere genelde iki kişi gittiğim için arkada oturanında rahat etmesi lazım.

Yeni motor alırsam buradan yine ayrılmıycam demişin umarım sözünü tutarsın çünkü bu sözü daha önce veren bi çok kişi şu anda buralara uğramıyor bile.

O senin kutup ayısıyla olan ilişkin yapacak bir şey yok :p

Dün Uğur arayıp söyledi ama uzaktan yapacak bir şey yok. Akşam erken çıktığın zaman beni ara gelip bakalım. :)
perşeme izinliym..kutup ayısı ne alaka espriyi anlamadım :pr: ama neyse :) souklardan flnmı bahsedion:silent: ya havalarda açtı yapalım su motoru da bineyim nasıl sinir oldum anlatamam..okadar bekledik almak için..alıncada binemedik iyim...

tarkankoksal 2 harfle kacirmis basligi.

neyse, son sayfalarda yer alan bu kadar geyigin, niteliksiz bilginin arasinda teknik bi soru sorayim, seviyeyi biraz yukselteyim :p

bizim akuler 12v 12a ya, 12v 14a amper olmasinin bir zarari olur mu?

---------- Post added at 14:55 ---------- Previous post was at 14:53 ----------

bu arada @yoruk ve motosikleti alan arkadas, hayirli olsun ikinize de.

burgman'lar, silverwing'ler bu aralar bana da cazip geliyor, istanbul icin en ideal motosikletler onlar galiba.

ya motr durduk yere nie çalısmaz ama..akünün bitmiş olcaını sanmıorm..durduk yere akü nie bitsin..sonuçta 10dk zorladıktan sonra çalısttı bi 10km fln sürdüm sonra ertesi sabah yine çalısmadı... jikleyi açıorm bişi fark etmio.. benzin mandalı "on" da..hangi detayı atlıorz.. rıdvan çabuk gel :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
chopper ruhundan uzaklasanlar goruyorum hüop? 2 camur sicradi, accik ruzgar yendi... sukitercimi olundu yoksam? cix cix cix

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosikleti
Honda sh125
Tık yokmu motorda bosa alabildinmi? Birde kırmızı stop dùgmesi kapalı olabilirmi kntrol etmekte fayda var benzin durumu nasildi yedege alip bir daha dene istersen bu ihtimalleri gözden gecir bakarsin olur..

ya motr durduk yere nie çalısmaz ama..akünün bitmiş olcaını sanmıorm..durduk yere akü nie bitsin..sonuçta 10dk zorladıktan sonra çalısttı bi 10km fln sürdüm sonra ertesi sabah yine çalısmadı... jikleyi açıorm bişi fark etmio.. benzin mandalı "on" da..hangi detayı atlıorz.. rıdvan çabuk gel :salut:

Marş hiç basmıyor mu yoksa basıyoda almıyor mu eğer hiç tık yoksa vites boşta iken dene yan ayak müşürü bazen arıza yapabiliyor.

Batuizm ahmet. Chopper ruhundan uzaklaşmak istemem hatta motorumu değiştirme niyetim bile yok şu sıralar fakat iki kişi yolculuklarda chopper'lar hakikaten arkada oturanı birazcık üzüyor yoksa şöyle bir ışıl ışıl shadow hayallerimi süslemiyor değil.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar