Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Marş hiç basmıyor mu yoksa basıyoda almıyor mu eğer hiç tık yoksa vites boşta iken dene yan ayak müşürü bazen arıza yapabiliyor.

Batuizm ahmet. Chopper ruhundan uzaklaşmak istemem hatta motorumu değiştirme niyetim bile yok şu sıralar fakat iki kişi yolculuklarda chopper'lar hakikaten arkada oturanı birazcık üzüyor yoksa şöyle bir ışıl ışıl shadow hayallerimi süslemiyor değil.

marş basıo gazı almıo...boşa alıorum, kırmızı düğmede açık dediim gibi marş basıo gazı yemio...boşta da gazı yemio vitesdede yemio ..bennizini yeni fullemiştim..benzindede sorun yok..jiklede açık,kapalıdada açıkdada hiç bi türlü çalısmıo...başka fikirlerinz varmı arkdslar? yadım lütfen..

---------- Post added at 16:00 ---------- Previous post was at 15:52 ----------

rıdvan,bugun de izin aldım suan evdeim bugun gelebilrmsinz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
marş basıo gazı almıo...boşa alıorum, kırmızı düğmede açık dediim gibi marş basıo gazı yemio...boşta da gazı yemio vitesdede yemio ..bennizini yeni fullemiştim..benzindede sorun yok..jiklede açık,kapalıdada açıkdada hiç bi türlü çalısmıo...başka fikirlerinz varmı arkdslar? yadım lütfen..

rıdvan,bugun de izin aldım suan evdeim bugun gelebilrmsinz?

Özel mesaj attım telefon numaranı bekliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
@kilitci
rahat bi sisi bar sanirim tek eksigin. ben 1000 km yol yaptim hatunla gik demedi. canta al en guzeli arkaya, ustune ben yastik yaparim sana bendeki gibi

---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:15 ----------

@fonder
ridvanin son kurbani can idi. aylarca motorsuZ kaldi nasi bozduysa bu ridvan ustasi. bi dost ;oD

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu motorda tirt olsun sana seri katil dicem artik lol

Benzin muslugu orta kapalı konumda kalmış olmasın?
Buji ateşleme kablosu da yuvasından gevşemiş olabilir.

Arkdaşlar metzeller lastik distiribitörünü laptaşı aradım me77 serisinin üretim yılı nedir diye, bir türlü üretim yılı vermediler lastiğin raf ömrü 5 yıldı, işte takıldıktan sonrada 2 yıldır gibi konusup durdu adama diyorum ki 400 lira para vereceiğim alacağım ürünün tarihini bilmek istiyorum diyorum yok biz tarih ile satış yapmıyoruz diyor, allagım ürün alacağız cektiğimiz çileye bak.

Bu arada mesutun boş vakti yok tabi geyiğe katılamıyor kıskanmış :) Fonder bence rıdvan bir baksın bulamaz ise erdal abiye götürürsün

Benzin muslugu orta kapalı konumda kalmış olmasın?
Buji ateşleme kablosu da yuvasından gevşemiş olabilir.

benzin mandalına baktım "on" u gösterio assa dogru bakıor.. atesleme olayına gelince artık rıdvan anlar onu bakacaz..onu anlamam ben

@can
calısmassa erdal abiye nasıl götürcez kamyonamı atacam motoru

benzin mandalına baktım "on" u gösterio assa dogru bakıor.. atesleme olayına gelince artık rıdvan anlar onu bakacaz..onu anlamam ben

@can
calısmassa erdal abiye nasıl götürcez kamyonamı atacam motoru

Olur :) guzel fikir :) buluruz bir yolunu olmadı erdal abiyi geitririz :) Rıdvan teşhisi koysunda :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
can gecenlerde bi topcase linklemistin ebayden bulamadim bi turlu yahu. relink it baby. come easy.

can gecenlerde bi topcase linklemistin ebayden bulamadim bi turlu yahu. relink it baby. come easy.

En uygunu budur abi birde süpper ingilizcenle bir oku üsteki demir ve arka lapaması ile kaca olur sipraiş vereceksen beraber verelim olmadı faturayı düşük keserse gelsin oyle tek paket sıkıntı olurmu bilmiyorum da bir konus sununla anlaşamassan come easy de adam beni tanır :)

http://www.ebay.com/itm/PREMIUM-SIL...Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item4aaf2bd55f

hız değli guzel ürün bu daha buyuk rıdvanın attığından yanılmıyormsam :)

---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:24 ----------

Rıdvan ölçülerine bak aynısımı bu ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
En uygunu budur abi birde süpper ingilizcenle bir oku üsteki demir ve arka lapaması ile kaca olur sipraiş vereceksen beraber verelim olmadı faturayı düşük keserse gelsin oyle tek paket sıkıntı olurmu bilmiyorum da bir konus sununla anlaşamassan come easy de adam beni tanır :)

http://www.ebay.com/itm/PREMIUM-SIL...Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item4aaf2bd55f

hız değli guzel ürün bu daha buyuk rıdvanın attığından yanılmıyormsam :)

---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:24 ----------

Rıdvan ölçülerine bak aynısımı bu ?

ben bizim motorlarda top case'in cirkin durduguna inanirim ama bu guzelmis, siz kesin alacaksaniz, getirme isi de cok zahmetli degilse ben de alabilirim.

olculeri de iyi gibi, normal kask + nazi kaski sigmis, belki 2 kask da sigabilir.

---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:48 ----------

universal diye baslayan bitane var 45 dolar fiyatli. mercedes bagaji gibi gorunen. budur abi benim model! fiyata isiklandirmasi da dahilmis resimlerinde kablolar gorunuyo. tek soru isareti kac lt? olculer var ama ridvanlik ;oD

---------- Post added at 18:45 ---------- Previous post was at 18:43 ----------

http://item.mobileweb.ebay.com/view...escription&index=8&nav=SEARCH&nid=90288766344

ahanda link

bu linkte aciklama var sadece ahmet, capsler kurbaga olmus :p

linki yenileyebilir misin? +rep, come easy.

---------- Post added at 19:53 ---------- Previous post was at 19:50 ----------

fotografli link; http://www.ebay.com/itm/Universal-m...&otn=2&po=LVI&ps=63&clkid=3589827667375154893

herkese iyi akşamlar..yine geldim pc nin başına oturdum,ve yazayım dedim.

Saol Yörük kavuştum motoruma :) özlemişim .. Sanada hayırl olsun alan arkdasa da hayırlı olsun inşallah daha iyilerine gecersin gezmeye devam :) Bizi unutma gel takıl buralara sen bizim için hep gv 250 ci kalacaksın :) cok dygusal oldu bee :)

can merak etme dostum.ben aranızdayım sizi hep takip edeceğim..

abicim hayırlı olsun..alan arkadaş çok şanslı valla gıcır gıcır makineyi kaptı..:bounce:
sana da artık enduro yolları göründü desene :mrgreen: transalp alacaksın büyük ihtimalle sanırsam ?
oralarda zor bulursun sen :p atla buraya gel :cherry: bi gv 250 ciler olarak karşılama mesarimi yapalım sana :)

uğurcum, teşekkür ederim dostum,transalp alacağım hatta bir tane gözüme kestirdim istanbulda ama almışken tam kasıp dl650 mi alsam diye başladı şeytan dürtmeye..maliyet analizi yapıyorum.senede maksimum 5-6 bin km yaparım ben.xl650 ile dl650 arasında ortalama 3000 tl oynuyor.birisi dl650 5 lt yaksa xl650 6 lt yakıyor.her 100 km de 1 lt fazla ödesem 3000 tl için 80.000 km falan yapmam gerekecek o zamana kadar da muhtemelen gs1200 yaparım belli mi olur.:p.o yüzden fiyat maliyet açısından xl650 daha mantıklı geliyor.kısmet..zaten yeni sezona kadar arabamla idare edeceğim bu sırada bebek falan büyüteceğiz.kısmet yani o zamana kadar da kafamda şekillenmiş olur.sizlerinde sürekli fikirlerinizi alacağım..

Çok yakında bende aranızda olacağım...
Güzel bakımlı bir GV250'im olacak... :flower:
Bildiğiniz bir GV250...:thumleft:
Açıklama'yı sahibinin yapacağını tahmin ediyorum. Emin olun en az kendisi kadar sevip, koruyacağım.:)

o açıklama çoktan yapıldı olgaç abi..bence seni senden tanıyalım artık...olgaç abi kimdir ne iş yapar,nasıl biridir falan filan :)
:)
YÖRÜK, İlker, Hatay kelimeleri bir anlam ifade ediyor mu? :)
:cat::wiinkk:
İlker hocam(yörük) hayırlı olsun satmışsın motorunu her iki tarafa da hayırlı olsun.Enduro niyetlemişin heralde zaten genelde bizim motorlardan inen soluğu enduroda alıyor şimdiden hayırlı olsun diyelim.Benim de endurolar çok hoşuma gidiyor fakat biraz boydan kaybediyorum boyum 1.70 malum enduro yüksek motor bir de alakasız ama Burgman 400 çok hoşuma gidiyor gezilere genelde iki kişi gittiğim için arkada oturanında rahat etmesi lazım.

Yeni motor alırsam buradan yine ayrılmıycam demişin umarım sözünü tutarsın çünkü bu sözü daha önce veren bi çok kişi şu anda buralara uğramıyor bile.
dostum benim boyumda çok uzun sayılmaz 175 cm ile ayak parmaklarımın sadece uçları değiyor ama araştırdığımda forumdaki kullanıcılar 170 cm boyundakiler bile kullanıyor demişlerdi..alışmak lazım galiba..bu arada ben elimden geldiği kadarıyla internete her girdiğim de aranıza katılırım..ileride de böle olacak inşallah..sıkıntı yok gibi :) hoş dediğin gibi eski gvcilerden kimse yazmıyor artık.kimse selam vermiyor.o yüzden haklısın dostum..
ben bizim motorlarda top case'in cirkin durduguna inanirim ama bu guzelmis, siz kesin alacaksaniz, getirme isi de cok zahmetli degilse ben de alabilirim.

olculeri de iyi gibi, normal kask + nazi kaski sigmis, belki 2 kask da sigabilir.

---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:48 ----------

bu linkte aciklama var sadece ahmet, capsler kurbaga olmus :p

linki yenileyebilir misin? +rep, come easy.

---------- Post added at 19:53 ---------- Previous post was at 19:50 ----------

fotografli link; http://www.ebay.com/itm/Universal-m...&otn=2&po=LVI&ps=63&clkid=3589827667375154893

benim şahsi düşüncem yinede deri çantadan yana..o kadar güzel çantalar varki yurt dışındaki sitelerde..bu çantalara bakmazsınız..

Aldım motoru ohh bee :)

Can kardeşim çok sevindim sonunda kavuştun, bir daha ayrılmaman dileği ile (=
iyi akşamlar arkadaşlar..can hayırlı olsun,motoruna kavuşmuşsun..geçmiş olsun diyelim dostum..diğer herkese de selamlar..

arkadaşlarım şu an itibariyle karacamı,ona iyi bakacağını düşündüğüm,kendi camiamızdan bir arkadaşımıza sattım.o da yakında başlığımızda aktif bir üye olarak aramızda olacaktır muhtemelen..internetteki ilanı da kaldırdım..seneye kısmetse enduro ile devam edeceğim..ama hep buralardayım bundan şüpheniz olmasın..tekrar herkese esenlikler diliyorum..

Üstadım hayırlı olsun diyelim eminin karacana en az senin kadar titiz bakacaktır. Yüz yüza tanışamadık umarım bir gün oda nasip olur.

top case çok şık duruyor, hatta ben bile düşünebilirim.

bu arada cumartesi yeşılyurt motoro kaporayı veriyorum.

@fonder: Umarım rıdvanın kolyaca halledilebileceği bir sorundur, rıdvan ustam ne diyorsun (=

armağancım teşekkür ederim dostum..umarım görüşürüz..ben istanbula gelecek olursam önceden haber veririm olmazsa müsait olursanız bir akşam hep birlikte toplanır,tanışır,yeriz içeriz..hayırlısı bakalım..

uğurcum, teşekkür ederim dostum,transalp alacağım hatta bir tane gözüme kestirdim istanbulda ama almışken tam kasıp dl650 mi alsam diye başladı şeytan dürtmeye..maliyet analizi yapıyorum.senede maksimum 5-6 bin km yaparım ben.xl650 ile dl650 arasında ortalama 3000 tl oynuyor.birisi dl650 5 lt yaksa xl650 6 lt yakıyor.her 100 km de 1 lt fazla ödesem 3000 tl için 80.000 km falan yapmam gerekecek o zamana kadar da muhtemelen gs1200 yaparım belli mi olur.:p.o yüzden fiyat maliyet açısından xl650 daha mantıklı geliyor.kısmet..zaten yeni sezona kadar arabamla idare edeceğim bu sırada bebek falan büyüteceğiz.kısmet yani o zamana kadar da kafamda şekillenmiş olur.sizlerinde sürekli fikirlerinizi alacağım..

abicim selamlar öncelikle;
kesinlikle transalp diyorum.bahsettiğin gibi zaten fazla km yapamayacağın için aradaki 3000 tl seninde gezme para olur :wiinkk: bildiğim kadarıyla da ilk aklında olan motor da transalp idi..suzukiyi alsan emin ol abicim aklın hep transalpte kalacak, o yüzden kap bir transalp bak keyfine abicim sana yakışır :cat:

---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:50 ----------

bu motorda tirt olsun sana seri katil dicem artik lol

dııııt yanlış cevap, kaybettin dostum come easy :p

az önce aradım furkanı, saolsun söylediklerimi tam uygulamadığı için motoru çalıştıramamış :queen: hava soğuk olduğundan jikle çekerek çalıştır demiştim, o da marşa bastıktan sonra jikleyi çektiğinden garibim motor boğulmuş ondan çalışmamış :sunny:

amaaaaaa imdadına 10 numaralı come easy takımından rıdvan yetişti ve golü attı :queen: kendisine buradan come easy deyip başka bir sorunlu (daha doğrusu sorun olmayan sorunlar :p ) deplasmanlarda come easy diyip geçiyoruz :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar