Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

345

Arkadaşlar benide ekleyin listeye :) hfc den merhametsiz ben.Bide bu nick i değiştirmem mümkünmü burayıda merhametsiz yapabilirmiyim?

Motosikleti
Forza 250
zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış.

abicim bilmiyom hiç 600rr a bindinmi ama o aerodinamik seni nedense hiç yormuyor...ben artcıda olsum...kusursuz bir rahatlığı var...

ama gt 250 r le başlayan biri sence bu işden soğumazmı...yani motor üzerinde 30 dakika geçirmemiş biri...(kılsız tarkan) sence bu motorla ne kadar mutlu olur...ilk uzun gezisinde ellerdeki vibrasyonun beldeki ağrının üstesinden nası gelir...yani hayatında ilk defa motor kullanıyor herif...

ilk defa kullanmıyorum keko bizimde kebabçıda çalışmışlığımız var :) ayrıca ben kung-fu tekniğiyle bel ağrısını el ağrısını falan silerim beynimden

kısmet bi bakmışsın bu motoru almışım ilk olarak

abicim bilmiyom hiç 600rr a bindinmi ama o aerodinamik seni nedense hiç yormuyor...ben artcıda olsum...kusursuz bir rahatlığı var...

ama gt 250 r le başlayan biri sence bu işden soğumazmı...yani motor üzerinde 30 dakika geçirmemiş biri...(kılsız tarkan) sence bu motorla ne kadar mutlu olur...ilk uzun gezisinde ellerdeki vibrasyonun beldeki ağrının üstesinden nası gelir...yani hayatında ilk defa motor kullanıyor herif...

mete bey o motor honda ya ondan yormamıştır sizi.... ne de olsa honda rr bile, yarı r olan hyosungtan daha az yorabilir.. rr a gore biraz daha dik otursanda.. :cherry: :queen:

Arkadaşlar benide ekleyin listeye :) hfc den merhametsiz ben.Bide bu nick i değiştirmem mümkünmü burayıda merhametsiz yapabilirmiyim?

İsmini değiştirmen imkansız, yeniden üye olarak farklı bir isim alabilirsin.Seni ekliyorum isim değişikliği olursa, bana bilgi verirsen sevinirim :cat:

arkadailar dün saat 20:00 de gt250 r mı aldım yalovadan 8900 ytl e ilk olarak ses hariç herşeyi güsel bbenden tmm not artık bende bi hyosung kullanıcısıyım. Herkeze slm olsun.....

arkadaşlar dün saat 20:00 de gt250 r mı aldım yalovadan 8900 ytl e ilk olarak ses hariç herşeyi güsel bbenden tmm not artık bende bi hyosung kullanıcısıyım. Herkeze slm olsun.....

Makinen hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dileğiyle.

İsmini hemen ekliyorum ve katılımlarınıda bekliyorum... :) :cat:

Yeni modellerde boşa geçme sorunu ve kemikli vites çözülmüşmü yoksa hep aynımı arkadaşlar?

selamlar kucuk bır HC olmus burada. bende geldim.

Hoş geldin arkadaşım.Katılımını bekliyoruz :cat:

Yeni modellerde boşa geçme sorunu ve kemikli vites çözülmüşmü yoksa hep aynımı arkadaşlar?

Kendi adıma konuşmak gerekirse, şanzuman ile ilgili hiç bir problemim yok. CBR600 F kullanan bir arkadaşım benim makineyi denedikten sonra dediği tek şey; vitesleri çok rahat geçiyor bizimkiler gibi sert değil...

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar... Ben Selim HFC'da da üyeliğim var...(Incredible nick'i ile) Ama ne yazık ki; Bir Hyosung gt250r'ım yok... Bu durumda da ekleyebilirseniz yuppi derim...:):mrgreen:

Ben yaşıyorum arada sırada 1. viteste iken motoru stop ettirdigimde sorun başlıyor tekrar çalıştırmak istedigimde çalışmıyor kereta ileri geri anca öyle boşa geciyor tabi bu arada motor daha rodajda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar