Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

dsc05974small3zi.jpg

Selam beyler bir motora baktım şu kısmında çizdiğim gibi çizikler var,en altındaki daha derin hafif boyası da kalkmış beyazlık gözüküyor.Motor 5000 km de 5500 tl ye satıyor.Sol tarafa yatmış ama bu çizikler sağ tarafında.Bu çizikler yatmadan mı olur yoksa başka böyle çiziği olan var mı?Bir de düzelir mi bunlar merak ediyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.:rendeer:

güzel kardeşim 2-3 tane çizige kafayı takıpda moralini bozma.o çiziklerin bir önemi yok .sonuçta motor bu elbette biyerleri çiziliecek.o devriyaj kapagıdır.hadi hasar görmesi için içeriye dogru 2-3 santim göçmesi lazım .üzerinden çizilmeyle hiiiiçççççç bişey olmaz.kaldıkı görüntüsü bozuluyor dersen:http://www.hyosungsource.com/hyosungsource/gt250r-comet/clutch-cover-gt250-gt250r?cPath=73 çok da pahallı degil.bu motorlar öyle yan yatmayla dagılıp gitmezler merak etmeyin.bak ben gecen ay 80-90 km ile giderken bir hatunun yüzünden motoru yatırmak zorunda kaldım.sonuç sag sinyal, sag ayna ,fren maneti,sag ayaklık kırıldı.motor asfaltta 50 metre kadar sürüklendi egsozun üstünde tabi bende yanında geliyordum.:queen:granajda sinyalin üst tarafindan bayagı bir boyası kalktı.motoru yerden kaldırdım .marşa bastım çalıştı hatuna olan sinirimden tutanagı tutup atladım motora gebzeden eve ön ve arka frenlerim olmadan 75 km yol geldimbu iş bana 450 tl ye patladı..sonuçta ufak tefek çiziklere kafayı takmayın binin keyfinize bakın.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:23 ----------

hyosungun deposu nasıl cıkıyor tesekkurler

önce arka bagajı açıp oradaki kırmızı kolu geri çek oturdugun koltuk kalkar çıkart onuda.depoyu tutan büyük bir vida göreceksin onu sök yanlız içindeki lastigin yönüne dikkat et takarken sorun yaşama.vidayı söktükden sonra depoyu hafifce yukarı kaldırıp tabii birin sana yardım etmesi lazım,alttaki yakıt hortumu dikkatli birşekilde çıkart zaten birbirine geçmelidir fazla zorlamadan çıkart sonrada elektrik soketin çıkart neyi nerden çıkarttıgını unutma.sonra depoyu arkadan öne dogru kaldırıp hafif hareketlerle saga sola salladınmı öndeki 2 tane lastik takozdan kurtulur.:cat:

arkadaşlar kızmayın herkes gezmede. hava güzel malum. hyosungun deposunu soran arkadaşa tarif edeyim. öncelikle arka seleyi yerinden sök. sonra sol taraftaki kuyruk grenajını yerinden çıkar. ön seleyi çıkarmayı unutma tabi. arkasında bir buton var. basıyorsun tık diye atıyor. sonra deponun vidasını göreceksin altında. onu da sök. depoyu yerinden yavaşça kaldır. hotrumlara dikkat et karıştırma. gerekirse videoya çektir arkadşaına. şamandıranın fişini de söktün mü tamamdır:)

güzel kardeşim 2-3 tane çizige kafayı takıpda moralini bozma.o çiziklerin bir önemi yok ....

cevap verecek olan verirdi zaten öncedende yazmışsın. Bende şimdi gördüm. Bu tür şeyler için ani çıkışlar yapmaya gerek yok bence...Sorduklarına gelince, m...

Valla çok sağolun arkadaşlar :rendeer: Özel bi durum olmasa zaten böyle ani bi çıkış yapmazdım da, 2 gündür 5 dakkada bir girip bakıyorum kimse cevap yazmamış sinirlendim bi an :p

dsc05974small3zi.jpg

Selam beyler bir motora baktım şu kısmında çizdiğim gibi çizikler var,en altındaki daha derin hafif boyası da kalkmış beyazlık gözüküyor.Motor 5000 km de 5500 tl ye satıyor.Sol tarafa yatmış ama bu çizikler sağ tarafında.Bu çizikler yatmadan mı olur yoksa başka böyle çiziği olan var mı?Bir de düzelir mi bunlar merak ediyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.:rendeer:

O çizikler önemli değil. Ben de 10km gibi bi hızla önüme ters yoldan aniden araç çıkıp ön freni çok sıkınca(acemiydim) yatıp o gösterdiğin bölgede bikaç ufak çizik sahibi oldum zamanında :rendeer:

tulgacan bana nasıl resım eklendını anlatırmısın abı bende foto eklımm ya bıraz teknolojı ozurluyum bu konuda...

istersen ben anlatayım..imageshack.us dan resmi upload ediyorsun.ardından sana site link verir direk link dediği linki alıyorsun sonra cevap yazma paneline gelip grafik ekleye tıklıyorsun aldığın linki oraya yapıştırıyorsun.biraz karışık oldu ama kusuruma bakma:p

Avrupa yakasında işini iyi yapan,dürüst,güvenilir,müşteriye geçirmeden çalışan,güzel bir hyo servisi önerebilir misiniz??

Avrupa yakasında işini iyi yapan,dürüst,güvenilir,müşteriye geçirmeden çalışan,güzel bir hyo servisi önerebilir misiniz??
avcılar a yakınsan motopark' ı tavsiye ederim.erdal usta ya sonuna kadar güvenirim.tabii bu yetkili S&T servisidir.hyolarada bakar tabiki.:queen:

tulgacan bana nasıl resım eklendını anlatırmısın abı bende foto eklımm ya bıraz teknolojı ozurluyum bu konuda...

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/54277-foruma-resim-ekleme-gayet-kisa-kolay.html

Üstteki konuyu inceleyin, eski link olduğu için imagehack sitesnin eski tarasımı ile anlatılmış olmasına rağmen iş basit olduğu için işini görecektir Özgür kardeş.:cat:

Resim eklemek bişi değilde, millet video konusunda çok cimri, benden başka video ekleyen yada ekleyebilen yok sanırım :queen:

Video için genelde link verildi takip ettiğim kadarı ile..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------

Valla çok sağolun arkadaşlar :rendeer: Özel bi durum olmasa zaten böyle ani bi çıkış yapmazdım da, 2 gündür 5 dakkada bir girip bakıyorum kimse cevap yazmamış sinirlendim bi an :p

5 KURUŞ değeri olmayan, 3 çizik için, 1 kalbimiz vardı onuda sen kırdın.

ÜSTÜ KALSIN :cyclopsan

Hazır yazmışken anadolu yakasında varsa onu da söyLeyeLim akLımızda buLunsun bizde hyoLancaz :)

kabini arabaya geri bağladım camlara film çektirdim yanına birde kicker L7 düşünüyorum ilerde :bounce:

EEVEEETT!!
arkadaşlarım bu gün leventte durmuş olan trafikte şerit aralarından 1. vites tıngır mıngır ilerlerken mal müdürünün biri araçtan yolcu indirmek için orta şeritte arabanın sağ kapısını açı verdi.:)
bende bodoslama daldım kapıya neyseki benim sağım boşluktu motor yana düştü fren manetinin ucu kırıldı depoda solda hafif bi göçme oldu ucuz atlattık hasar hafif olnca rapaor falan uğraşmadan helalleşip ayrıldık
aklı gitti ama mal müdürünün :):)

EEVEEETT!!
arkadaşlarım bu gün leventte durmuş olan trafikte şerit aralarından 1. vites tıngır mıngır ilerlerken mal müdürünün biri araçtan yolcu indirmek için orta şeritte arabanın sağ kapısını açı verdi.:)
bende bodoslama daldım kapıya neyseki benim sağım boşluktu motor yana düştü fren manetinin ucu kırıldı depoda solda hafif bi göçme oldu ucuz atlattık hasar hafif olnca rapaor falan uğraşmadan helalleşip ayrıldık

geçmiş olsun uğur.Mal müdüründe olduğu kadar inan yolcuda da suç.Aynaya bakması 1 saniye bile sürmez ama akıl olmayınca bakmaya da akıl ermiyor demekki.

EEVEEETT!!

alıcaktın kapısını birdaha indiriyo mu gör

ama sen büyük tehlike atlatmışsın bu yaz çok yakın arkadaşım arkasında oğluyla aynı kazayı yaptı sonuç ne oldu 14 yaşındaki oğlu yola fırladı minibüs kafasından geçti ve çocukcağız öldü arkadaşım perişan oldu
allah korumuş dostum

eyvallah saolun kaza geliyorum demez tabi düdü herif hazır durmuşgen ineyim mantığı işte.
şimdi doğru konuşmak gerekirse orta şeritte trafik durmuşda olsa yolcu indirmek suç. diğer yandan hernekadar motorsiklet de olsa ullandığımız şerit aralarından ilerlemek yine kural dışı.malesef istanbul trafiğinde tek kural kuralsızlık oluyo böyle ara sıra.
levent zaten benim şanslı semtimdir 1999 dada yine aynı şekilde bi kaza yapmıştım ama o zaman süratlidim bayağı ben kapının üzerinden uçup ön tarafa asfalta yapıştım motorun arka tekeride sağdaki arabanın tavanındaydı :)
oluyo işte malesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar