![]()
Selam beyler bir motora baktım şu kısmında çizdiğim gibi çizikler var,en altındaki daha derin hafif boyası da kalkmış beyazlık gözüküyor.Motor 5000 km de 5500 tl ye satıyor.Sol tarafa yatmış ama bu çizikler sağ tarafında.Bu çizikler yatmadan mı olur yoksa başka böyle çiziği olan var mı?Bir de düzelir mi bunlar merak ediyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.:rendeer:
güzel kardeşim 2-3 tane çizige kafayı takıpda moralini bozma.o çiziklerin bir önemi yok .sonuçta motor bu elbette biyerleri çiziliecek.o devriyaj kapagıdır.hadi hasar görmesi için içeriye dogru 2-3 santim göçmesi lazım .üzerinden çizilmeyle hiiiiçççççç bişey olmaz.kaldıkı görüntüsü bozuluyor dersen:http://www.hyosungsource.com/hyosungsource/gt250r-comet/clutch-cover-gt250-gt250r?cPath=73 çok da pahallı degil.bu motorlar öyle yan yatmayla dagılıp gitmezler merak etmeyin.bak ben gecen ay 80-90 km ile giderken bir hatunun yüzünden motoru yatırmak zorunda kaldım.sonuç sag sinyal, sag ayna ,fren maneti,sag ayaklık kırıldı.motor asfaltta 50 metre kadar sürüklendi egsozun üstünde tabi bende yanında geliyordum.:queen:granajda sinyalin üst tarafindan bayagı bir boyası kalktı.motoru yerden kaldırdım .marşa bastım çalıştı hatuna olan sinirimden tutanagı tutup atladım motora gebzeden eve ön ve arka frenlerim olmadan 75 km yol geldimbu iş bana 450 tl ye patladı..sonuçta ufak tefek çiziklere kafayı takmayın binin keyfinize bakın.:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:23 ----------
hyosungun deposu nasıl cıkıyor tesekkurler
önce arka bagajı açıp oradaki kırmızı kolu geri çek oturdugun koltuk kalkar çıkart onuda.depoyu tutan büyük bir vida göreceksin onu sök yanlız içindeki lastigin yönüne dikkat et takarken sorun yaşama.vidayı söktükden sonra depoyu hafifce yukarı kaldırıp tabii birin sana yardım etmesi lazım,alttaki yakıt hortumu dikkatli birşekilde çıkart zaten birbirine geçmelidir fazla zorlamadan çıkart sonrada elektrik soketin çıkart neyi nerden çıkarttıgını unutma.sonra depoyu arkadan öne dogru kaldırıp hafif hareketlerle saga sola salladınmı öndeki 2 tane lastik takozdan kurtulur.:cat: