arkadaşlar benim bir sorum olacak.iki gündür 120km 130km hızları arasında motorda bi anlık bir tekleme oluyor.Şöyle söyliyim sanki yüksek devirde elini gazdan bi anda çekip tekrar gaza basıyormuşsun gibi birşey oluyor.Nedenini çözemedim.Bir fikri olan var mı bu konuda?Ustama sordum yakıttan yapıyor dedi ama sürekli aynı istasyondan alıyorum ve ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım.Yakıttan yaptığını sanmıyorum.
GTm yok ama cıbırda bu banada olmuştu.
Bende senin gibi hep aynı yerden alırdım benzinimi PO nun bir istasyonu.
Motoru seri kullandıgım zaman yapardı genelde.kesiciye girmiş gibi keserdi gazı.
Motorun ilkte sessi değişti.Gaza tepkileri azaldı.1 saat sonra istop etti ve uğraşa uğraşa zorla çalıştırdım.Sonra gene aynı şeyı yaptı.Son olarak açtım karburatorü ve memenin içinden sarı bir metal parça düştü öyle bi yapışmışkı oraya havayla cıkartamadık ince telle ittirdim.
İstasyonda Tankın son benzini sana gelmiştir.Pislik gitmiştir.
Yapabilirsen o benzini boşalt tülbentle süz.
Depo filtresini ve karburatorunude temizle.Ve Bu benzinliklerde satılan motorun içini temizleyen katkı maddeleri var.Onlardan kullan iyice temizlesin.
bence hava fitreni bir temizle:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:40 ----------
dur bakiyim evet ben kullanıyorum.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Adju...9684186QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories
ben e bay dan almıştım.bana herşey dahil 95 tl ye gelmişti fren ve devriyaj maneti.bu satıcı ozaman 250 tl çekiyordu bunlara.
fatih kılıçlıda 20 tl olamaz yav. o % 100 kar etmeden topluigne bile satmaz.
Yok bunları 20Tlye satar mı fatıh kılıç

rizoma benzeri elcikler varya onlardan mahsediyorum.
Resimi var motorun üstünde nasıl duruyor.
Fatih Kılıçlı hakkındaki bilgilerinizi aktarırmısınız aceba bizlere çünki beyin için pazarlık ettim kuruş inmedi kazalı bi motordan çıkma beyin için

r:...
Ben bir iki alışveriz yaptım.Bana güzel indirimler yaptı.
Ama dükkana girdigimde ağzım acık kaldı küçücük yerde aklınıza gelebilcek hertürlü modelin her parcası var

olmassada bulur cıkartır