Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu manetler hyosun 250 ye olurmu arkadaslar kısası uzunu hangısı olur tesekkur ederım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 ----------

ıyı kı bu sıteye uye olmusum hepınıze tesekkur ederım

bu manetler hyosun 250 ye olurmu arkadaslar kısası uzunu hangısı olur tesekkur ederım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 ----------

ıyı kı bu sıteye uye olmusum hepınıze tesekkur ederım

evet oluyor zaten hepsi aynı.:cat: her marka için özel üretim var.alırken ona dikkat edeceksin.

Arkadaşlar, Kadıköy baymoto'nun yerin bilen varmı? Yoksa Ümraniye'ye en yakın yetkili servisin neresidir. Tabi tavsye edilebilecek yetkili servis olursa daha iyi olur. Netten buluptavermenize gerek yok onu bende yapıyorum. Ben gittim dürüst adamlardır diyebileceğiniz Ümraniye'ye en yakın yer olsa yeterlidir. Gidip bikaç kontrol yaptıracağım kış için..

arkadaşlar bi tane fix kartım var limiti 1500TL. bunun limitini nasıl 5000TL.ye yükseltebilirim yada yükselttirebilirim, fikir verebilecek arkadaşlar var mı ?

Bal Köpüğü Rengi Türkiye de yok dimi :)
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qNdRQkhwdYg?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qNdRQkhwdYg?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

kaç yıldır pc ile uğraşıyom hayatımda ilk defa gördüm böle bi link :santa::thumleft::thumleft:

GÖЯKEM;2227512' Alıntı:
kaç yıldır pc ile uğraşıyom hayatımda ilk defa gördüm böle bi link :santa::thumleft::thumleft:

"Görkem" ozaman pc yi biraz daha karıştırman lazım çünkü bu bir link değil kod, "object" kodu direkt videonun kaynak kodudur ve o kodu eklediğin "kaynak" eklenebilen sitelerde video direkt görünür. Özellikle netten izlenen lig tv gibi sitelerin kaynak video kodudur diyebilirim. Yalnız "rich34" adlı arkadaş bize "ya arkadaşlar bu video nasıl eklenir bi yardımcı olsanız" demek yerine, bildiği zor fakat klasik yol olan fakat bu sitede bu şekilde geçerli olmayan kaynak kod yöntemi ile youtube videosu eklemeyi denemiş fakat anlaşılan başarılı olamamış :) Ki bu şekilde olamazda.

Neyse onun eklemeye çalıştığını ben aşşağıya ekliyorum hemde video olarak. "rich34" kardeş bu arada merak etme sende dahil herkese öğreteceğim bu video ekleme olayını. Linklerden kurtulacaksınız. (tulgacan):cat:

[yt]qNdRQkhwdYg[/yt]

"Görkem" ozaman pc yi biraz daha karıştırman lazım çünkü bu bir link değil kod, "object" kodu direkt videonun kaynak kodudur ve o kodu eklediğin "kaynak" eklenebilen sitelerde video direkt görünür. Özellikle netten izlenen lig tv gibi sitelerin kaynak video kodudur diyebilirim. Yalnız "rich34" adlı arkadaş bize "ya arkadaşlar bu video nasıl eklenir bi yardımcı olsanız" demek yerine, bildiği zor fakat klasik yol olan fakat bu sitede bu şekilde geçerli olmayan kaynak kod yöntemi ile youtube videosu eklemeyi denemiş fakat anlaşılan başarılı olamamış :) Ki bu şekilde olamazda.

Neyse onun eklemeye çalıştığını ben aşşağıya ekliyorum hemde video olarak. "rich34" kardeş bu arada merak etme sende dahil herkese öğreteceğim bu video ekleme olayını. Linklerden kurtulacaksınız. (tulgacan):cat:

[yt]qNdRQkhwdYg[/yt]

::pcgum:: Hocam izmire gel alfayla dolaşalım ::saskin:: :p:p

arkadaşlar sahibinden de ilanı yok ama motorumu sata bilirim.... 3aydan beri kapalı garajımda yatıyor.. 2007 turuncu siyah.... ilgilenen özelden mesaj atabilir...

arkadaşlar bi tane fix kartım var limiti 1500TL. bunun limitini nasıl 5000TL.ye yükseltebilirim yada yükselttirebilirim, fikir verebilecek arkadaşlar var mı ?

Kardeş limit artırım talep formu vardır bankaların sitelerinde, o formu indirip maaş bordron ile birlikte yne aynı bankanın kredi kartları merkezine fakslıyorsun. Mesela 1500 ise 5000 değilde 3500 talep edebilirsin. 5000 de talep edebilirsin belki ama bir anda bu talebe şüphe ile yaklaşılabileceğinden dolayı yapmamanı tavsiye ederim. Çünkü o durumda belki 2000 bile yapmayabilirler.

Ben senin yerinde olsa 1500 için 2 katı olan 3000 talep ederdimki belki makul karşılanabilir.

Yalnız sen eğer dünya malı sevdasını içine bukadar dert edersen sonunuda hayırlı görmüyorum. Dünya malı dünyada kalıcıdır, Allah'tan var olandan fazlasını istemek genelde ulaşılamamasına neden olur. Sen Allah'a dua et, 1 yıl geç olsun güç olmasın gerekirse sezona doğru al, her ay at bi köşeye biraz bişiler, öyle böyle bir şekilde alınır ama bu şekilde bu dünya malına büyük tutkunluk aşkı ile bu olmaz olmamalı. İçimizde bir aşk olacaksa önce Allah aşkı olmalı. Yanlış anlama, alma demiyorum lakin zorlama diyebilirim. Ben ing den kredi çektim kefil bile istenmedi. İstersen şansınız bide orada dene.

Hemen şimdi ing nin sitesinden kredi başvurusu yap bakarsın çıkar. Bakarsın bunda da bir hayır vardır. Vesselam..:wiinkk:

GÖЯKEM;2227556' Alıntı:
benim araba ya , diyecek bişi bulamadım konu değişsin diye :p:p

Hmm, evet şimdi anladım. Lakin İzmir'e gitmeyi çok istiyorumda hiçte kısmet olmadı, çok sevdiğim bir arkadaş var Karşıyaka'da. Ama birkaç nedenden dolayı araba olayına hiç ısınamadım. Ne ehliyetini alırım neden sürmesini bilsemde sürmem. Lakin, "ben yolların efendisiyim" diyen birçok dört tekerciden çok çok daha iyi trafik kurallarını bilirim, dikkat ederim ve uyarım ona eminim.

"İYİ ŞÖFÖR YOLDAKİ HAKKINDAN FERAGAT EDENDİR":cat:

GÖЯKEM;2227549' Alıntı:
hayırdır hocam :silent::)

aslında bir sorun yok... sorun bir araba 2 motor.... orda 3 aydan beri yatması üzüyor beni.... en azından hevesli biri alır biner.. ben 3 e 5 e bakmam... yeterki adam gibi birisine gtsin....

[YT]g4fg-mdbqdY[/YT]

Biraz dünyeviden kurtulup ruhani rahatlama yaşamanızı dileyerekten bunu paylaşmak istedim. Dinlerseniz sevinirim...

Tövbe tövbe tabire bakın :cyclopsan
1264965591_bddfbf89fdd6.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar