Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bide deniz suyu dene istersen :cat: :queen::queen::queen::queen:

Olur canerim hemen çekmece sahile götürüp silicem orda motoru=)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:39 AM ----------

Beyler bu arada arka kuyruk iptali işlemini uyguluyorum=)
Artçı tutagamagınıda söktüm..
Kuyruguda söktüm suan stop lambasını takmaya calısıyorum

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...g-arka-kuyruk-plakalik-iptali-[kesmeden].html
Bu işlemi uyguluyorum son görüntüsü en altdaki resim gibi olucak inşallah..
=)

:queen::queen::queen: hatta egzost a patates sıkıştır tahliye borusunu kapat aküyü çıakrt doooru denize :) :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:41 AM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:39 AM ----------

=)

olum artçı tutamağını sökme tak çabuk yerine 150 lira o demir parçası :) zaten artçı ordan tutunmuyor ki depodan tutunuyor sadece artçı peglerini söksen yeterli aslında

:queen::queen::queen: hatta egzost a patates sıkıştır tahliye borusunu kapat aküyü çıakrt doooru denize :) :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:41 AM ----------

olum artçı tutamağını sökme tak çabuk yerine 150 lira o demir parçası :) zaten artçı ordan tutunmuyor ki depodan tutunuyor sadece artçı peglerini söksen yeterli aslında

Söktüm sadece çöpe felan atmadım caner=)
Güzel görüntü oldu bi bitsin sen öle gör:rendeer:

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...g-arka-kuyruk-plakalik-iptali-[kesmeden].html
=)

kolay gelsin dostum ama rr lar gibi egsoz altta olsa güzel olurda yanda olduğu için çop çıplak kalıyor lastik orda :)
Eğer bu işlemi uyguluyorsan sanada bi tane arka lastik için çamurluk şart ;)

ne olursa ol bi söz var
hayatına ne kadar pahabiçebilirsin?

15m'de duracağım 10m'de kaymadan durabileceğime inandığım lastiği alır kullanırım 10m dururum panik fren gerektiği zamanlarda :cat:
onları parça parça yine alabilirdin zamanla

ilkay kardeşim yaşım 40 aralıklarlada olsa 14 yaşımdan beri motorun her türlüsüne bindim,bu süre zarfında hiç panik fren yapmadım desem bana inanırmısın.:cat:ciddi söylüyorum.lastikden yana hiç şikayetim olmadı bu motorda.birde şöyle düşün motor 22.000 kmde şimdi satıyorum desem 4.500 e zor gider şimdi durum böyleyken motorun 4/1 fiyatını lastige vermek abesle iştigal olurdu.ama sende haklısın insan hayatına paha biçilmez ama bu emeryalist sömürgeciler ve onların yardakçıları bizi bu hale düşürdü.:queen:
buarada skidmarx çamurluktan vaz geçtim.yav bu ingilzlerde yamık çıktı.adamlara mail atıp sordum TÜRKİYE' ye satışın varmı varsa kargosu ne tutar diye.cevap geldi satarım ama kargosu 35 sterlin tutuyor dedi.iyi ne yapalım dedik.ertesi gün ikinci mesaj geldi yok 35 degil 65 sterlin onaylarsan hemen kargoya vereyim diyor.ne oluyor lan dedim içimden bunlarda mahmutpaşa esnafına benzemiş derken sitelerine girdim ana gözlerim faltaşı gibi açıldı.yav zaten parça 69 euro degil 69 sterlinmiş sembolleri karıştırmışım.yani iptal etmesem 300 tlye arkaya çamurluk takacaktık.:queen:

kolay gelsin dostum ama rr lar gibi egsoz altta olsa güzel olurda yanda olduğu için çop çıplak kalıyor lastik orda :)

Aga benim işlem bitti=)

Kurugu cıkardım plkayı monte ettim..
suan ufak sinyal alıp takıcam baska bi eksiklik kalmadı..

Motorun son halinin resimleri yarın gelecek bugun cok yagmur vardı motoru garajdan cıkarmaya kıyamadım=)

Egsoz olayına gelince;
Kuyruk altı egzoz iyi oluyor ama hyo'ya fazla yakıscagını sanmıyorum
2.el marka egzoz kovalıyorum düşsün bitane alıp takıcam=)

slm lar dostum, bu bahsettiğini yapan varmı güzel olurmu acep ben çok beğeniyorum eksozun altan gelme olayını hatta bu yüzeden öyle bir motor alıcam ilerde hyo'dan sonra

slm lar dostum, bu bahsettiğini yapan varmı güzel olurmu acep ben çok beğeniyorum eksozun altan gelme olayını hatta bu yüzeden öyle bir motor alıcam ilerde hyo'dan sonra

Bu resimdekinde egzoz cok dısta kalmış ama bence uygulanabilir bir olay..
Maliyetini merak ettim dogrusu..

arkadaşlar lastik patladığında ne yapacağız.yada belli km götürüyormu bu shinko lastikler.yeni aldım motorumu buralarda sorabileceğim kimse yok.çok şükür patlamadı ama patlarsa ne yapabiliriz yada ne yapmamalıyız.lütfen yazın teşekkürler

arkadaşlar lastik patladığında ne yapacağız.yada belli km götürüyormu bu shinko lastikler.yeni aldım motorumu buralarda sorabileceğim kimse yok.çok şükür patlamadı ama patlarsa ne yapabiliriz yada ne yapmamalıyız.lütfen yazın teşekkürler

çivi mivi girerse bayağı bi götürürseni ama janttaki zarardan dolayı bi hava kaçırma söz konusu olursa pek fazla gidemessin . he bide öyle zınk diye de inmez dublex lastik yinede seni en yakın lastikçiye götürür :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:28 AM ----------

Bu resimdekinde egzoz cok dısta kalmış ama bence uygulanabilir bir olay..
Maliyetini merak ettim dogrusu..

olum bismillah len daha dur bi motora alış öyle kolları sıvamış hemen mod. olmaz yavaş yavaş

ilkay kardeşim yaşım 40 aralıklarlada olsa 14 yaşımdan beri motorun her türlüsüne bindim,bu süre zarfında hiç panik fren yapmadım desem bana inanırmısın.:cat:ciddi söylüyorum.lastikden yana hiç şikayetim olmadı bu motorda.

zonta abim doğru söylüyor,benm motoru aldığım abi de 38 yaşındaydı valla hiç panik freni yok we 3 bin dewirde fln vites değiştiriyodu gayet sakin kullanıyordu :cat:,yaş ilerledikçe bizde mi böle olcaz acaba :)

Aga benim işlem bitti=)

Kurugu cıkardım plkayı monte ettim..
suan ufak sinyal alıp takıcam baska bi eksiklik kalmadı..

Motorun son halinin resimleri yarın gelecek bugun cok yagmur vardı motoru garajdan cıkarmaya kıyamadım=)

Egsoz olayına gelince;
Kuyruk altı egzoz iyi oluyor ama hyo'ya fazla yakıscagını sanmıyorum
2.el marka egzoz kovalıyorum düşsün bitane alıp takıcam=)

Haddi bakalım hayırlısı olsun kardeş :wiinkk:
örnekleri var dostum ozan arkdaşımız bi örnek eklemiş gerçi dediği gibi egsoz çok dışarda kalmış ama şekil itibariyle bu ::gozluk::

Evet arkadaşlar sonunda plakalıgı söktüm kesip biçmeden söktügüm için istedigim an geri takabilecegim..:mrgreen:
Buyrun fotolar;

SDC13850.jpg

............ ..........
.......... Not iki resim arasındaki 7 farkı bulun ...........::queen::
........ ............

2. resimde biraz kirli çıkmış motor..
En kısa zamanda yeni resimler gelıcek=)

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar sonunda plakalıgı söktüm kesip biçmeden söktügüm için istedigim an geri takabilecegim..:mrgreen:
Buyrun fotolar;

SDC13850.jpg

............ ..........
.......... Not iki resim arasındaki 7 farkı bulun ...........::queen::
........ ............

2. resimde biraz kirli çıkmış motor..
En kısa zamanda yeni resimler gelıcek=)

güzel olmuş ta keşke açılır kapanır yapsaydın :)

ayrıca zincir bakımın gelmiş gibi gözüküyor :silent:

güzel olmuş ta keşke açılır kapanır yapsaydın :)

ayrıca zincir bakımın gelmiş gibi gözüküyor :silent:

yok canerim zincirin öyle göründügüne bakma resim gölgelendirilmiş olgudu için öyle gozukuyor=)

Suan sadece motorun yagını degıstırmem gerekıyor..
Motoru samimi bir arkadaşımdan aldım
Ve motora hiçbir kusur bulamıyorum
Bir tek yagı degisecek

yok canerim zincirin öyle göründügüne bakma resim gölgelendirilmiş olgudu için öyle gozukuyor=)

Suan sadece motorun yagını degıstırmem gerekıyor..
Motoru samimi bir arkadaşımdan aldım
Ve motora hiçbir kusur bulamıyorum
Bir tek yagı degisecek

he iyi ozaman aman dikkat et bu havalarda fazla dolaşma :wiinkk:

Bence yakışmıyor plakayı kuyruk altına koymak,tabi bizim makineler için konuşuyorum.
Ama senin hoşuna giden buysa sorun yok önemli olan da bu zaten.
Hayırlı olsun güle güle kullan

he iyi ozaman aman dikkat et bu havalarda fazla dolaşma :wiinkk:

Vallahi birazdan sahil yapıp gelıcektım ama vazgectım

Al bi hyoda beraber takılalım caner=)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:51 AM ----------

Bence yakışmıyor plakayı kuyruk altına koymak,tabi bizim makineler için konuşuyorum.
Ama senin hoşuna giden buysa sorun yok önemli olan da bu zaten.
Hayırlı olsun güle güle kullan

Saol cem=)
Zaten bir yerini ellemedim çamurlugun istedigim an geri takabilirim=)
Yarım saatlik bir iş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar