ben kuyruklu daha çok seviorum hyo ları ama zevk senin gule gule kullan kazasız belasız aman dikkat et nazar değmesin ilk 15 gun çook dikkat et benim batıl inancım olabilir ama ilk 15 bişi olmaz ise motora birdaha nazar falan değmez aynaya minik bir nazarlık as
bu arada cbr ayna tak %100 eksoz olarak en iyi tok sesi tiger den aldık bir kaç marka denedim replica yoshi bile denedik en iii si tiger oldu 250 tl fatih kılıçlıdan aldım ben 250 commet lere takılamıyor xenon moralim bozuldu ama r lara takılıor birde sana tavsiem % 100 yapmalısın bence sinyalleri içi 6 şar led den oluşan mini sinyallerden al bende onlardan takıcam commetime bende
Saolasın can önerilerini dikkate alıcam bugun bi nazarlık takıcam=)
egzoz siyah tiger egzoz dusunuyorum dedigin yere bi gidip bakıcam
sinyal konusundada haklısın en kısa sürede onuda ayarlıycam:cat::rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:18 PM ----------
güzel olmuş hatta daha başarılı eksozlarda uygulana bilir aslında arka lamba iptal olur sanırım, birde tekerleğe zararı olur mu ? ısıdan dolayı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:38 AM ----------
örnek için teşekkürler başka örneklerde baka bileceğim bir link varsa yazarsanız sevinirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:50 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:40 AM ----------
Ozan Bende alır alamz yapmıştım bir kaç değişiklik plakalığı söktük uafak sinyaller aldım ikitane arkaya onları taktım, ön cama siyah reklam filmi cektim ve aynaları değiştim(sinyalli taktım) bugün akşama bende eklerim bakalım beğenicekmisiniz?, güzel oldu gibi
Şimdiden merak etmeye basladım=)