düşüncelerini benimle paylaştığın için tşk ederim biraz daha düşünüp öyle karar vericem bu süre zarfında elimdeki motoru çıkırtır iyi bir makine bulurum inş ama hyosung da takıldı aklıma gt250 ler bayağ dikkat çekici kararımı gt250 yada temiz 2. el bir 600 lükten yana kullanıcam :cat:
ozan hayırlı uğurlu olsun asfalt yüzü görmezsiniz umarım :cat:
death prof dunlop al bence michelin'de iyi alıp kullanan çok var memnunlar
StuArT hayırlı uğurlu olsun sende asfalt yüzü görmeyesin motorunla
evet motor az yakıyor zorlamadan devirli kullanıldığında ben 10 liraya içi açılmış motorla küçükyalı mecidiyeköy geri döndüm ve akşamda fener yaptım 2 kişi geldim
anadolu tarafında olup dısarı cıkmayı dusunen varmı sahile?
Abi hava soguk degilmi sizin orda yaa=)
Bizim beylıkdüzünde tişörtle gezemıosun
ben pendik deyım tavsıye edecegın bır yer varmı lastik de yardımcı olacak dostum taklaya glmeyelım
şu anda çekmece avcılar tarafında tam bir tufan koptu.degil motosikletle helikopterle bile çıkamazsın dışarı.:queen: :cat:
cok para vermıssın ama taksıtlı dıye mııışu anda çekmece avcılar tarafında tam bir tufan koptu.degil motosikletle helikopterle bile çıkamazsın dışarı.:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 PM ----------
pendik de buz motor vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam.michelin iyidir ama sanırım çifti 770 tlye varan bir fiyatı var.ben c.tesi günü hondaotoseverden gene shinko aldım.570 tl 6 taksit.valla benim pekbir sıkıntım olmadı bu lastikden.kaldıkı bütün kış motordan hiç inmedim.tabi viraja girerken rossi gibi tek ayagımı çıkarmıyorum dışarı.izlenimlerimi söyleyeyim önü 120/60/17 arkayıda 160/60/17 yaptım gayette şık oldu.fabrika lastiklerinde ön 29 arka 32 hava basılırken bunlarda ön ve arka 42 hava basılıyor.sanki çukurlarda eskisi kadar zıplatmıyor bilmiyorum psikoljikde olabilir.570 tl verince birden iki lastige insanın psikolojisi biraz dumura ugruyor.valla para sorun degil diyorsan benim sana önerecegim lastik dunlop roadsmart, sport touringçiler için özel yapılmış ortası sert hamur yanaklar yumuşak hamur yol tutuşu ve ıslak zemin için profesyonel bir lastikmiş.850 tlye dogru bir fiyatı var.yanlız dediklerine göre ömrü 10.000 km civarı imiş.bunu duyunca direk vazgeçtim.benim içi 10.000 km 6 ay gibi birzaman.850 tl yi gözden çıkaramadım.eski shinkolarım 22.000 km deydi arka lastigime dalan 5.ci şerefsiz çivi yüzünden yama yerinden balon yapınca vedalaştık kendilerini saygı ve saygıyla ugurladım.:queen:şahsi görüşlerimdir yanlış anlaşılmasın :cat:
ozan ne sürdün motora hacı ne güzel parlıyo öyle aman nazar değmesin...
zonta abi shinko çok pahalı değilmi o paraya yaa?? ben lastikten hiç memnun değilim kışın ne yapacam hiç bilmiyorum valla çok geç ısınıyor shinkolar
sado geç ısınıyor dogrudur.ama bana uygun motoru çalıştırıp drag yapmıyorumki:queen:ilk 3-5 km dikkatli olursan sorun yok.benim için ekonomik olması birinci şart.sen onlara güven bulastikler kötü diye şartlandırma kendini.ben 22 bin kmde birkez bile kaydırdıgını hatırlamıyorum.yok pahallı degil digerlerine nazaran.michelin ,metzeller,dunlop 850 tlye geliyordu neredeyse.valla şimdi demeyin sakın 570 i veren 850 yide verirdi.aradaki farkla e-bay dan puig ön cam(double buble) ve skidmarxın kuyruk altı çamurlugunu sipariş ettim .kalan paraylada depoyu boyatacagım.devir ekonomi devri
http://cgi.ebay.co.uk/Double-bubble...ash=item3ca4834cb5&_trksid=p4634.c0.m14.l1262
sado geç ısınıyor dogrudur.ama bana uygun motoru çalıştırıp drag yapmıyorumki:queen:ilk 3-5 km dikkatli olursan sorun yok.benim için ekonomik olması birinci şart.sen onlara güven bulastikler kötü diye şartlandırma kendini.ben 22 bin kmde birkez bile kaydırdıgını hatırlamıyorum.yok pahallı degil digerlerine nazaran.michelin ,metzeller,dunlop 850 tlye geliyordu neredeyse.valla şimdi demeyin sakın 570 i veren 850 yide verirdi.aradaki farkla e-bay dan puig ön cam(double buble) ve skidmarxın kuyruk altı çamurlugunu sipariş ettim .kalan paraylada depoyu boyatacagım.devir ekonomi devri
http://cgi.ebay.co.uk/Double-bubble...ash=item3ca4834cb5&_trksid=p4634.c0.m14.l1262
http://www.skidmarx.co.uk/section/mudguards/rear_huggers/other.html
bakın bakalım hoşunuza gidecekmi?
http://www.skidmarx.co.uk/section/mudguards/rear_huggers/other.html
bakın bakalım hoşunuza gidecekmi?
ozan ne sürdün motora hacı ne güzel parlıyo öyle aman nazar değmesin...
zonta abi shinko çok pahalı değilmi o paraya yaa?? ben lastikten hiç memnun değilim kışın ne yapacam hiç bilmiyorum valla çok geç ısınıyor shinkolar
Yağmur suyu ile sildim=):mrgreen:
Tavsiye ederim aga=)
O diilde arkadaşlar bende bi şey war süt gibi rengi var.Babam almıştı eski motora uyguluyoddum acaip parlatıyodu yeni gibi yapıyodu siyah yerrlerini krom parçalarını yada kaportayı yani heryeiniO tarz bişi alabilirsiniz.İsmini hatırlayamadım ewe gidince bakar sölerim size de
(pazar günü bari hawa iyi olsa ya )
O diilde arkadaşlar bende bi şey war süt gibi rengi var.Babam almıştı eski motora uyguluyoddum acaip parlatıyodu yeni gibi yapıyodu siyah yerrlerini krom parçalarını yada kaportayı yani heryeiniO tarz bişi alabilirsiniz.İsmini hatırlayamadım ewe gidince bakar sölerim size de
(pazar günü bari hawa iyi olsa ya )