Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Evet Arkadaşlar resimler geldi Foruma biraz renk katalım=)

....
SDC13858.jpg

SDC13859.jpg

SDC13849.jpg

SDC13850.jpg

Son düzenleme:
güzel olmuş parlıyo bende bugun tekeri degıstırecem ama daha tam karar vermedım ya paraya kıyacam dunlop alıcam yada shımon:p

Dostlar an itibariyle Hyo landım :)) ne zamandır kowalıodum sonunda aldım ... inşallah hayırlı lur,Hepimize kazasız belasız günler diliyorum.... SAygılar... Ayrıca çok çok az yakıo makina 6 liraya kadiköyden 4.levent acıbadem tekrar kadiköy yaptık :)

ozan hayırlı uğurlu olsun asfalt yüzü görmezsiniz umarım :cat:

death prof dunlop al bence michelin'de iyi alıp kullanan çok var memnunlar

StuArT hayırlı uğurlu olsun sende asfalt yüzü görmeyesin motorunla
evet motor az yakıyor zorlamadan devirli kullanıldığında ben 10 liraya içi açılmış motorla küçükyalı mecidiyeköy geri döndüm ve akşamda fener yaptım 2 kişi geldim

eyvallah bende dunlop alıcamda nereden alıcm bılmıyom yanı hıc sevmem kazık yemegı cok fena dokunuyo valla bınemem mootora felan :pr:

ozan hayırlı uğurlu olsun asfalt yüzü görmezsiniz umarım :cat:

death prof dunlop al bence michelin'de iyi alıp kullanan çok var memnunlar

StuArT hayırlı uğurlu olsun sende asfalt yüzü görmeyesin motorunla
evet motor az yakıyor zorlamadan devirli kullanıldığında ben 10 liraya içi açılmış motorla küçükyalı mecidiyeköy geri döndüm ve akşamda fener yaptım 2 kişi geldim

saol ilkayy ,walla dediğin gibi düşük dewirlerde öle.
ilk bindim biraz dewiri yüksek kullandım tabi bi depoyu böle harcarız tasarrufsuz :)

50 liraya doldu depo :)

arkadaşlar bu alet hys yani 1 litreyle kaç km gidiyor ortalama 2. el yeni bir hys mesela cvpiçin şimdiden tşk ederim

eyvallah bende dunlop alıcamda nereden alıcm bılmıyom yanı hıc sevmem kazık yemegı cok fena dokunuyo valla bınemem mootora felan :pr:

sonuçta 2 tekere biniyosun ve 2 teker 4 teker kadar performans sunuyosa sna (ki daha fazlasını sunuyo) parasıda ona göre olacaktır elbet gülü seven dikeninede katlanması lasım biraz :cat:

kazık mazık viraja girdinmi ohh be iyiki yemişim o kazığı diyorsun inan bana . dün maltepe sahile gittik hlmky (helim ) abinn motoru ben kullandum yol boyunca titreşimine ve yol tutuşuna özellikle dikkat ettim biara viraja 120 ile girdim yattıkça yattım hernhangibir sorun olmadı çünkü lastıkler mishelin di :) shinko ile bi viraja giriyoruz hoop arka taraf yanıma geliyo :rendeer:

ama bazıları kasıyor bı yerde baktım 325 dıyor baska yerde 160 70 425 lıra aslında guvenılır bır yer bulsam taktırcmda

kazık mazık viraja girdinmi ohh be iyiki yemişim o kazığı diyorsun inan bana . dün maltepe sahile gittik hlmky (helim ) abinn motoru ben kullandum yol boyunca titreşimine ve yol tutuşuna özellikle dikkat ettim biara viraja 120 ile girdim yattıkça yattım hernhangibir sorun olmadı çünkü lastıkler mishelin di :) shinko ile bi viraja giriyoruz hoop arka taraf yanıma geliyo :rendeer:

bende değişsem iyi olcak bi an önce yaw.eski motorda o yüzden taklaya gelmiştim kayıp yana yatırmıştım.

dün maltepede senn motoru da gördüm sanırım. kırmızı wardı bi tane bide comette war dı

bende değişsem iyi olcak bi an önce yaw.eski motorda o yüzden taklaya gelmiştim kayıp yana yatırmıştım.

dün maltepede senn motoru da gördüm sanırım. kırmızı wardı bi tane bide comette war dı

kafana göre ama varsa paran mutlaka değiştir derim :) fuıll kırmızı okan abinin comet aral abinin bgenim kullandığım siyah kırmızı ;)

ben pendik deyım tavsıye edecegın bır yer varmı lastik de yardımcı olacak dostum taklaya glmeyelım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar