ozan hayırlı uğurlu olsun asfalt yüzü görmezsiniz umarım :cat:
death prof dunlop al bence michelin'de iyi alıp kullanan çok var memnunlar
StuArT hayırlı uğurlu olsun sende asfalt yüzü görmeyesin motorunla
evet motor az yakıyor zorlamadan devirli kullanıldığında ben 10 liraya içi açılmış motorla küçükyalı mecidiyeköy geri döndüm ve akşamda fener yaptım 2 kişi geldim
eyvallah bende dunlop alıcamda nereden alıcm bılmıyom yanı hıc sevmem kazık yemegı cok fena dokunuyo valla bınemem mootora felanr:
eyvallah bende dunlop alıcamda nereden alıcm bılmıyom yanı hıc sevmem kazık yemegı cok fena dokunuyo valla bınemem mootora felanr:
kazık mazık viraja girdinmi ohh be iyiki yemişim o kazığı diyorsun inan bana . dün maltepe sahile gittik hlmky (helim ) abinn motoru ben kullandum yol boyunca titreşimine ve yol tutuşuna özellikle dikkat ettim biara viraja 120 ile girdim yattıkça yattım hernhangibir sorun olmadı çünkü lastıkler mishelin dishinko ile bi viraja giriyoruz hoop arka taraf yanıma geliyo :rendeer:
bende değişsem iyi olcak bi an önce yaw.eski motorda o yüzden taklaya gelmiştim kayıp yana yatırmıştım.
dün maltepede senn motoru da gördüm sanırım. kırmızı wardı bi tane bide comette war dı

ben pendik deyım tavsıye edecegın bır yer varmı lastik de yardımcı olacak dostum taklaya glmeyelım