Hyosung Aldımmm :)

hayırlı olsun kardesim...bende okul kapandıından beri otelde calısıyorum bayagıda para biriktırdım ama ailemin sıkıntısı olduğundan motor almadm.inşallah gelecek sezon:)

hayırlı olsun böle fotoları görünce 250gtr ilgim geliyor..tarz olarak sevmemde ss leri..:))

Hayırlı olsun motorun Allah kazadan korusun, nazarlık takma nazarlık diye birşey yok, Allah korur sadece, motoruna başkalarınıda bindir gezdir...

kardeşim Allah kaza bela vermesin tekerin hep düz bassın inşallah :D
Allah daha iyisini nasip etsin inşallah :D

Bende kredi çekip YBR aldım :) Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin herkese

Kendin kazanıp almak gibisi yok, Maşallah, Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan İnşallah

Hayırlı ugurlu olsun güle güle bin inşallah.Benimde hayalim :( inş Allah banada nasip eder...

hayırlı ugurlu olsun.allah kaza beladan korusun. inşallah bende askerligim bitsin. hyosung GT650 COMET modelini almayı planlıyorum :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
peki az yaksın diyemi yatıyosun motora :p

:) rüzgara karşı direnç az olacağından motor devri daha düşük olacaktır doğal olarakta motor az yakacak:) şaka bi yana çok güzel bir noktayı yakalamışın:)))

hayılı olsun kardeş.. alınteri bambaşkadır

---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

bende ilk motorumu böyle almıştım aylık maaş:600 aylık motorun taksidi: 500 :) (ehh tabi biraz yardımda aldık )

Dostum seni ve motorunu bugün altın elbiseli adamda gördüm güzel bir çalişma olmuş tebrikler hayırlı olsun bu arada motorun.

Aynen bende anladım bu motosiklet olduğunu hemen.Hayırlı uğurlu olsun dostum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Teşekkür ederim arkadaşlar :) bu hafta cbf 150 yayımlanıcak dediler o yüzden haber vermedim kimseye fakat Hyosung u koymuşlar :)

Motosikleti
VFR1200X
Bakıcaz artık bi çaresine :p
Abi bide dedin ya 1.500 lira maaş heralde diye.Her götürdüğün pizza başına 30 krş para alıyorsun.7 tane eleman wardı ben 690 tane götürmüşüm.oda ilk ayda adresleri filan çözme derdi varken.Çok pis kastırdım bi aralar :)

Bu prim kısmı oluyor sanırım. Motorun hayırlı olsun çok karizmatik :cat: Bende baya kastırdım almak için şimdi tadı bi başka oluyor gezerken. Nazar değmesin maşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar