Hyosung Aldımmm :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yeni Forum profilinden hiçbişey anlamıyorum :/ Üyeliği verimde yap şekilli bişeyler :p

sayfanın en üstünde kontrol paneli yazan kısım var giriş yaptığımız yerin orada.. ona tıkla ardından sol taraftan profili düzenle de ve aşağı inip motosikleti sekmesini silerek yeni motorunu yazıp kaydedebilirisn... hepsi bu...

masallah masallah :d domınos ne kadar maas verıyorda altına hemen hyoyu cekdın =)))

Nazar boncuğu şart... Maşallah motor sıfır gibi... Tekerin düz bassın. Kaskın Asfalt görmesin. birde egzoz'u değiştirdinmi tadından yenmez. Darısı yeniden başıma :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
htmetin: motor 2008 model 7 bin km de.
teşekkür ederim arkadaşlar.

Hayırlı olsun güle güle kullan. İnci gibi duruyor nazar değmesin (maşşallah)

Allah kaza bela vermesin...maşallah çok güzel motor önce kendinin sonra motorunun değerini bil alın teri bilirsin gerçi:)

tekerin düz bassın...

hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah.yalnız tek önerim,red line a çok fazla girmeyin,onun haricinde çok keyifli motor olduğunu söylüyorlar..

Maşallah,çalışıp kendı emegınle bırseylere sahıp olmak herhalde dünyadaki en büyük haz...Güzel bi örneksın arkadasım

Bir adet 250 cc ye hyosung gt250 r ebat güzel , kenarlar güzel , malzeme dağılımı güzel teşekkürlerr make line , teşekkürler cut table
ve bide motorcu 4 dakika gt 250 r ile içer de teşekkürler motorcu

dominos deyince alkıma geldi :D

ufak ufak yardırmaya başladıysan bağımlılık yapar hakkında hayırlısı...sende bizim apaçi felon gibi asfaltları öpmezsin inşallah...adam girdiği 10 virajın ikisinde yerde...:p
3bin küsür km arka frensiz kullandım motoru shinko lastiklerlede birleşince ölüm tehlikesi artıyor:cherry:
Ön frendeki kapma problemimide çözdüm ön fren hidrolik yağını değiştik neredeyse içinden çamur çıkacaktı o derecede yani.
ilk vitesli tecrübem olduğuda bi gerçek tabiki...
Fakat yıllardır kullanan arkadaşların totosunda gidebiliyorum :)
şuda bi gerçekki düşerek öğrenince insan yaptığı hatayı daha iyi anlıyor :queen:
Yoksa hiç düşmemiş olmanın bi avantajı yok bi motoru 50bin km boyunca dümdüz kullanabilirsiniz ama hiçbirşey öğrenemessiniz

@yesilius
eğer motor 2yıldır olduğu yerde yatıyosa o lastikler çok tehlikeli olabilir aman dikkat et.
Ve sana tavsiyem ön-arka fren hidroliklerini değiştir yoksa motor frenajda saçma tepkiler verebiliyor

Son düzenleme:
Fakat yıllardır kullanan arkadaşların totosunda gidebiliyorum :)

ali yıllardır kullanan arkadaşların totosunda gidiyorum diye benden bahsediyorsun sanırım :queen:

ama yok yok ali yinede güzel kullanıyor ilk vitesli tecrübesi olan birinden çok farklı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar