Hyosung Aldımmm :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Okullar kapanır kapanmaz dominosta işe girdim .Çok çalıştım çok tırmaladım sonunda Allah bana en güzelini nasip etti.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
33a4ggk.jpg

2dbjhvs.jpg

63zyiu.jpg

25a46eo.jpg

9jhh82.jpg

ejvk7c.jpg

Maşallahlarınız eksik etmeyin :)

hayırlı olsun güle güle kullan..tekerin düz bassın..bol bilği bol yedek parça ..güzel seçim..

Maşşallah, nazarlık tak birşeyler yap :)

Hayırlı olsun ::fool::

Tekerin düz bassın hayırlı yolculuklara :rendeer:

Moderatör
Hayirli olsun, kazasiz belasiz kullan :) Alin teri ile aldigin icin cok kiymetli olur, ona gore de kullanirsin umarim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok teşekkür ederim :)
Motor redline a girip titreyince içim acıyo.

hayırlı ugurlu olsun allah nazardan korusun allah kaza beladan korusun allah banada böyle temiz bir motosiklet nasip etsin :D

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İnş en güzelinden isteyenlere nasip etsin inş.

Maşallah. Çok düzgün gerçekten. Allah iyi günlerde binmeyi nasip etsin. Umarım herşey gönlünüzce olur.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Metehan abi.Cbf in parası + aldıgım aylıgın hepsi. + abimden borç aldım.Şimdi o borcu kapatmaya çalışıyorum :)Teşekkür ederim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bakıcaz artık bi çaresine :p
Abi bide dedin ya 1.500 lira maaş heralde diye.Her götürdüğün pizza başına 30 krş para alıyorsun.7 tane eleman wardı ben 690 tane götürmüşüm.oda ilk ayda adresleri filan çözme derdi varken.Çok pis kastırdım bi aralar :)

harbiden yardırmışın...yani bu makina alın teri...aman dikkat et sağa sola yatırma grenajları deli paraymış...hatta 60 ı geçme bir süre diyeceğim ama sahilde Bostancı otel düzlüğünde sende bi 160 vurursun...:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Gelirken E-5 te ufaktan bir baktım öyle işte :p Tam alışmadan sakat bir motor.1. ve 2. vitesleri tehlike.
Sticker yaptırıcam zaten.Ben çalışırken tatil yapan arkadaşlarım şimdi bana zengin diyo.Ele inat Baba parası değil Alın teri :)

Hayırlı Olsun Allah Kaza ßela Vermesin...

Bende Cbr125'imi Pizzacıda Paket Dağıtarak Almıştım Maaşı yemeyip içmeyip cbr125 aldım biraz kasıo ama değio...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar