Gnusher'ın açıklaması gayet güzel. Yapan arkadaş'ta hayrını görsün. Üstelik bizlerede bir örnek uygulama oldu.
Gnusher,
Çok doğru bir yorum. Fakat dişli değişikliği yapma işini tasvip etmiyorum, sebebi de takılacak olan dişlinin malzemesinin ne olduğu belli değil. Daha kötü bir malzemeyse kesinlikle takmam istemem. Bir de %5 - %10'luk bir hız artışı için orjinalliği bozmaya ne gerek var ki ?
Rüzgar sürtünmesi gayet başarılıdır aynı kasa gt650r modelinde kullanılır ve o motor 200 üstüne çıkar.Dahada polemik yapmaya gerek yok.Bilmeyen atıp tutmasın.Arkadaşımızada kazasız belasız sürüşler diliyorum:cat:
Eğer gerçekten böyleyse, yani 650'likte de aynı kasa kullanılıyorsa arkadaşlara tavsiyem SUSMALARI yönünde olacaktır.![]()
@ARBETUS
Çok teşekkürler.
Demekki aynı şasi kullanılmıyormuş 2 makinede. :cat:
Ellerine sağlık resimler için.
Euro 2 modeli olan yani karbüratörlü modeli 10500 devirde 168Km/h da redline sınırına girer. Euro 3 olanı ,enjeksiyonlu 11000 devirde giriyormuş. Hızı muhtemelen 174-176Km/h civarıdır. Düşük devirleri net hatırlamıyorum,ne desem yalan olur.
4 silindir yüksek hacimli motor kullanan arkadasların buraya 'ben bile o hızlara çıkmıyorum' demesi cok sacma, burda arkadas kendi motorunun limitlerinden bahsediyor şu hızda redline görmedim diyor dişliyi değiştim sonuc bu diyor bunu paylasmıs, sizde 250 lik makine varsa aynısını yapın demiyor ne kadar polemik yaptınız? Ayrıca rüzgar direncinden bahseden arkadas, gt 250R ın race kasaya sahip olduğunu bilmiyor galiba 180km hızda fırtınılar esmiyor motorun üstünde gayet usulune uygun deponun üstüne yatarsan sorunsuz gidilebilir