Honda TİTAN Kullanıcılarını Koruma ve Yaşatma Derneği

kendım bizzat honda tıtanların üretiminde bulunmuş biriyım titanlar için okadar güzel şeyler yazılıyor kı dayanamadım bende birşeyler yazmak istedim titanlar 1995 te kurulan o zamankı ismi honda anadolu motosiklet olan istanbul kartaldakı eskı jawa motosiklet fabrikasında 1996 senesinde türkıyenın ilk 4 zamanlı motosikleti olarak türk kullanıcasına sunuldu .ve kısa zamanda çok sevıldı özelllıkle kuryeler cok tercıh ettı .ne yazıkkı 2002 marta turkıyedekı üretımi bitti şu an yurt dışından getırılıyor ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Honda CG 125 Titan gerçekten harika bir makina ..Dört defa aldım sattım ve hep memnun kaldım

Titancıların nesli kesiliyormu

Titancıların nesli kesiliyormu yoksa Honda titan kullanıcılarını koruma ve yaşatma derneği demişler de nesilleri kesiliyorsa üremeleri ve hayatlarını devam ettirmeleri için imkanlar verilmeli hatta bütün insanlık bu yaratıklar hakkında araştırma yapıp Titancıların çiftleşme ve üremeleri için her türlü doğal imkan tanınmalı Honda titan kullanıcılarını koruma ve yaşatma derneği başlığı çok komik benim yazdığgım ondan daha da komik ha ha ha:queen::farao:

Titancıların nesli kesiliyormu yoksa Honda titan kullanıcılarını koruma ve yaşatma derneği demişler de nesilleri kesiliyorsa üremeleri ve hayatlarını devam ettirmeleri için imkanlar verilmeli hatta bütün insanlık bu yaratıklar hakkında araştırma yapıp Titancıların çiftleşme ve üremeleri için her türlü doğal imkan tanınmalı Honda titan kullanıcılarını koruma ve yaşatma derneği başlığı çok komik benim yazdığgım ondan daha da komik ha ha ha:queen::farao:

Hassssssss........:p:p:p:p:p:p
Hasbinallah....

Son düzenleme:
Titan kullanıcılarının paylaşacak sorunları olmuyor mu???
Olmadığından mıdır, kullanıcısı yok mudur, varsa memnun mudur??

titan ya tek gecerim...bi tane 97 model.vardı onu sattık.99 model aldık..iki tane elimden gecti.ondan sonra kymco ck 125 aldık.titan nerde bu nerde fason cıktı ck 125.125 liklerin içinde titan her zaman.hele es oldumu bi baska ya:cat:

Arkadaşlar herhangi birinin fikri var mıdır, 2006 model 20,000km deki motorum için 2,400lira verdiler peşin ben kararsızım eskitemiyeceğim sağlam bi motor...
Üstüne koyacak param olsa keşke ama verirdim belki...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
?
my.php

06ah1.jpg

bu titan değil arkadaşım bu cg125 yanlış olmasın :cat:

Arkadaşlar herhangi birinin fikri var mıdır, 2006 model 20,000km deki motorum için 2,400lira verdiler peşin ben kararsızım eskitemiyeceğim sağlam bi motor...
Üstüne koyacak param olsa keşke ama verirdim belki...

yahu kardeşim ne adamsın sen...
Haldunun yanında kaldığın nasıl da belli...
rahat mı batıyo...
çok istiyosan biriktir paranı al bitane babaçan makina kullan şehir dışında , bu da şehir içi kalsın... (gerçi büyük makinayı satma kararın pek gecikmez diye düşünüyorum)
bir daha söylüyorum ; 0 aldın ve 20,000de , sorunu da yok , daha ne istiyon...

Ben grenaj bulamadığım için far üstü touring cam kullanıyorum...

özür Dilerim

sonunda oldu şimdi yorumlarınızı alabilrim.bence herkez kendi titanının resmini koymalı ki titanı bilmeyenler tanıyabilsin!!!!

Son düzenleme:
Maaşallah, tertemiz makine, orjinal her tarafı.Güle güle kullan:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar