Arka jant için birebir ölçüler cbf 150 ile tutuyor onun çelik jantlarını sor...Yani fren kampana tamburuna kadar aynı olmalı bende yapmak istiyordum.. vede ön disk ölçüleri mesela aynıydı...arka jantı değiştirip tubeless yapmak kaça mâl olur? bilen varmı. ayrıca titan için metzeler lastik bulamıyoruz
nette baktım ngk titan için iridium buji kodu DR8ESIX fiyatı 34 YTL bugün bakacağım piyasadaki fiyatına
malesef piyasadan bulamadım iridyum yok nettende alışveriş pek sevdiğim bir şey değil. Aldım buji ngk ama iridium değil. Hoş nette bulduğum bujiyide kaybettim tekrar bulursam linki veririm. Bu arada aklıma gelmişken, senin makinedeki ön cam çok hoş. Nerden aldın ve fiyatı nedirArkadaşım aldın mı ird. buji??
Memnun kaldın mı??
selamlar..
başlık güncel olsun. Efsane motor nede olsa![]()
hoşbuldum ama yeni değilim autonomus eski nikim. Okunması zor oluyor diye yeni üyelik aldım. Ben sağlam makineleri severim. Titan ve XT 600 üm var benim Titanı biliyorsun zaten ama baya bir değişiklik yaptım motorda yakında tamamen bitecek o zaman fotoğraflarını paylaşırım burada :cat:Hoşgeldin dostum... Kalitede efsane; fiyatı Ybr den pahalı olduğundan zevk için kullanan 3-5 kişiyiz buralarda güncel tutamıyoruz malesf arızamız yokki paylaşalım![]()
en az 1000 lira harcarsın adam etmek için yinede içine sinecek duruma geleceğini sanmıyorum. 1500 liraya adam gibi bir titan bulabilirsin rahatlıkla :wiinkk:dogrudur katılıyorum bızım orda kuryecıde var kullanmıyo 500 e satarım dıyo motorun bıraz sorunları var yag falan yakıyo almamı tavsıye edermısınız
hoşbuldum ama yeni değilim autonomus eski nikim. Okunması zor oluyor diye yeni üyelik aldım. Ben sağlam makineleri severim. Titan ve XT 600 üm var benim Titanı biliyorsun zaten ama baya bir değişiklik yaptım motorda yakında tamamen bitecek o zaman fotoğraflarını paylaşırım burada :cat: