Mustafa aramıza hoş geldin. Shadow ile birlikte çok iyi vakit geçireceğinden emin olabilirsin. Bu aralar balıkesir'de gerçekten çok keskin ayaz oluyor, üstelik sis o kadar yoğun ki bazen görüş mesafesi 3-4m kadar geriliyor. Kısacası bu aralar uzak kalman daha güvenli olacaktır. Ancak güneşli havalarda uygun giyim ve teçhizatla üşümeden motorunu kullanabilirsin. Ben de balıkesirde ikamet etmekteyim. Burada seninki de dahil olmak üzere benim bildiğim toplam 3 shadow oldu, bir ara toplanıp tanışma fırsatı yaratabiliriz. Resmi servis olarak Honda Pekcan(izmir yolu üzerinde, cumartesi pazarı karşısında) burada tek ancak alternatif olarak sevsaylar motor var, ben genelde servisle çalışıyorum, zaten mekanik-elektrik arızası olmadıkça ki bu biraz zor ihtimal sadece bakım-servis ihtiyacı duyacaksındır. 24 saat hizmeti geç hafta içi gündüz bile bazen sıkıntı yaşayabilirsin servis hizmeti konusunda. ancak bahsettiğim alternatif özel araçlarıyla müdahale ayrıcalığına sahip fakat fiyat konusunda biraz pahalı olabilir. yola çıkmadan önce her motorda olduğu gibi yağ, soğutma sıvısı, fren, sinyal, gaz, debriyaj vs. temel kontrolleri yapman gerek tabi lastik durumu ve basınçları da çok önemlidir.