Kaldera sen biz shadowcular için eli öpülesi bi adamsın biliyosun dimi ..
Fadılcı oldun ama bizi yine yalnız bırakmıyorsun..
Allah seni başımızdan eksik etmesin..![]()
cobra Türkiye'de:mrgreen: heyecan dorukta...
[url]http://ressim.net/b/out.php/i5399786_cobra-geliyor-jpg[/URL]
uzun zamandır bu konu başlığını takip etmekteyim..bildiklerini burada bizimle paylaşan tüm üstadlara tek tek teşekkürlerimi sunarım..
2 ay önce istediğim makineye kavuştum..2006 model siyah shadow 750 c6 sahibiyim..
motorumu TR de yaşayan bir yabancıdan aldım.çok temiz ve titiz kullanmışlar,artık buda benim şansım![]()
fakat tek eksiğim egzos :/ motorum için güzel bir egzos bulamadım henüz.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Alemsin !!
Ayhan aramıza hoş geldin öncelikle. Shadow tercihinde ne denli isabetli karar verdiğini kısa sürede anlamışsındır lakin Shadow'un tadı damakta kalır cinstendir. Kısa süre önce bağlarımı koparma girişimime rağmen sanırım ilahi yönlendirme ileshadow ile yoluma devam etmekteyim. ben de senin şu an senin hissettiklerinle aynı şeyleri hissettim ve egzoz arayışım cobra streedrod slahdown ile sonlandı(@mutu sen girdin kanıma, niye ha niye!!!
) henüz elime geçmese de istanbul'da bir yerde dinlendiğini biliyorum. Şimdi senin durumuna gelince önünde pek çok seçenek var: Marka bazında vance & hines, highway havk ve cobra en çok bilinenlerdir. bunların shadow uyumlu olanların ses profillerini pek gerçeği yansıtmasa da (ses çekimleri pek hoş değil) youtube üzerinden taranabilir. Hoşuna gidenleri listene eklersin. türkiye fiyatları yüksek, ikinci el pazarı kısıtlı o nedenle biraz sıkıntı söz konusu. yurtdışı siparişleri de nakit ödeme, kargo bekleme ve gümrük üçgeninde heyecanlı ve meraklı bekleyiş süreçlerine sahip ,üstelik muhatabın kez yurt dışında olması gibi bir durum da söz konusu oluyor. alternatif çözümler arasında yerli ustaların üretimleri var istanbulda smokehead benzeri bir marka üreten bir ustanın varlığını biliyorum, aynısı bursada da var yaşar usta(youtube videosunu bu başlık altında paylaşmıştım) sanırım ama net bilgim yok.
Hoşbuldum,teşekkür ederim.bende herkes gibi dragstar-shadow kıyaslaması arasında çok kalmıştım.geniş kapsamlı araştırma sonucunda shadowun bana hitap ettiği kanısına vardım..ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi kısa sürede anladım
aslında aklımda highway hawk double wall,cobra streedrod slahdown olmak üzere 2 tane karar veremediğim seçenek var.her ikisindende çok güzel ses alıyorum.söylediğin gibi youtube üzerinden çok dinledim sesleri..gerçek hayattada highway haw ddouble wall dinleme fırsatınıda yakaladım.fakat işin fiyat kısmı zorluyor insanıbugün canıma tak etti gittim tamirciye üzerindeki orjinal egzozun içini boşalttırsam nasıl olur dedim.ama kimse tavsiye etmedi.orjinalini bozmak ta istemiyorum çünkü motorum full orjinal.bunun için eski sahiplerine minnettarım
neyse dediğim gibi inan ne yapıcağımı bilmiyorum.aslında taksitle sıfır alsam bu egzosdan koymaz.ama nerden ve nasıl temin ederim bilemiyorum.hudsonderi.com gibi sitelerdende baktım.sitede satmak isteyen yok mu? kaldera abimiz satıyordu bir aralar.ne oldu acaba?
Ayhan bunu hep söylerim bence orijinal egzozu hırpalamak ile performans egzoz almanın maliyeti aynı, kısacası bırak orijinal haliyle kalsın ve sen bir şekilde performans egzoz teminine git. @kaldera: Uğur abim egzozu uzun süre önce sattı hatta pişman olduğunu bildirmişti, başlık altında bir kaç kullanıcı kendi arasında değişim yaptı ama bunları ben de kaçırdım, uzunca bir süre ikinci el arayışına gittim; sahibinden, motor siteleri vs. ama bir türlü denk gelmedi tabi sonunda cobra streedrod slashdown modelini satın almaya karar verdim ve ürün şu an istanbulda gümrük sürecinde. ülkemizde pek çok motosiklet malzemesi satan sitede farklı markaların egzozları mevcut ancak fiyat düzeyleri oldukça yüksek ve her aradığını bulamıyorsun... kısacası taksitle satın alacaksan mevcut siteler ya da denk gelirse sahibinden üzerinden açılacak taksitli satışları takip etmen gerek. ben yaklaşık iki yıl orijinal egzozla kullandım ilk başlarda gayet tatmin ediciydi ancak performans takılı shadow'ları gördükçe kaşıntılar arttı ve yaptım bir delilik işte...l:
(@mutu sen girdin kanıma, niye ha niye!!!.
Abi cobraları kuşan zaten yeni bir motor almış gibi olacaksın![]()