Selamlar. Motorlarınız çok güzel güle güle kullanın. Şu ışıklandırmalı aynaları nereden kaça aldığınızı öğrenebilir miyim? benim motorda çakar olduğu için gece çakarlar açıkken sinyaller çalışsada kayboluyor karşıdan gelen sinyali net göremiyor. bana böyle bişey lazım. teşekkürler.
kaça aldırmış bizede aldırsın.yada nerden aldırdığını söylesin bizde aldıralım.
onuda bir öğrensene sana zahmet...
böyle birşey çok lazım bana.
Hayırlı olsun kardeşim, kısmet işte. sonunda kavuştun sen de. güle güle kullan, kazasız belasız inşallah.
hafta sonu ilk uzun yolumu yaptım ben de. fotograf çekmedim çünkü direk mesafe üzerine çalıştım. Ataşehirden Babaeski'ye 220 km git gel yaptım. Mangal da cabası. normalden biraz daha fazla yaktı galiba fazla gaz verdik. memnun kaldım, güzel geçti gezi.
dylan rüzgarlıktan kastın ön cammı fejolerli?
orjinal bağlantı aparatını alacaksın. sonra ister orjinal camını istersende ucuz bi cam bulup kestirip takacaksın.imkanın varsa aparatıda kendin yapabilirsin. honda bayilerine sor onlarda bulunur.
hımm kendim yapmak konusu biraz zor da ben serviste soruşturayım
Işık sönmez, bence olması gereken güzel bir özellik. Bilmediğin birşey yoktur ya, güzel bak üzme; o da seni üzmez :cat:
teşekkürler valla tamamen tesdüf formdan ismi sahibindendende aynı olunca aradım çok güzel motor dedim hondamania ya nasıl kıyar satarsın tebrik ettim 3 gün sonra bana sattıdeli alet ama bu zenon far biryanıyo bir sönüyo sensör mü var acaba gündüz yanmadı sabah işe gelirken hayret:silent:
selam arkadaşlar.aynaları almanyadan bır arkadasım gonderdı.ama burda netten ben sectım.lınkı gonderıyorum.sadece ayn a yok bu arada..fena aksesuarlar var...baska sıtelerde cok farklı tr de olmayan seyler var...hasan kardesım kazasız belasız kullanırsın ınsallah..
http://www.louis.de/_20f217b1d54f76...gr=465&wgr=401&list_total=50&anzeige=0&page=4
bugün sabah ps nin hız olarak neler yapabile ceğine baktım kartal köprüsüne gelirken tam 125 km ye çıktı ama alet önce yolun uzun ve boş olduğunu sanki algıladıktan sonra açıldı 1 dk 105 te sabit gidiyor ve sonra honda farkı :queen: alet ibreyi tırmandırıyorr ve 25 30 sn sonra 125 ve yükselişe geçiyordu ama ben uçacaktım üstünden geri 85 lere ...:cat: bu arada direksiyon kilidini keşfettim 4 lüsü yok :cherry: biyeden çıkar heralde yardım beyler çok ayıp yaa burda direksiyonu bile bugün sabah buldum şuyu var buyu var demiyosunuz :salut:
Yani kusura bakmayın arkadaşlar sözüm Honda'ya.
Honda Dylan'dan sonra ne diye bu PS leri çıkardı anlamış değilim. Gözünü sevdiğim dylanı gazı açınca düz yolda 130 a geliverirdi az daha açınca 140 larda seyri alem....